Zihin tutulması'na tek çözüm!

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Zihin tutulması'na tek çözüm!

Mesaj gönderen Refresh »

25can25 yazdı:
anonimm yazdı:
sianfeamx yazdı:üzerinde 2 parça solucan item olsun..zihnin tutulduğu andada yerde teslan..eğer karşındaki çok sağlam ve şanslı deilse sen zihin yediğinde savaşcı yanına gelip bir agır birsert vurduğunda hala en az 10 canın olacaktır..zihinle ve menzil al otur canın 20 nin üzerine çıkacak ve savaşcı zihinden cıkmasına 1 sn kala cons ac ve savaşcı sana yaklaşamadan savaşcı yerde..bence savaşcılara zihin tutulmasını çok görmemek lazım ;)
Savaşçı önce deparlarsa ne yapacaksın ? Zihini kullanacaksın tabii ki. Peki sonra durdurma atıp zihin tutarsa senin zihin saldırının süresi dolmamış olacak ve meftasın. Bence çok görmek lazım ama kurtulma yolları da yok değil hani. ;)
Dogru diorsun bende savaşcıyım ejderli büyücüyü rahat kesiorum zihin atıor depar attıgımda sonra kutup sonra tekrar durdurma koyuyorum 2 ağırla yatıor
Kardeşim işte büyücü savaşcıya benzemez her babayiğidin harcı değildir büyücü kullanmak. Tavsiye olarak hem kutubu hem zihini 15 yapın ve aradaki mesafeyi iyi koruyun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yasakask1 »

Arkadaşlar ben de çok yaşadım bu olayları :D Dk ci buyuler için soyluyorum Vs ye baslarken deparla gelir ve zihin atarsınız. Açılmadan 2 sn once tesla kurun ve mumkun mertebe uzaklaşın. Gelirken siz doğru buyu atarsınz. Eğer tesla onu sersemlettiyse DK atıp Buz-Elektrikle işini bitirirsiniz. Eğer sersemletmediyse Büüler zaten durduruor insanı yakalanıp başbaşa kaldıysanız bi de ecelliyse Bi ağır birleştirir bi de sert atarsa bittiniz... 8-)
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

25can25 yazdı:
anonimm yazdı:
sianfeamx yazdı:üzerinde 2 parça solucan item olsun..zihnin tutulduğu andada yerde teslan..eğer karşındaki çok sağlam ve şanslı deilse sen zihin yediğinde savaşcı yanına gelip bir agır birsert vurduğunda hala en az 10 canın olacaktır..zihinle ve menzil al otur canın 20 nin üzerine çıkacak ve savaşcı zihinden cıkmasına 1 sn kala cons ac ve savaşcı sana yaklaşamadan savaşcı yerde..bence savaşcılara zihin tutulmasını çok görmemek lazım ;)
Savaşçı önce deparlarsa ne yapacaksın ? Zihini kullanacaksın tabii ki. Peki sonra durdurma atıp zihin tutarsa senin zihin saldırının süresi dolmamış olacak ve meftasın. Bence çok görmek lazım ama kurtulma yolları da yok değil hani. ;)
Dogru diorsun bende savaşcıyım ejderli büyücüyü rahat kesiorum zihin atıor depar attıgımda sonra kutup sonra tekrar durdurma koyuyorum 2 ağırla yatıor
tekrar durdurma atarsın da kardeşim işte o işi bilmeyen büyücülere atarsın arayı açacaksın baya ki durdurmanın menziline girmiceksin ki üzerin iyiyse teslanın sersemletemsi + buzun kritiği durdurmayı atamadan ölürsün.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Büyücü” sayfasına dön