Orion Loncası başvuru formları
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Orion Loncası başvuru formları
kardeş ben 27 yaşımdayım diye bişi demedim o başkası beni loncaya alıyormusunuz
Arkadaşlar lonca daha açılmış değildir lütfen pasi dediklerimi dikkate al eski üyeler ve eski kurucuları bu loncanın başına tekrar geçerse onlar böyle bi konu açabilirler öyle her şeyede yanıt verilmez eski kuruclardan tamer abi ile berna ablanın loncanın başına geri geçerse bnde devam ederim dedim lonca ile saygılarımla...
Orionxxxzeus
Orionxxxzeus
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Loncaya alınman için loncamız da ki üyelere sorucam eğer kabul edilirsen Loncaya alınacaksınXxxfearxxx yazdı:İsim Ve Soy İsim: Tarık Şen
En yakın arkadas: Asterixx
KatıLdığım Lonca:Ulusx Cihadx Loncaları
Karakter İsmi: ALaBaNDaa
ALaBaNDa
Alabandaaaaa
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Loncanın ilk kurucuları isderseler gelip başa geçebilir bunda bir sakınca yok.Eğer gelirlerse kendi ellerimle veririm Loncayı çünkü Bu Loncada Emekleri Var Ve Benimde Emeğe Saygım Var..Kinghero yazdı:Arkadaşlar lonca daha açılmış değildir lütfen pasi dediklerimi dikkate al eski üyeler ve eski kurucuları bu loncanın başına tekrar geçerse onlar böyle bi konu açabilirler öyle her şeyede yanıt verilmez eski kuruclardan tamer abi ile berna ablanın loncanın başına geri geçerse bnde devam ederim dedim lonca ile saygılarımla...
Orionxxxzeus
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
:!: Zeus sende isdersen yönetime geçebilirsin. Çünkü sen Loncanın eski OyuncularındansınOrionxxxposeidon yazdı:Loncanın ilk kurucuları isderseler gelip başa geçebilir bunda bir sakınca yok.Eğer gelirlerse kendi ellerimle veririm Loncayı çünkü Bu Loncada Emekleri Var Ve Benimde Emeğe Saygım Var..Kinghero yazdı:Arkadaşlar lonca daha açılmış değildir lütfen pasi dediklerimi dikkate al eski üyeler ve eski kurucuları bu loncanın başına tekrar geçerse onlar böyle bi konu açabilirler öyle her şeyede yanıt verilmez eski kuruclardan tamer abi ile berna ablanın loncanın başına geri geçerse bnde devam ederim dedim lonca ile saygılarımla...
Orionxxxzeus
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
:!: Bu Arkadaşın Lonca Yönetimiyle Alakası Yoktur ...sokan28 yazdı:Bu çocuğa acıyorum bi kendi lonca açıyo ondan sorna başka loncaya baş vuruyor.Üstelik bi aralar forumda imzasında kendi fotosu vardı ufacık tefecik bi çocuk vardıXxxfearxxx yazdı:İsim Ve Soy İsim: Tarık Şen
ALaBaNDa
AlabandaaaaaŞimdi ise 27 yaşındayım diyor.Bunlara gerek yok küçük dostum
-
- Acemi Savaşçı
İsim:Evren Fırat
Charların isimleri:Lodosxbekcisi 40 lwl savaşçı Tedxankaraxkoleji büyücü 30 lwl Cezaxdelight şifacı 32 lwl
En Yakın Arkadaş:Blodyyyyyyy ve Fearlesxoguz
Kaç Yıldır ikv oynuyorum:2 yıldır oynuyorum.
Loncaya katıldım mı:İzin verirseniz ilk size katılcam
Genellikle Lodosxbekcisi ni açarım 1500 -1800 .çakıyo sevgilerle FIRAT günde 2-3-4 saat açarım. İnşallah alırsınız ex 52
Charların isimleri:Lodosxbekcisi 40 lwl savaşçı Tedxankaraxkoleji büyücü 30 lwl Cezaxdelight şifacı 32 lwl
En Yakın Arkadaş:Blodyyyyyyy ve Fearlesxoguz
Kaç Yıldır ikv oynuyorum:2 yıldır oynuyorum.
Loncaya katıldım mı:İzin verirseniz ilk size katılcam
Genellikle Lodosxbekcisi ni açarım 1500 -1800 .çakıyo sevgilerle FIRAT günde 2-3-4 saat açarım. İnşallah alırsınız ex 52
Katılıyorum Bıde Loncası War Anlamadım Gıttısokan28 yazdı:Bu çocuğa acıyorum bi kendi lonca açıyo ondan sorna başka loncaya baş vuruyor.Üstelik bi aralar forumda imzasında kendi fotosu vardı ufacık tefecik bi çocuk vardıXxxfearxxx yazdı:İsim Ve Soy İsim: Tarık Şen
ALaBaNDa
AlabandaaaaaŞimdi ise 27 yaşındayım diyor.Bunlara gerek yok küçük dostum
xKERBELAx*Cihadxkerbela
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
:!: Loncamıza alınmış bulunmaktasın herhangi bir loncayla iletişimin varsa herhangi bir Loncaya kayıtlıysan Loncamızdan aTılırsın Oyuna Girdiğinde Sana Loncamızın Şartlarını kurallarını ve gerekliliklerini anlatacağımOrionxxxposeidon yazdı:Loncaya alınman için loncamız da ki üyelere sorucam eğer kabul edilirsen Loncaya alınacaksınXxxfearxxx yazdı:İsim Ve Soy İsim: Tarık Şen
ALaBaNDa
Alabandaaaaa
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
loncanız hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar umarım kukkalcıya iyi şeyler katacagınıza eminim başarılar
Efexmelih Yakamozxefemeih
Efexmelih Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını