TEŞKİLAT sunucusnda hiçbi GM VEYA DEV GİRMİYOR..!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: TEŞKİLAT sunucusnda hiçbi GM VEYA DEV GİRMİYOR..!!

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Arkadaşlar size günün 24 saat olduğunu hatırlatırım. Böyle emin olmadığı bir konuyu buraya bir RoA'lının taşımış olmasından da ziyadesiyle rahatsız oldum.
Daha üç gün evvel [DEV] Nerull aramızda idi. Ondan önceki gün ise [GM] CaptainATX aramızda idi. Ondan iki gün önce ise Allah sizi inandırsın; [GM]zembekoğlu aramızda idi. Hepsiyle kısa kısa sohbet ettim ondan bu kadar eminim.
Sizin bunlardan haberiniz yokken; ne haddinize bu konuyu açmak? Siz şikayetçi olmayı, memnuniyetsizliği kendinize adet haline getirmişsiniz. Aklınıza gelen herşeyi yazarak bir de kendinize taraf arıyorsunuz. İlginçtir, buluyorsunuz da. Ama bence iKV 'ye dair vahim olan da budur. Hani forumda bas bas yazılan bu saşma sapan konularda anlatılan;
"yok iKV 'den bir halt olmaz.", "yenilik gelmedi, gitti", "ben plus aldım, efsunlu eşya düşmedi", "gmler hele bir bakın", "oyun geri sardı 65 milyonum gitti, kim bana bunu geri verecek?", "iKV geliştirilemez", "iKVnin bazı açıkları", "forumdaki eksikler; forum rütbesi olmalı" gibi olayların takibçisi ve destekçisi çok, eksik olasıcalar.
İşte bu noktadan baktığımız da iKV ne kadar sorumlu(kimine göre sorumsuz) ise oyuncular, topyekün sorumlu(bana göre sorumsuz).
Siz ve gibileriniz, feryat figan buralarda satırları ziyan edeceğinize neden "Fan Klubü" başlığı altındaki konulara iştirak ederek iKV 'ye ulaşmayı denemiyorsunuz. Yada açıklardan bahsederken; bu açığı foruma yazıp forumda hit yapan bir konum olsun diye uğraşacağınıza neden iKV'yi bilgilendirmeyi denemiyorsunuz.

Gelelim BeyazKöşk'ün revaçta olduğu konusuna; nedendir anlayamadım bir durum. Oyuna sürekli bir yöneticinin müdahale etmesi gerekiyor. Bu sunucudaki arkadaşların arasında tenzi edilmesi gerekenler olduğu için müdahale edilmesi gereken konuları burada yazmak istemiyorum. Yani anlayacağınız BeyazKöşk ayrıcalıklı değil, diğerlerinden biraz farklı.

Ve sen, RoA'lı. Silkelen ve kendine gel!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

KIZILBEY yazdı:
:D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Peki kızılbey silkelenip kendime geleymde bendeki sorunları ben nasıl kendime getireyim?? çantamda item kayboluyor plusm olduu halde bölgeden yazamıordum son anda düzelttim ikvdestek bildirimine yayınLaDIm ancak bir cevap gelmedi üstümde max hasar var 3500'den yukarısı çakmıor üstelik full max olmama rağmen canlan butonuna basırum henüz canlanamazsın o bakımdan bu konuyu buraya getirdim ''Kızılbey''
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen monsterdarker »

Gregory yazdı:Beyaz köşkte her gün bi gm bi dev :D
doğru vallaha her gün dev her gün GM :D ama bi kez bile Nerull gelmedi :P
Resim

Resim

Resim

Resim
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Sancağa Hiç Girmiyor Biz Ne Yapalım :lol:
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Roaadonis1993 yazdı:Evet arkadaşlar bildiinz gibi hemen hemen hersunucya gm ve dev girior ama teşkilat sunucusnda hiç görmedm ve klandan ve bölgeden sorduğumda hayır gelmediler diyorlar bizim sunucuyada bi bakarsanz iyi olur eme 7 kişi giriyoruz Lag ve kasma çok ...Teşekkürller...

evt kardeş hiç girmiyorlar ayrıca bugün bir yönetici girdi oyuna yani anlayacağın oyun 59 lwl olana kadar gelmez :D
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

KIZILBEY yazdı:Arkadaşlar size günün 24 saat olduğunu hatırlatırım. Böyle emin olmadığı bir konuyu buraya bir RoA'lının taşımış olmasından da ziyadesiyle rahatsız oldum.
Daha üç gün evvel [DEV] Nerull aramızda idi. Ondan önceki gün ise [GM] CaptainATX aramızda idi. Ondan iki gün önce ise Allah sizi inandırsın; [GM]zembekoğlu aramızda idi. Hepsiyle kısa kısa sohbet ettim ondan bu kadar eminim.
Sizin bunlardan haberiniz yokken; ne haddinize bu konuyu açmak? Siz şikayetçi olmayı, memnuniyetsizliği kendinize adet haline getirmişsiniz. Aklınıza gelen herşeyi yazarak bir de kendinize taraf arıyorsunuz. İlginçtir, buluyorsunuz da. Ama bence iKV 'ye dair vahim olan da budur. Hani forumda bas bas yazılan bu saşma sapan konularda anlatılan;
"yok iKV 'den bir halt olmaz.", "yenilik gelmedi, gitti", "ben plus aldım, efsunlu eşya düşmedi", "gmler hele bir bakın", "oyun geri sardı 65 milyonum gitti, kim bana bunu geri verecek?", "iKV geliştirilemez", "iKVnin bazı açıkları", "forumdaki eksikler; forum rütbesi olmalı" gibi olayların takibçisi ve destekçisi çok, eksik olasıcalar.
İşte bu noktadan baktığımız da iKV ne kadar sorumlu(kimine göre sorumsuz) ise oyuncular, topyekün sorumlu(bana göre sorumsuz).
Siz ve gibileriniz, feryat figan buralarda satırları ziyan edeceğinize neden "Fan Klubü" başlığı altındaki konulara iştirak ederek iKV 'ye ulaşmayı denemiyorsunuz. Yada açıklardan bahsederken; bu açığı foruma yazıp forumda hit yapan bir konum olsun diye uğraşacağınıza neden iKV'yi bilgilendirmeyi denemiyorsunuz.

Gelelim BeyazKöşk'ün revaçta olduğu konusuna; nedendir anlayamadım bir durum. Oyuna sürekli bir yöneticinin müdahale etmesi gerekiyor. Bu sunucudaki arkadaşların arasında tenzi edilmesi gerekenler olduğu için müdahale edilmesi gereken konuları burada yazmak istemiyorum. Yani anlayacağınız BeyazKöşk ayrıcalıklı değil, diğerlerinden biraz farklı.

gelıyor ama em ye gırıyorsun dusuyorsun bır bakmıısn gm gelmıs
ama gm hep lodosların orda dolasıyor zaten lodoslar heryerde
zaten gm lerin gelmesı bır sey ıfade etmıyor bır sey soruyorsun yanıt yok
hızlıca ayrılyor ordan bolgeden konusuyor genelde
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Her GM nin ortak yanıtı :
Game Master Ortak yazdı:" Biz oyunda kendi karakterlerimizle ( Game Master Karakterleri ) ile dolaşmıyoruz.Gerek duyduğumuzda bu karakterlere giriyoruz.Geri zamanlarda sizlerin arasında sizden biri gibi oyunda dolanıyoruz.Sizin haberiniz olmadan oyundaki düzeni sağlıyoruz.Bu nedenle içinizi rahat tutun "

Yanıt Yeterli Olmuştur

“Genel Etkileşim” sayfasına dön