Fan Art'a KatıLacaqım Şiir !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Fan Art'a KatıLacaqım Şiir !

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Rescuer yazdı:
Auril yazdı:afedersin ama yaptığın enayilik buraya yazmıssın biri kopyala yapıstır gonderir bi sey alamassın sende
Katılımını yaptıktan sonra paylaştığına eminim...
Rescuer aynen gönderdik sonra yayınladım."Auril" birisi çalarsa çalsın zaten çalıp çalmadığı anlaşılır sen hiç kafanı yorma.Bu arada "bilinmez" amacım ne hava atmak nede kendimi kanıtlamak sadece sizin nacizhane fikirlerinizi almak istedim.Yani laf ebeliqi yaparık bi yere varamassın.Bunuda biL... Tüm iyi veya kötü yorumlara açığım ve teşekkür ederim...
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Fan Art'a KatıLacaqım Şiir !

Mesaj gönderen bilinmez »

fatihfb88 yazdı:
Rescuer yazdı:
Auril yazdı:afedersin ama yaptığın enayilik buraya yazmıssın biri kopyala yapıstır gonderir bi sey alamassın sende
Katılımını yaptıktan sonra paylaştığına eminim...
Rescuer aynen gönderdik sonra yayınladım."Auril" birisi çalarsa çalsın zaten çalıp çalmadığı anlaşılır sen hiç kafanı yorma.Bu arada "bilinmez" amacım ne hava atmak nede kendimi kanıtlamak sadece sizin nacizhane fikirlerinizi almak istedim.Yani laf ebeliqi yaparık bi yere varamassın.Bunuda biL... Tüm iyi veya kötü yorumlara açığım ve teşekkür ederim...
Gir mini şiir yarışimasına başı çokk İstanbul Kıyamet Vakti yazan şiir var bide kötü yorumlara açığım diyor :) post kingi olursun korkma :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön