isim:tayfun
oyundaki karakteri:çalındı ama adı Tayfunn
loncaya girersem kullanacağum isim:Suikastxcocuq
oyuna girdiğim saatler:13.00:18.00
oyunu 2 yıldır oynıyorum char çalındığı için yeni char açacağım bu lobcaya girmek istiyorum
Merhaba,
Öncelikle Bu Yazıyı Yazma Nedenim Aramızdaki iletişimin Kopması Ve Lonca Üyeleri Arasındaki Arkadaşlıkların Gün Geçdikce Azalması...
Ne Yazıkkı Aramızda Bulunan Bazı Arkadaşlarımız Loncadan Kişisel V.b Nedenlerden Dolayı Ayrıldı Ve Loncamızdaki Üye Sayı Git gide Azalıyor...
Bunun Tek Çözümü Oyuna Daha Sık Girerek Aralarımızdaki Arkadaşlığı , Abi Kardeş İlişkilerini Güçlendirmek...
Loncamızı Güçlendirmenin Sağlamlaştırmanın Bir yolu Daha Var O da Üye alımı Yapmak, Bana Sosyal Paylaşım Siteleri Olsun, Oyun içi olsun Birçok kişi Sorular Sorulmakta ve Sorunun Tek Konusu: Loncanızda Üye alımı varmı ? / Lonca Başkanınız Kim? Ne Yazıkki Üye Alımı Varmı Yokmu Benimde Bir Bilgim Olmadığı İçin Bu Konusunda Kimseye Bilgi Veremiyorum...
Tek İsteğim En Yakın Tarihte Bir Araya Gelerek Yeniden Lonca Sayımı Yapmak Ve Bu Toplantıda Sorunlarımızı Hep birlikte Çözmeye Çalışmak.. .
ya şimdi tartışma yaratmak istemiyom ama ama yazık valla hırsızın kurduğu loncaya giriyorsunuzya valla yazık girin girin hırsızlığı öğrenirsiniz bu yüzden malesef hayırlı olsun diyemiyecem malesef
sevgi ve saygılarla
Tacsızkralenes
Gladioxtacsız
Xxxahmetxxyeter
Hamzaxhan
Tacsiz yazdı:ya şimdi tartışma yaratmak istemiyom ama ama yazık valla hırsızın kurduğu loncaya giriyorsunuzya valla yazık girin girin hırsızlığı öğrenirsiniz bu yüzden malesef hayırlı olsun diyemiyecem malesef
sevgi ve saygılarla
Tacsızkralenes
Gladioxtacsız
Xxxahmetxxyeter
Hamzaxhan
Hadi Canım Şaka Yapıyosun :lol: :lol: AnLamadığım bişi Var Hırsız Diyosunda Sende Çalınacak Para/İtem mi oLdu ? EzeLden beri Ameleydin Şimdide öyLesin Uza Oyunda TokatLarıma Maruz Kalacan )
Tacsiz yazdı:ya şimdi tartışma yaratmak istemiyom ama ama yazık valla hırsızın kurduğu loncaya giriyorsunuzya valla yazık girin girin hırsızlığı öğrenirsiniz bu yüzden malesef hayırlı olsun diyemiyecem malesef
sevgi ve saygılarla
Tacsızkralenes
Gladioxtacsız
Xxxahmetxxyeter
Hamzaxhan
Hadi Canım Şaka Yapıyosun :lol: :lol: AnLamadığım bişi Var Hırsız Diyosunda Sende Çalınacak Para/İtem mi oLdu ? EzeLden beri Ameleydin Şimdide öyLesin Uza Oyunda TokatLarıma Maruz Kalacan )
hep öyle diyorsunuzda hep dayak yiyen sizziniz ya olm hırsızlık yapacaksınız bari çaktırmadan yapın cümle alem biliyor heleki lider aboo hiç o konuya girmiyeyim Gaddar abisinin yanındaydı hırsızlık yapıyordu Gaddar abisi yol verdi Ergenekona abi çekti ordada biz barındırmadık yol verdik şimdi kurdu loncasını hırsızlıklarını paylaşacak enayiler arıyor valla komiksiniz en azınadan itemim yok param yok diye hırsızlık yapmıyorum çocuk siz habire hırsızlık yapıyorsunuz alın loncanıza 15 lik bebeleri hırsızlık öğretin hadi bakayım