KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....

Mesaj gönderen adresbu »

Cunocuneyt yazdı:KADİMİ 6 KİŞİ İLE KESMENİN YADA 3 KİŞİ İLE KESMENİN YOLLARINI BİLİYORMUSUNUZ ? AMA ARKADAŞLAR MUTLULUK BU DEİL BEN SAVAŞÇIMLA 9 AYDIR BU KADİMİ YAPAMADIM SIRF SİZİN GİBİ İNSANLARIN BEN EN İYİSİNİ YAPARIM, YAPAMAZSAMDA KAÇARIM DÜŞÜNCELERİ GİBİ DUYGULARI YÜZÜNDEN HALA GÖREVİMİ YAPMIŞ DEİLİM. İŞİ BİLENLER YANDAŞÇI OLUYOR. İŞİ BİLMEYENLER YARDIMCI OLUYOR, KULLANILIYOR. ŞİMDİ BURAYA ÇIKMIŞŞINIZ KADİM BENNEM KAÇ KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR DİYORSUNUZ. SİZİN İSİMLERİNİZİ VE SİZİ TANIYORUM SELAM ALIP VERİYORUM AMA BİR KEZ OLSUN KADİM GÖREVİNİ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR GELSİN YARDIM EDELİM FİKRİ ZİHNİYET SİZİN GİBİ KİŞİLERDE OLUŞMAMIŞ ANLAŞILAN. ANCAK YAN ÇARINIZA KESERSSİNİZ ÇİFT OTURUMLA SONRADA KADİMLER 30M 40M 50M DİYE SATARSINIZ. ARKADAŞIM SİZE BU OYUNDA YARDIM ETMEYEN İNSAN OLMUŞTUR ELBET AMA ÇOĞU KEZ YARDIMLARLA BU SEVİYELERE GELDİĞİNİZİ UNUTMAYIN. KADİM OLMASADA OLUR. AMA SİZLERİN HALİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE NE OLUR BİLEMEM. KADİM 3 KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR. EEE NE OLMUŞ YANİ İHTİYACI OLANLARA MI KESİLMİŞTİR. YOK EEEE KİME KENDİNİ DAHA FAZLA KAZANMA DAHA FAZLA EL ÜSTÜNDE TUTAN BUGÜN VAR YARIN OLMAYACAK OLAN İNSAN OĞLUNUN BENCİL DUYGULARI İLE KESİLMİŞTİR ANLAYACAĞINIZ BOŞU BOŞUNA KEŞLMİŞTİR. BUNU TEBRİK EDEMEYECEĞİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR NEDENİ İSE FAYDALI OLAN BİR AMAÇ UĞRUNA KESİLMEDİĞİ İÇİN SADECE YAZIKLAR OLSUN DEYECEĞİM.

ßiz kadim kesmek için Gitmemiştik Lokman(inan) Akadaşımızın Yeşil Görevi varmış Gidelım Keselım dedık KEstık Sonra Kadımde oyalanmaya ßasladık ßi ßaktık gerçekten kesılecek Ö Ylek estık Dogrudan ßir kesme İşimiz yoq ha Yardım etmek İStemezmıydık İSterdık (kendımce)

Yukarıda Reklam Yapmak için koymusun demısler ßana ayrıca ßen Fotoları Koyımmı dedım gruba koy dedıler ßende koydum NE amacım Reklam Nede Artıstlık yapmak. Ha Reklama Gerek yoq Adımız Yeter

Tekrardan Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

ShackLee yazdı:
DehrayN yazdı:Benimde kadimler duruyor yaparsanız hayra geçersiniz valla :D

Burak,Beni Bekle Yaparız :D

Bu arada Tebrik Ederim Arkadaşları..

SaoL
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Zaza »

Tebrikler Yasin elinize SağLık. :)

Burak Kanka bi ara yaparız :D :D :D
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
conconlar16
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen conconlar16 »

BİZ DÜN 4 GRUP GİTTİK 2 GRUBA KESTİK DİGERLERİ KAÇTI YA 10 KİŞİ FALAN KALDIK OLMADI YANİ
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Zaza yazdı:Tebrikler Yasin elinize SağLık. :)

Burak Kanka bi ara yaparız :D :D :D

eyw ;)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Lokman kendisi kuzenim olur orda gördüğüme sevindim acıkcası :)
Azminizede hayranım :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Spedy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spedy »

Cunocuneyt Bız orda Bosa kestıqımızı Zannetmıyorz ArkadsLarımızın Gorevlerını yaPtık.. Senın ne dedıqın Onemlı deıL bız o kadar Kısının Gorevını yaptık Sımdı gelıosunuz Bize yazıkLar oLsun Dıyosunuz Sıze ne denıLır.. ( Lastxbreath )
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Kurtlarxjunior yazdı:Lokman kendisi kuzenim olur orda gördüğüme sevindim acıkcası :)
Azminizede hayranım :)
ne demişler Azımle...... Taşı ßile DEler demişler ;)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Cunocuneyt yazdı:KADİMİ 6 KİŞİ İLE KESMENİN YADA 3 KİŞİ İLE KESMENİN YOLLARINI BİLİYORMUSUNUZ ? AMA ARKADAŞLAR MUTLULUK BU DEİL BEN SAVAŞÇIMLA 9 AYDIR BU KADİMİ YAPAMADIM SIRF SİZİN GİBİ İNSANLARIN BEN EN İYİSİNİ YAPARIM, YAPAMAZSAMDA KAÇARIM DÜŞÜNCELERİ GİBİ DUYGULARI YÜZÜNDEN HALA GÖREVİMİ YAPMIŞ DEİLİM. İŞİ BİLENLER YANDAŞÇI OLUYOR. İŞİ BİLMEYENLER YARDIMCI OLUYOR, KULLANILIYOR. ŞİMDİ BURAYA ÇIKMIŞŞINIZ KADİM BENNEM KAÇ KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR DİYORSUNUZ. SİZİN İSİMLERİNİZİ VE SİZİ TANIYORUM SELAM ALIP VERİYORUM AMA BİR KEZ OLSUN KADİM GÖREVİNİ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR GELSİN YARDIM EDELİM FİKRİ ZİHNİYET SİZİN GİBİ KİŞİLERDE OLUŞMAMIŞ ANLAŞILAN. ANCAK YAN ÇARINIZA KESERSSİNİZ ÇİFT OTURUMLA SONRADA KADİMLER 30M 40M 50M DİYE SATARSINIZ. ARKADAŞIM SİZE BU OYUNDA YARDIM ETMEYEN İNSAN OLMUŞTUR ELBET AMA ÇOĞU KEZ YARDIMLARLA BU SEVİYELERE GELDİĞİNİZİ UNUTMAYIN. KADİM OLMASADA OLUR. AMA SİZLERİN HALİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE NE OLUR BİLEMEM. KADİM 3 KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR. EEE NE OLMUŞ YANİ İHTİYACI OLANLARA MI KESİLMİŞTİR. YOK EEEE KİME KENDİNİ DAHA FAZLA KAZANMA DAHA FAZLA EL ÜSTÜNDE TUTAN BUGÜN VAR YARIN OLMAYACAK OLAN İNSAN OĞLUNUN BENCİL DUYGULARI İLE KESİLMİŞTİR ANLAYACAĞINIZ BOŞU BOŞUNA KEŞLMİŞTİR. BUNU TEBRİK EDEMEYECEĞİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR NEDENİ İSE FAYDALI OLAN BİR AMAÇ UĞRUNA KESİLMEDİĞİ İÇİN SADECE YAZIKLAR OLSUN DEYECEĞİM.

ßiz kadımı KEsmek için Gitmedık ßu sana iyi ßir cevap olmustur inş. kardeşim. Ha 2. seferde gittik Duayn qeldısende Gelseydın ßen kaç kez yazdım klandan Duyarsın qelırsın 2. gidişimizde 2 3 gruptuk ßu laflar çok agız Asıl sana yazıklar olsun ßilmedıgın konuya ßöyle Ukalacasına yorum yapıosun...!
Kullanıcı avatarı
Quadroo
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Quadroo »

İlk değil fln demeyin kabul edin ;) Kolay değil Tebrikler!
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo

Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!

BIRAKTIM..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön