Sxtoluene yazdı:bıdw 3 yıldız yesıl Sıkıyusuf la sarıkanaryam var ne kadan cahalsiniz
Sen 49 leveller geldiğinde oyuna başlayıp gördüklerini yazmışsın bak ben aklımdakileri yazayım ...
Pumaa Mareşal
Startürk Mareşal
Starbüyü Mareşal
3 yıldızlı çarlar ise Paşaeyüp'ün bi kaçtane çarı Byyceset Sarıkanaryam Evren (<<<nickinin yazılışını unuttum) Şıkıyusuf Blacktrouble Guevera Gueveera Çarşıcafesıhhiye aklımdakiler bunlar....
Bazı arkadaşlar yazmışki hepsi 25 lvlde kasmış sunucumuzda 3 yıldız olmasada IIIAsiBeyIII 49 lvlde 2 yıldız mor rütbe yapmıştır :=) bilip bilmeden ötmeyelim please
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Sxtoluene yazdı:bıdw 3 yıldız yesıl Sıkıyusuf la sarıkanaryam var ne kadan cahalsiniz
Sen 49 leveller geldiğinde oyuna başlayıp gördüklerini yazmışsın bak ben aklımdakileri yazayım ...
Pumaa Mareşal
Startürk Mareşal
Starbüyü Mareşal
3 yıldızlı çarlar ise Paşaeyüp'ün bi kaçtane çarı Byyceset Sarıkanaryam Evren (<<<nickinin yazılışını unuttum) Şıkıyusuf Blacktrouble Guevera Gueveera Çarşıcafesıhhiye aklımdakiler bunlar....
Bazı arkadaşlar yazmışki hepsi 25 lvlde kasmış sunucumuzda 3 yıldız olmasada IIIAsiBeyIII 49 lvlde 2 yıldız mor rütbe yapmıştır :=) bilip bilmeden ötmeyelim please
ordaki ötmek lafı biraz yanlış kaçmış arkadaşım burda insanlar bildiği şeyleri söylüyolar. her neyse.....
yazdıklarının hepsini ben de biliyorum yazımın başında bide yazdım farkettiysen zaten mareşalleri herkes biliyor ayrıca 49 lwl a oyuna başladıgımı nerden çıkardın onu da çok merak ettim anlatsana bi neyse konunun tartışmaya dönüşmesini hiç istemem sadece ötmek fln gibi lafları kullanmadan önce daha dikkatli düşün herkes bizim kadar anlayışlı olmayabilir..