Cinnet geçirme aşamasına gelmiştim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Cinnet geçirme aşamasına gelmiştim.

Mesaj gönderen bluewolf45 »

aldatmaz2012 yazdı:
bluewolf45 yazdı:Valla gerçekten şans işi abartısız söylüyorum ejder asayı üretmek için mavi kayaları sadece 1 günde tamamladım hatta bölgedende bunu sürekli geçtim. İnanmayanlar olabilir ama abartısız söylüyorum 1 günde tam 14 tane mavi topaz cektim hatta hatırlıyorum 3 tane arka arkaya cekmiştim. Bazı zamanlar olmuştu ki 1 topaz 1 mawi şeklinde 4 defa gerçekleşti. hatta bölgeden taze diye yazdıgım uyduruyor bu sürekli aynısını gösteriyor diyorlardı inanmayanlara o günün akşamında ejder asayı göstermiştim.

Yani demem o ki Maden tamamiyle şans işi..!
1 madenden 14 mavı çıkmaz şanslada alakası yok oyun kurallarına aykırı o dedıgın
Arkadaşım sana yalan söylüyecek halim yok degil mi..

İstersen buyur gel sancak sunucusuna sana 4-5 arkadasımı getireyim söylesinler sana bir günde kac mavi cektigimi.. Fakat dedigim 14 mawi 4-5 saat içerisinde gerçekleşen birşey değil. Tam hatırlamıyorum ama 13-14 saat civarı aralıksız olan birşey.

İnanıp inanmamak senin fikrin ama dediklerim bizzat gerçekleşti.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
xMykonSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMykonSx »

doğru diyor bir günde aynı madenden 14 tane topaz çıkmaz
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen justine »

Saçmalamayın ya tamamen random bir sistemdir maden sistemi.. Günde 14 de çıkabilir 34 de..
Ev arkadaşım çöldeki kalsedonlardan 2 saat içinde 6 akik çekti mesela.. Ama millete sorsan akik günde 1 bilemedin 2 atne çıkar.. Alayı yalan bulara kafa yormayın , maden işi tamemen rastgele bir sistem..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

YasinKocamanca yazdı:Merhabalar Bir öneri ile daha sizlerleyim sizleri değerli yorumlarını bekliyorum iyi de olsa kötüde olsa yorum yapın görüş ve önerilerinizi bildirn..

Gelelim önerime Hepiniz biliyorsunuz ki madenlerin kıme ne zaman hangı saAtte ne cıktığını kımse bilemez fakat bir madeni bir kişi oturyor 2 saat çekiyor birşey cıkmıyor ama oyuna yeni girmiş birisi tek cekişde madeni alıp gidiyor öteki oyuncunun haksılığa uğradığını düşünmekteyim ....Peki buna nasıl bir cözüm getirilebilir...

Örneğin her maden kişiye bağımsız olucak mesela

İrdyum için =çekilmesi gereken miktar 250 adet...
Mavi topaz için =Çkeilmesi gereken adet 200 adet gibi
(Değerler tamamen örnektir bunu ikv yönetımı belirleyecektir..)

Her karakterin bir maden Penceresi olacaktır bu güncelleme geldıkten sonra herkesin eşit maden toplama sayısı olacaktır ve karakter topladıkca değerler azalacak ve maden cıktığında ise değer sıfırlanacaktır.
(.DÜŞME PRBLEMLERİNDE İSE BU YÖNTEM SAYESINDE SORUN KALKACAKTIR HER TOPLADIĞINIZDA MADEN DEĞERİ DÜŞECEKTİR GÖREV PENCERESİ GİBİ )

BUNUN YARARLARI NELERDİR ?

. Kimse haksızlığa uğramadan emeğnin karşılığını alacak
.Toplayan kişi ne zaman neyin çıktığını bileceği açısından neyi ne zaman üreteciğini de bilecektir....
.Kimse maden de boşa küfür etmeyecek.
.Madenler çantamızda yer kaplamayıp direkt maden penceremize kasamıza gidecek ...

....BUNA EK ÖNERİ OLARAK....

Topladığımız madenler cantamızda değil maden penceremize yada maden bankamıza aktarılcaktır her cektiğimiz oraya aktarılıp dilediğimiz zaman ne cektiysek gidp alabiriz bu sayede cantamızda madenler yer kaplamaz ve item için maden atmak zorund kalmayız.....

Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum .....

Yasin Kocamanca Kuklacı Effairgenclik /Effairbüyü
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

justine yazdı:Saçmalamayın ya tamamen random bir sistemdir maden sistemi.. Günde 14 de çıkabilir 34 de..
Ev arkadaşım çöldeki kalsedonlardan 2 saat içinde 6 akik çekti mesela.. Ama millete sorsan akik günde 1 bilemedin 2 atne çıkar.. Alayı yalan bulara kafa yormayın , maden işi tamemen rastgele bir sistem..

Anladıgın için tşk ederim.. Herkes düz mantıkla hareket ediyor. Saf madenler günde belirli bir sayıda cıkabilir diye, ama maden tamamiyle ŞANS ve hazırlanan belirli bir SİSTEM ile ilintilidir. Hergün belirli bir sayıda çıkar diye bir kural yoktur.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön