Handan Hanım'ın Meselesi . . .
Re: Handan Hanım'ın Meselesi . . .
amma fanatiklik yaptınız alt tarafı oyun bu kadar kafanıza neden takıyonuz dışarıda olsa ne olur içeride olsa ne olur

3 kezmitmet yazdı:o günü bekliyoruzZiqmoo yazdı: Bir gün O merdivenleri teker teker indireceğiz sana ...
Ya Seve Seve !
Ya da Döve Döve !1 kere gördük indirebildiğinizi
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Ziqmoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evet Fanatiklik yaptım
Handanı kesince sanki Kupayı kaldıracağız
Eleştiri kabul etmiyorum...
Handanı kesince sanki Kupayı kaldıracağız
Eleştiri kabul etmiyorum...
TopaLxMEZGİT,Freewarriorme,Zıqmoo
Çalınan hesaplarım.
Ziqmoo,Eskilerxsonqülüm
Çalınan hesaplarım.
Ziqmoo,Eskilerxsonqülüm
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ramiz Dayı yazdı:Asıl Mesele Dışarıda Durmak Değildir yeğen; Asıl Mesele İçeride Tutmaktır!...
EZEL
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Gine her zaman ki gibi taktiği es geçiyorsunuz beyler Kadim hidranın ilk geldiği günü hatırlayın.Herkes kesilmez bu yaratık diyordu şimdi 3 büyücü adamlar oyuncak ediyor.
Dİyeceğim odur ki belli bir taktiği uygulayan 2 grup rahatlıkla kesiyor ki bu taktikle kesildi.Şunuda es geçiyorsunuz Handan hanım büyücü zırhı düşük İsmet Bey' e göre bunu kullanarak kesilebilir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
siz bana kalırsa bu konudan bahsettiğğiniz sürece kendinize hakaret ediyorsunuz çünkü asıl mesele kişide onu dışarı çıkarabilen yetenekte veya zafını bulmada siz zafını bulamıyorsanız bizim handanın suçu ney xD suç sizde
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Hımm demek önemli olan bilek?
Zekice..
O yüzdendir ki büyücüler bizi kesiyor bize dokunmayın diye zırlayan savaşçılar var..
Demek ki her şey bilekmiş(!)...
Handan'ı oradan indirmezsiniz, indiremezsiniz çünkü orada 3 Arz bile olsa size o kesimi zehir eder...
Zekice..
O yüzdendir ki büyücüler bizi kesiyor bize dokunmayın diye zırlayan savaşçılar var..
Demek ki her şey bilekmiş(!)...
Handan'ı oradan indirmezsiniz, indiremezsiniz çünkü orada 3 Arz bile olsa size o kesimi zehir eder...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bu işi yapacaksanız acele edin ve gitmeden önce bir zahmet haber verinde kp basalım kalede 

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- Ziqmoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Balyozu ya da hasarı fazla olan bir silahı olan savaşcı 1 sert vurus 1 ağır vuruş ile büyücüyü yıkabilir
Handan kesilince resmi burada paylaşacağım.Bu konuşan kişilerin haline bakacağız
Evet söz Ramiz dayı'nın Sözü. Ben bunu Handan konusunda kullanarak bir açıklama yaptım
Ölümlü dünya elbet sonunda ölecek

Handan kesilince resmi burada paylaşacağım.Bu konuşan kişilerin haline bakacağız
Evet söz Ramiz dayı'nın Sözü. Ben bunu Handan konusunda kullanarak bir açıklama yaptım
Ölümlü dünya elbet sonunda ölecek
TopaLxMEZGİT,Freewarriorme,Zıqmoo
Çalınan hesaplarım.
Ziqmoo,Eskilerxsonqülüm
Çalınan hesaplarım.
Ziqmoo,Eskilerxsonqülüm
Biz Handan kesilemez demiyoruz ki elbet kesilecektir ama yaşın 15 -14 arası olduğu için bu oyunu gerçekle karıştırıyorsun
Handanı kestiniz fotoyu paylaştınız ne oldu ne olacak boyunuz 1 tırnak mı uzayacak gmler hediyemi verecek verecekse söyleyin bizde keselim . Hiç bir şey olmayacak kesince Handanı yeniden canlanacak
Handanı kestiniz fotoyu paylaştınız ne oldu ne olacak boyunuz 1 tırnak mı uzayacak gmler hediyemi verecek verecekse söyleyin bizde keselim . Hiç bir şey olmayacak kesince Handanı yeniden canlanacak