Yesilbuyuxqanq yazdı:Kholpashali ,KUtuplarda Ve Mega Loncasını Bilirdim 39 lvl varken..Örnekler çok az ;
Kutuplarda(Lonca Başkanı Char silindi oyunu bıraktı.)
Manicking(Kholpashalixmnc)
Şerruhh
Fireboy(Ben :mrgreen: )
Alayınax vardı birden kayboldular baya üyelri vardı güçlülerdide
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
2 grup toplanır İmperuuzzz ( Fırat ) Arkadasımızı kesmeye uğrasırdık . Tabi herkes element , şifacıda direncleri 15 yaptımı imkanı yok ölmüyor... Sert ağırda yok Cyborq vardı birlikte savasırdık hep sacları griydi Sonra bu ortalardan kayboldu baktığımda 3 yıldızdı Vandervaart ( Can ) kardeşim ikimiz ikizdik tiplerimiz cok benziyordu meteorda 34 lwl iken şayak pantalonlar ile dağıtırdık ortalığı Gizem ve Alayınaxxrmzn vardı hep şakalaşırlardı... Büyücülerde Mutes ve Zumkala cok sağlam idi . Thornadooo vardı ilk gördüğüm Alman sete sahip savascı idi hep kesiyordum Atmacakralvardı mavi yıldız ondan item alırdım sürekli . Aynı bu günlerdeki gibi M C E R D E M karakterim ile boy gösterirdim bu sunucuda... En eskiyim diyemem , fakat eskilerdenim...Kaliptoer meydanın geldiği ilk gün birlikte em yapmıstık ve o gün 3 çizgi yeşilden 3 çizgi mavi olmuştum unutmam... Oyun o zaman güzeldi . tüm itemlerimi verirdim o zamana dönüp tek item olmak için...
McErdem yazdı:2 grup toplanır İmperuuzzz ( Fırat ) Arkadasımızı kesmeye uğrasırdık . Tabi herkes element , şifacıda direncleri 15 yaptımı imkanı yok ölmüyor... Sert ağırda yok Cyborq vardı birlikte savasırdık hep sacları griydi Sonra bu ortalardan kayboldu baktığımda 3 yıldızdı Vandervaart ( Can ) kardeşim ikimiz ikizdik tiplerimiz cok benziyordu meteorda 34 lwl iken şayak pantalonlar ile dağıtırdık ortalığı Gizem ve Alayınaxxrmzn vardı hep şakalaşırlardı... Büyücülerde Mutes ve Zumkala cok sağlam idi . Thornadooo vardı ilk gördüğüm Alman sete sahip savascı idi hep kesiyordum Atmacakralvardı mavi yıldız ondan item alırdım sürekli . Aynı bu günlerdeki gibi M C E R D E M karakterim ile boy gösterirdim bu sunucuda... En eskiyim diyemem , fakat eskilerdenim...Kaliptoer meydanın geldiği ilk gün birlikte em yapmıstık ve o gün 3 çizgi yeşilden 3 çizgi mavi olmuştum unutmam... Oyun o zaman güzeldi . tüm itemlerimi verirdim o zamana dönüp tek item olmak için...
Alayına İmperuz hayranıydım o adamın.Teşke eski gücüne geri dönebilse....
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?