tanımazmıyım kardesDarkofmessiah yazdı:SELAMLAR MORTAL BENİ TANIYABİLECENMİ BAKAM BENDE ESKİ OYUNCULARDAN Darkofmessiah ŞU AN ASKERİM TOKATTA KISMET OLUR BİTERSE İNŞ BİZLERDE DÖNERİZ ÇOK ZAMANIMIZ GEÇTİ BU OYUNDA HAYIRLISI DİYELİM BAKAM ..
xMoRtaLx'dan selamlar...!
Re: xMoRtaLx'dan selamlar...!
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
sende olmasan profPROF yazdı:xMoRtaLx yazdı:sagol gözümPROF yazdı:hoşgeldin gözüm hayırlı olsunee oyuna döneceğime göre yardımlar esirgenmesin dimi ama
)
görev cart curt ne varsa elimden geldiğince yanında olurum merak etme
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Aleyna Aleykum Selam Baha KardeşxMoRtaLx yazdı:selam arkadslar, vatani görevimizi alnımızın akıyla bitirdik. basta Ironman olmak üzere bazı arkadaslarımızın isteklerini kıramadık ve oyuna yeniden dönüyoruz... umarım ikv eskisi gibidir ve canımız fazla sıkılmadan güzel vakit geçiririz... şimdiden herkese iii eğlenceler...
xMoRtaLx......!
Hayırlısı İle Bitirmişsin Sevindim...
Oyuna Devam Etmene Daha Bir Sevindim
Kesecek Lodos Lazım
SiyahAkrebi-Destinayı-Blacksini-Trayn i Getir Bu Adamları Oyuna Kurun Ekibi
Gece Muhabbetlerimizi Yapalım Yine
Saygılarımla...PaşaxFAtih...Maşuk
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
hacı o değilde arz olayım falan die düşünüyodum benPasaxfatih yazdı:Aleyna Aleykum Selam Baha KardeşxMoRtaLx yazdı:selam arkadslar, vatani görevimizi alnımızın akıyla bitirdik. basta Ironman olmak üzere bazı arkadaslarımızın isteklerini kıramadık ve oyuna yeniden dönüyoruz... umarım ikv eskisi gibidir ve canımız fazla sıkılmadan güzel vakit geçiririz... şimdiden herkese iii eğlenceler...
xMoRtaLx......!
Hayırlısı İle Bitirmişsin Sevindim...
Oyuna Devam Etmene Daha Bir Sevindim
Kesecek Lodos Lazım
SiyahAkrebi-Destinayı-Blacksini-Trayn i Getir Bu Adamları Oyuna Kurun Ekibi
Gece Muhabbetlerimizi Yapalım Yine
Saygılarımla...PaşaxFAtih...Maşuk
- DeLixLiDeR
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Hoşgeldin Şeref Getirdin. Vatan Borcunuz Ödemiş Ve Gururlu Bir Şekilde Aramıza Dönmen Çok Güzel..
DELISAMET/xSaaMMeeTx
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
HOŞGELDİN GEÇMİŞ OLSUN..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe