onun açıklamasını yapdım arama yapabilirsin ha madem öle dion bi açıklama daha yapıyım orda belirtmeyi unutmuşdum
sakinleştirme yeteneği boşa konmamışdır itemlerle özdeşdirilmişdir bunun farkına ölüm oyununda vardım savunmada çok işe yarıyor 2 şifacıyı kesmişdim ilk ölüm oyununa girdiğimde 4 kişiydik 1 kişiyi kesince sakinleştirme açdım bi bakdım bn 2 vuruom onlar 1 az zaman geçdi seri vurdular yanlışlıkla gene açdım yine ıskalamaya başladılar
kesin demiyorum başımdan geçen bu bu yüzden yukarda dedim önemli olan item deil tecrübe o ölüm oyununda 2 şifayıda kesmişdim ama şimdi ayyıldızxsfhaya yeniliyorum çünkü sistem değişti gbden sonra hiç şifacılık yapmadım tekrar başladım hatalar düzeltildi yeni hatalar ortaya çıkdı yawaş yawaş aşarım bunları
Vs Atacak sıfacı aranıyor
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: Vs Atacak sıfacı aranıyor
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Re: Vs Atacak sıfacı aranıyor
Yaratığın hiddeti arttıkça ıska yüzdesi azalıyor bunu Meranda Kuvvetxmira adlı efsaneyi kesen şifacı söylemişti zaten ama oyun içinde söylemişti hiddetin böyle bir özelliği var isteyen savaş narasında denesin meteor yeni geldiğinde savaş narası ile agah bile size saldırıyordu.
Yani İşin Kısası...
Hiddet çoğaldıkça ıska azalır.Bunu insanlarda bilmiyorum ama savaşçımda kışkırtma yaparken hep yapınca hayvan nerdeyse ıska atmıyordu hiç
Bu konuyu bölgeden açıklayan şifacı Headxlinkin gibi bir ismi vardı.
Konsantre oluyorlar yaratıklar sanırım hiddet sayesinde.
Yani İşin Kısası...
Hiddet çoğaldıkça ıska azalır.Bunu insanlarda bilmiyorum ama savaşçımda kışkırtma yaparken hep yapınca hayvan nerdeyse ıska atmıyordu hiç
Bu konuyu bölgeden açıklayan şifacı Headxlinkin gibi bir ismi vardı.
Konsantre oluyorlar yaratıklar sanırım hiddet sayesinde.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.