can sen o zamanlar varmıydın xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruzVandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi) Bilmem anlatabildim mi
AynnOlsn geçmişi olmayanın geleceği olmz=)
LODOS VE ARZLAR
Re: LODOS VE ARZLAR

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
MORDuMan yazdı:can sen o zamanlar varmıydın xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruzVandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi) Bilmem anlatabildim mi
AynnOlsn geçmişi olmayanın geleceği olmz=)
Dalgamı geçion bnle=) Ben Meranın 2. Gününden beri varım Meranda
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Hadi ordan bea=) Seni tanısam tanısam en fazla 1 seneliksindir 
xD pek nam salmadık o zamanlar yolgeçen hanı gibi değildi server herkes birbirini tanıyodu unutulduk şimdi xD

Strongxsifa yazdı:arkadaşlar hiç grdünüz mü lodoslar arz sancağo basmış arzlar kendi arasında ws atıyor ben hiç görmedim en az 100kre sancak bastık ama hiç görmedim hepsi dalar lodoslar ise özellikle meteorda adamalr bizim muhafızı kesiyorken bile ws deler bune vurdumduymazlık ya tabi bazen bizde yapıyoruz ama o daldığımda oluyor birisi çağrınca hemen toplanıp savaşa giriyorum hatta can basarak savaştığım da olmuştur acilen bu bilincin lodoslarda oluşması lazım..
Lodos kaleyi arzlar bastıgında arkada ws atan Lodoslar arz ları şeyine bile takmıo D daha ne olsun
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
onunda demek istediği bu zaten xDIamJozeF yazdı:Strongxsifa yazdı:arkadaşlar hiç grdünüz mü lodoslar arz sancağo basmış arzlar kendi arasında ws atıyor ben hiç görmedim en az 100kre sancak bastık ama hiç görmedim hepsi dalar lodoslar ise özellikle meteorda adamalr bizim muhafızı kesiyorken bile ws deler bune vurdumduymazlık ya tabi bazen bizde yapıyoruz ama o daldığımda oluyor birisi çağrınca hemen toplanıp savaşa giriyorum hatta can basarak savaştığım da olmuştur acilen bu bilincin lodoslarda oluşması lazım..
Lodos kaleyi arzlar bastıgında arkada ws atan Lodoslar arz ları şeyine bile takmıo D daha ne olsun

Bence ws yapanlar gelen arzları takmıyolardırxD ben olsam bende takmam=)
Mėяǻή
βę๏ώųℓƒ ж βяιģђŦ
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı,
Söz ola ağulu aşı,

βę๏ώųℓƒ ж βяιģђŦ
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı,
Söz ola ağulu aşı,

taksak ne yazar herifler tam teçhizat geliyo arkalarında 5-6 şifa her türlü kescek farkedermi xD13R16HT yazdı:Bence ws yapanlar gelen arzları takmıyolardırxD ben olsam bende takmam=)

Arkadaşla aynı fikirdeyimMORDuMan yazdı:taksak ne yazar herifler tam teçhizat geliyo arkalarında 5-6 şifa her türlü kescek farkedermi xD13R16HT yazdı:Bence ws yapanlar gelen arzları takmıyolardırxD ben olsam bende takmam=)
Reader