BİZDE SORULARIMZA CEVAP ISTIORUZ KI BIZIM GIBI ISYAN EDEN BIR SURU ARKADAS VAR...!JouRney yazdı:Bunu yapamazsınız !!Lathander yazdı:GameX'e katılamayacak oyuncularımız bu fırsatı kaçırdı mı?
GameX'e katılamasanızda GameX'e katılacak arkadaşlarınız aracılığı ile İKV Özel Sürüm Kutu aldırabilirsiniz. İKV Standında satılacak bu özel sürüm kutularla birlikte, bu haktan faydalanılmasını sağlayan özel kodlar olacaktır (E PIN gibi).
Bu resmen kul hakkıdır. Fuar'a gelemeyecek binlerce kişinin hakkına yemekten başka birşey yapmıyorsunuz :evil:
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Sayın Lathander ve diğer Yönetim'de bulunan arkadaşlar, bu sözlerim için kusura bakmayın ama ;Lathander yazdı:Alınacak her kod tek kullanımlık olacaktır.exkiLL yazdı:Gayet güzel bir hediye sağolun. Yalnız aldığımız kutu ile hesabımızdaki kaç karakterin ismini değiştiriyor olucaz ?
Amacınız belli oldu. "Para Kazanmak" . Çok doğal karşılıyorum. Gelişim için bu çok önemli bir nokta. Bence tek kullanımlık olması çok saçmaa !!
Kutu'nun yüklendiği üyeliğin içindeki tüm karakterlere bu özellik tanınması gerekir. (Ben alamayacağım Kutu'dan ama yine de yazayım dedim)
2009-2013
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
/beğeneagleee yazdı:istanbul haksızlık vakti
/beğen
/beğen
/beğen
/beğen
2009-2013
Tamamen haksızlık. Tamam düşünce güzel belli ki standa insan çekmeyi planlıyorsunuz ama bu başka şekillerde de olabilir.
Ben ne istanbula gelebilirim ne de oraya gidicek veya orada bulunan bir tanıdığım dostum akrabam malesef yok. Şimdi ben ve benim gibiler ne yapıcak? Sizleri izleyecek. Siz devam edin. Emin olun sevinenler üzülenlerden daha az olacak !
Ben ne istanbula gelebilirim ne de oraya gidicek veya orada bulunan bir tanıdığım dostum akrabam malesef yok. Şimdi ben ve benim gibiler ne yapıcak? Sizleri izleyecek. Siz devam edin. Emin olun sevinenler üzülenlerden daha az olacak !
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
afedersın journey ama hersey sacma sadece odeıl bı kere bu hakkın sadece fuara gelenlere verılmesı bı kere buyuk HAKSIZLIK VE SACMALIKJouRney yazdı:Sayın Lathander ve diğer Yönetim'de bulunan arkadaşlar, bu sözlerim için kusura bakmayın ama ;Lathander yazdı:Alınacak her kod tek kullanımlık olacaktır.exkiLL yazdı:Gayet güzel bir hediye sağolun. Yalnız aldığımız kutu ile hesabımızdaki kaç karakterin ismini değiştiriyor olucaz ?
Amacınız belli oldu. "Para Kazanmak" . Çok doğal karşılıyorum. Gelişim için bu çok önemli bir nokta. Bence tek kullanımlık olması çok saçmaa !!
Kutu'nun yüklendiği üyeliğin içindeki tüm karakterlere bu özellik tanınması gerekir. (Ben alamayacağım Kutu'dan ama yine de yazayım dedim)

Evet her kutu bir kullanımlık isim değiştirme hakkı demektir. İşlemin nasıl olacağı ise bir duyuru ile açıklanacaktır.bilall yazdı:Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
NE BU SIMDI YAPTIGINIZ BIZI GORMEMEZLIKTEN MI GLEIOSUNUZ AMAN COKTA KORKTUM AYIP YA WALLA HA AYIP SAYIN LATHENDER BIZI DESTEKLEMESENIZDE BIZIM YORUMLARIMIZA CEVAP VERMELISINIZ...!Lathander yazdı:Evet her kutu bir kullanımlık isim değiştirme hakkı demektir. İşlemin nasıl olacağı ise bir duyuru ile açıklanacaktır.bilall yazdı:Selamlar, Fuardakı satış standından satılacak olan IKV Özel Sürüm DVD kutusunu almamız ve yuklememız otomatık olarak ısım degıştırme hakkını elde etmemız anlamına mı gelıyor ? Pekı ısım degıştırmek ıstedıgımızı sıze IKV Destek ıle mı sunacaz ?

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni gelecek genişleme paketi(?????) görüntülerini fuara gelemeyenler için ne zaman resmi siteye veya foruma ekleyeceksiniz?
Ayrıca bir sene fuara gelenler için duyurularda olmadığı halde.Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası gibi özel itemler verildi bu senede öyle bir sürpriz varmı?
Ayrıca bir sene fuara gelenler için duyurularda olmadığı halde.Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası gibi özel itemler verildi bu senede öyle bir sürpriz varmı?
http://bit.ly/qM7njk
ikv iyice saçmaladı
dağılın gençler !
dağılın gençler !