Jusedxalayına Denilen Şahısdan Büyük Terbiyesizlik !!!
Re: Jusedxalayına Denilen Şahısdan Büyük Terbiyesizlik !!!
o başka çarın kimin olduğunu biliyorum ona da sölerim şifre değiştirir tekrar kusura bakmayın :S bilseydim sifreyi hep deiştirirdim ama kim girdiğini bilmiyorum tekrar özür dilerim.
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
K.b Ama Hiç İnanmadım .Başkasının Carında İnsan Boylesin Rahat Olamaz Zaten Car Susturulmuş . Adam Başkasının Carında Adam Küfür Edip Mi Susturacak . Senin Yaptığın DANSÖZLÜK
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
aynen bende katılıyorum burada rezil olduktan sora g.tndn yalan uydurması kolay oluyor yok başkası girmişti yok sular kesilmişti yok yemek yanmıstı vb bahaneler üretmeChuckyx yazdı:K.b Ama Hiç İnanmadım .Başkasının Carında İnsan Boylesin Rahat Olamaz Zaten Car Susturulmuş . Adam Başkasının Carında Adam Küfür Edip Mi Susturacak . Senin Yaptığın DANSÖZLÜK

0_o O Bİr £fs@n£.......
dün akşam ben varmıydım die sorsanıza yada bu serverdemiydim die ??
ben o saatte bi kere madende olmazdım olsam bile şelite giderdim çarımdaki başkasıydı.. ister inanın ister inanmayın..!
'Mim' Se Zaten Normaldir diyorum .)
_____
|
Türkiyemxneon
Gimmemore
'Dontcrytome.
▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▓▒░░▓▒░░▓▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓
|
Türkiyemxneon
Gimmemore
'Dontcrytome.
▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▓▒░░▓▒░░▓▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓▒░░▓
mimxsonasil benim değil sokakdan arkın ama ona da girmiş kim girdiyse sokakda bi kankam die biri var o girmiştir onun şifrelerini o biliyor
ama benim çarıma kimin girdiğinden haberim yok 2 kere çarım çalındı saten o yüzden korkuyorum inş çalınmamıştır cezagfb sanamı bişi yaptı kim girdiyse ne yaptıysa kim olduğunu bulabilsem bu gün girdimi hiç birisi çarıma :S
bu olayıda saten forumdan gördüm birisi söledi oyundan öle girdim okudum o yüzden kim girdiyse çom özür ilerim ama o gün giren ben deildim. 
bir daha böle bişi olmaması için hergün şifremi deiştircem . HERKEZDEN BU OLAY İÇİn ÖZÜR DİLERİM.