Kardeşim işte büyücü savaşcıya benzemez her babayiğidin harcı değildir büyücü kullanmak. Tavsiye olarak hem kutubu hem zihini 15 yapın ve aradaki mesafeyi iyi koruyun25can25 yazdı:Dogru diorsun bende savaşcıyım ejderli büyücüyü rahat kesiorum zihin atıor depar attıgımda sonra kutup sonra tekrar durdurma koyuyorum 2 ağırla yatıoranonimm yazdı:Savaşçı önce deparlarsa ne yapacaksın ? Zihini kullanacaksın tabii ki. Peki sonra durdurma atıp zihin tutarsa senin zihin saldırının süresi dolmamış olacak ve meftasın. Bence çok görmek lazım ama kurtulma yolları da yok değil hani.sianfeamx yazdı:üzerinde 2 parça solucan item olsun..zihnin tutulduğu andada yerde teslan..eğer karşındaki çok sağlam ve şanslı deilse sen zihin yediğinde savaşcı yanına gelip bir agır birsert vurduğunda hala en az 10 canın olacaktır..zihinle ve menzil al otur canın 20 nin üzerine çıkacak ve savaşcı zihinden cıkmasına 1 sn kala cons ac ve savaşcı sana yaklaşamadan savaşcı yerde..bence savaşcılara zihin tutulmasını çok görmemek lazım![]()
Zihin tutulması'na tek çözüm!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Zihin tutulması'na tek çözüm!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Arkadaşlar ben de çok yaşadım bu olayları
Dk ci buyuler için soyluyorum Vs ye baslarken deparla gelir ve zihin atarsınız. Açılmadan 2 sn once tesla kurun ve mumkun mertebe uzaklaşın. Gelirken siz doğru buyu atarsınz. Eğer tesla onu sersemlettiyse DK atıp Buz-Elektrikle işini bitirirsiniz. Eğer sersemletmediyse Büüler zaten durduruor insanı yakalanıp başbaşa kaldıysanız bi de ecelliyse Bi ağır birleştirir bi de sert atarsa bittiniz... 
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
tekrar durdurma atarsın da kardeşim işte o işi bilmeyen büyücülere atarsın arayı açacaksın baya ki durdurmanın menziline girmiceksin ki üzerin iyiyse teslanın sersemletemsi + buzun kritiği durdurmayı atamadan ölürsün.25can25 yazdı:Dogru diorsun bende savaşcıyım ejderli büyücüyü rahat kesiorum zihin atıor depar attıgımda sonra kutup sonra tekrar durdurma koyuyorum 2 ağırla yatıoranonimm yazdı:Savaşçı önce deparlarsa ne yapacaksın ? Zihini kullanacaksın tabii ki. Peki sonra durdurma atıp zihin tutarsa senin zihin saldırının süresi dolmamış olacak ve meftasın. Bence çok görmek lazım ama kurtulma yolları da yok değil hani.sianfeamx yazdı:üzerinde 2 parça solucan item olsun..zihnin tutulduğu andada yerde teslan..eğer karşındaki çok sağlam ve şanslı deilse sen zihin yediğinde savaşcı yanına gelip bir agır birsert vurduğunda hala en az 10 canın olacaktır..zihinle ve menzil al otur canın 20 nin üzerine çıkacak ve savaşcı zihinden cıkmasına 1 sn kala cons ac ve savaşcı sana yaklaşamadan savaşcı yerde..bence savaşcılara zihin tutulmasını çok görmemek lazım![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL