GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....
Re: GeOpHaLıN PaRaSı EmE YeTmeDi....
YaW Bu Geophal Ne korkak herif Yha parayı ws atmamak için mahane ediyor belki adamın parası yok Ws atmazmış hehe
çokta fifi aha ulan parasına atmış adamlar senlen ve arkandan kazanmışlar vermemişssin onada bir mahane bulmuşssun helal olsun geophal zaten yalana para vermiyokki #@!? 2. sen choosensleri satın alamanssın bu 1 sen kimsinki insan satın alyosun bu 2 sen zavallı bir veletsin bu 3 Eğer Bir büyük Lonca satın alacak kadar zenginsen ver Adamların haklarını
sadece Laf var sende kocum ama icraat yok
çokta fifi aha ulan parasına atmış adamlar senlen ve arkandan kazanmışlar vermemişssin onada bir mahane bulmuşssun helal olsun geophal zaten yalana para vermiyokki #@!? 2. sen choosensleri satın alamanssın bu 1 sen kimsinki insan satın alyosun bu 2 sen zavallı bir veletsin bu 3 Eğer Bir büyük Lonca satın alacak kadar zenginsen ver Adamların haklarını
sadece Laf var sende kocum ama icraat yok
Aşkı Sevene Değil Sevipte Ayrılana Sor ..

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
strong sus ortalık karışık bir fırçada sana atarlar :mrgreen:
parasına em atılır 500 bin :mrgreen:
parasına em atılır 500 bin :mrgreen:
HE LA O NASIL OLMUŞ konunun dısına cıkmayak ama bende merak ettim :mrgreen:Strongxsifa yazdı:volkan yazdı:
Parasına em atalım dedıler dustuklerı hal.......
Skor gayet net...
Buda Geopahal denılen sahsın acızlıgı...
En kucuk bı zorluk cekmıyoruz...
Parasına ve arkasına guvenen Geophalın son caresı bu oldu....
BİŞİ SORCAM NEDEN İLK FOTODA KİŞİSEL SKOR 12 AMA LDOOS SKORU 11
HE LA O NASIL OLMUŞ konunun dısına cıkmayak ama bende merak ettim :mrgreen:Strongxsifa yazdı:volkan yazdı:
Parasına em atalım dedıler dustuklerı hal.......
Skor gayet net...
Buda Geopahal denılen sahsın acızlıgı...
En kucuk bı zorluk cekmıyoruz...
Parasına ve arkasına guvenen Geophalın son caresı bu oldu....
BİŞİ SORCAM NEDEN İLK FOTODA KİŞİSEL SKOR 12 AMA LDOOS SKORU 11
-
- Kadim Hidra Avcısı
Sanal parayla adam olunmuor geopal
) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin 
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
KatıLıyorum Harfı Harfıne..Hydrogenx yazdı:Gereksiz bir konu... Ben koydugun fotolarda hiçbirşey göremedim. Ayrıca Geophalin parası eme yetmedi derken neyi kastediyorsun? Klan parasını diyorsan adam emde savaşıyor işte zaten normal paranın da emle ilgisi yok. Birisini sevmeyebilirsin hatta ondan nefret de edebilirsin, sevmeme sebebin çekememezlik de olabilir düşmanın oldugu için de... Ama onu başkalarına karşı rezil etmeye çalışırsan orada işler degişir, olgunluk bir kenara itilir ve kendin rezil olursun. İnsanları karalayabilmek bu kadar kolay degil.
Sevgi ve Saygılarımla;
İyi Forumlar...
İnsan Düşmanına Karşı Saygısını Kaybederse İşte O Zaman Kaybetmiş Sayılır...
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

ARTIK ANLARDA BELKI AKLI BASINA GELIR UCTUR LONCAMIZI SATIN ALICAK AMA LAFA GELINCE FOTOLARDADA GORUNUYOKI LAFA GELINCE AGIZ POSET AMA ICRAATA GELINCE /KACSanal parayla adam olunmuor geopal) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin
Choosensxwanted
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ilk defa choosesnlere katılıyorum 20 ml kaybetin bahane arıcana düşmicek adam koy eme bahane arıyana bahane çok yok emde pc dondu yok tuş takıldı yok biri düştü bu bahaneleri artık çocuklar bile yemiyo geo emi kaybetmeyi göze alamıyorsan girme eme ayrıca her konudua laf kulanıoyrsun yine kulanmışsın sizin loncayı satın alırım belki evet satın alıyorsun ama sen para kasarken biz TERBİYE DERSİ GÖRÜYORDUK paran olabilir ama terbyen saygın olmadğın kesin
bu lafını seni yetiştirene söyledim aynen şöyle dedi meran oğlumu çekemiyo
lafa bak .)
bu lafını seni yetiştirene söyledim aynen şöyle dedi meran oğlumu çekemiyo
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
-
- Kadim Hidra Avcısı
volkan yazdı:ARTIK ANLARDA BELKI AKLI BASINA GELIR UCTUR LONCAMIZI SATIN ALICAK AMA LAFA GELINCE FOTOLARDADA GORUNUYOKI LAFA GELINCE AGIZ POSET AMA ICRAATA GELINCE /KACSanal parayla adam olunmuor geopal) ama sen bunu anlayacak yaşta deilsin
Choosensxwanted
Eşşeğe ne yaparsan yap yine eşşektir=)) İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur=)) Bu Çocuk deişmez elden gelen bişe yok