Helal Olsun /alkışxtengiz yazdı:Börteçinextengiz::Börteçinex lonca + Savaşçı kurt tengiz ise eski büyük türk komutanlarından
Börteçinexotacıtacı eskiden Türk kabilelerinde şifacı ileştirci manasını taşır
Börteçinexşaman:Şaman büyücülükte ilerlemiş bir türk kabilesinin baş lideri büycüsü
Karakterinizin Anlamı
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakterinizin Anlamı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Eyvallaheseslisemi yazdı:Helal Olsun /alkışxtengiz yazdı:Börteçinextengiz::Börteçinex lonca + Savaşçı kurt tengiz ise eski büyük türk komutanlarından
Börteçinexşaman:Şaman büyücülükte ilerlemiş bir türk kabilesinin baş lideri büycüsü
1 yıldır bizim loncada da kingteamxotacı charı var herhalde sorun olmaz ? ( kingteamxfenomen işine dönmemesi için şimdiden soruyorum.. )xtengiz yazdı:Eyvallaheseslisemi yazdı:Helal Olsun /alkışxtengiz yazdı:Börteçinextengiz::Börteçinex lonca + Savaşçı kurt tengiz ise eski büyük türk komutanlarından
Nothing
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Yok kardeşim sorun olmaz. Ben bu çarı açalı 1.5 yıl oldu ama kasmak nasip olmamıştı şimdi kastım azıcıkScalgar yazdı:1 yıldır bizim loncada da kingteamxotacı charı var herhalde sorun olmaz ? ( kingteamxfenomen işine dönmemesi için şimdiden soruyorum.. )xtengiz yazdı:Eyvallaheseslisemi yazdı:Helal Olsun /alkışxtengiz yazdı:Börteçinextengiz::Börteçinex lonca + Savaşçı kurt tengiz ise eski büyük türk komutanlarından
Teşekkürler herkes senin gibi olsaydı keşke..xtengiz yazdı:Yok kardeşim sorun olmaz. Ben bu çarı açalı 1.5 yıl oldu ama kasmak nasip olmamıştı şimdi kastım azıcıkScalgar yazdı:1 yıldır bizim loncada da kingteamxotacı charı var herhalde sorun olmaz ? ( kingteamxfenomen işine dönmemesi için şimdiden soruyorum.. )xtengiz yazdı:Eyvallaheseslisemi yazdı:Helal Olsun /alkışxtengiz yazdı:Börteçinextengiz::Börteçinex lonca + Savaşçı kurt tengiz ise eski büyük türk komutanlarından
![]()
Nothing
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Bu şamanda yanlışlık oldu biraz Tam doğrusu şöyle ;
Türk milletinin şaman dininde kalan 1000 de 7 kadar olan bir toplumun dini lideridir Bu Din büyü konusunda uzmandır
Türk milletinin şaman dininde kalan 1000 de 7 kadar olan bir toplumun dini lideridir Bu Din büyü konusunda uzmandır
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Fenomen , Fransızcadan(Fransızca: phénomène kelimesinden) Dilimize Geçmiş Bir Kelime
Bana Göre Kendi Dalında İşini Benliğiyle En İyi Yapan Herkes Fenomen''dir Ama Sunucunun Fenomen i Benım

Bana Göre Kendi Dalında İşini Benliğiyle En İyi Yapan Herkes Fenomen''dir Ama Sunucunun Fenomen i Benım

xXFENOMENXx
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Fearxşifacısı
Fearx benim charlarımda kullandığım ad şifacısı da şifacı olmamdan kaynaklanıyor 
Fearx Fear korku x ise Fear ismi kullanıldığından koyulmuş bir harf
Kurtlarxfearx Kurtlar lonca + fear korku x ise ilk charım olan Fearx e benzemesi için
veee Valkyrie : Çoğu sözlükte ''(iskandinav mit.) savaş alanında ölen kahramanlan seçip ruhlarını Valhalla'ya götüren kızlardan biri.'' olarak geçiyor. Ben bu ismi kuzenimden duydum yaptım. Bugün yeni fark ettim ki kızlardan biriymiş
Kızlardan birini saymazsanız güzel bir isim 
Fearx Fear korku x ise Fear ismi kullanıldığından koyulmuş bir harf
Kurtlarxfearx Kurtlar lonca + fear korku x ise ilk charım olan Fearx e benzemesi için
veee Valkyrie : Çoğu sözlükte ''(iskandinav mit.) savaş alanında ölen kahramanlan seçip ruhlarını Valhalla'ya götüren kızlardan biri.'' olarak geçiyor. Ben bu ismi kuzenimden duydum yaptım. Bugün yeni fark ettim ki kızlardan biriymiş
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Benim 3 lonca karakterimde usta nikli, manası basit herkes bilir benim ile alakası ise mesleğimin dokuma makinaları ustalığı olması, meslek namımız adımızdan fazla söylendiği için adımız gibi oldu...

[right]Arif YAMAN[/right]