GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

JouRney yazdı:
Lathander yazdı:GameX'e katılamayacak oyuncularımız bu fırsatı kaçırdı mı?
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz. İKV Standında satılacak bu özel sürüm kutularla birlikte, bu haktan faydalanılmasını sağlayan özel kodlar olacaktır (E PIN gibi).
Bunu yapamazsınız !!

Bu resmen kul hakkıdır. Fuar'a gelemeyecek binlerce kişinin hakkına yemekten başka birşey yapmıyorsunuz :evil:
BİZDE SORULARIMZA CEVAP ISTIORUZ KI BIZIM GIBI ISYAN EDEN BIR SURU ARKADAS VAR...!
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Lathander yazdı:
exkiLL yazdı:Gayet güzel bir hediye sağolun. Yalnız aldığımız kutu ile hesabımızdaki kaç karakterin ismini değiştiriyor olucaz ?
Alınacak her kod tek kullanımlık olacaktır.
Sayın Lathander ve diğer Yönetim'de bulunan arkadaşlar, bu sözlerim için kusura bakmayın ama ;

Amacınız belli oldu. "Para Kazanmak" . Çok doğal karşılıyorum. Gelişim için bu çok önemli bir nokta. Bence tek kullanımlık olması çok saçmaa !!
Kutu'nun yüklendiği üyeliğin içindeki tüm karakterlere bu özellik tanınması gerekir. (Ben alamayacağım Kutu'dan ama yine de yazayım dedim)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

eagleee yazdı:istanbul haksızlık vakti :)
/beğen
/beğen
/beğen
/beğen
/beğen
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

Tamamen haksızlık. Tamam düşünce güzel belli ki standa insan çekmeyi planlıyorsunuz ama bu başka şekillerde de olabilir.
Ben ne istanbula gelebilirim ne de oraya gidicek veya orada bulunan bir tanıdığım dostum akrabam malesef yok. Şimdi ben ve benim gibiler ne yapıcak? Sizleri izleyecek. Siz devam edin. Emin olun sevinenler üzülenlerden daha az olacak !
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JouRney yazdı:
Lathander yazdı:
exkiLL yazdı:Gayet güzel bir hediye sağolun. Yalnız aldığımız kutu ile hesabımızdaki kaç karakterin ismini değiştiriyor olucaz ?
Alınacak her kod tek kullanımlık olacaktır.
Sayın Lathander ve diğer Yönetim'de bulunan arkadaşlar, bu sözlerim için kusura bakmayın ama ;

Amacınız belli oldu. "Para Kazanmak" . Çok doğal karşılıyorum. Gelişim için bu çok önemli bir nokta. Bence tek kullanımlık olması çok saçmaa !!
Kutu'nun yüklendiği üyeliğin içindeki tüm karakterlere bu özellik tanınması gerekir. (Ben alamayacağım Kutu'dan ama yine de yazayım dedim)
afedersın journey ama hersey sacma sadece odeıl bı kere bu hakkın sadece fuara gelenlere verılmesı bı kere buyuk HAKSIZLIK VE SACMALIK

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

bilall yazdı:Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
Evet her kutu bir kullanımlık isim değiştirme hakkı demektir. İşlemin nasıl olacağı ise bir duyuru ile açıklanacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lathander yazdı:
bilall yazdı:Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
Evet her kutu bir kullanımlık isim değiştirme hakkı demektir. İşlemin nasıl olacağı ise bir duyuru ile açıklanacaktır.
NE BU SIMDI YAPTIGINIZ BIZI GORMEMEZLIKTEN MI GLEIOSUNUZ AMAN COKTA KORKTUM AYIP YA WALLA HA AYIP SAYIN LATHENDER BIZI DESTEKLEMESENIZDE BIZIM YORUMLARIMIZA CEVAP VERMELISINIZ...!

Resim
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Yeni gelecek genişleme paketi(?????) görüntülerini fuara gelemeyenler için ne zaman resmi siteye veya foruma ekleyeceksiniz?

Ayrıca bir sene fuara gelenler için duyurularda olmadığı halde.Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası gibi özel itemler verildi bu senede öyle bir sürpriz varmı?
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xbyreds »

ikv iyice saçmaladı