Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...IxMykonSxI yazdı:Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??
Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
TILSIMIN İLK ÇARLARI
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI

[right]Arif YAMAN[/right]
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Börteçine
Yukardakiler bana ait tir kb yın karıştırdım
ustax66 yazdı:off babamın hesabtan yazdımmm![]()
[/size][/u][/i][/b][/color]ustax66 yazdı:Aynen o gün sana katılıyorum bu akdar da bariz yalan söylenezmez amdne suncu açıldığında bveri oynuyorsun niye savaşçın 46 level üstünde sağlam item yok elinde ssğalam silah yok diceksin bunlar olan eskimi oluyor hayır sadece sen bu sunucun en eskisi olsan maden çekrsin ister istemez zengin olrusun ve eğer sunucunun en ewskisi isem 49 olurdun...IxMykonSxI yazdı:Defol Git Lan yalanlara bak hani Lan Cellatx Loncasını açan İlker (İlker) charını tek başına kullanıyordu forumda öyle demiyor muydu bu charın kimse şifresini bilmiyor ben açtım ve ben kullandım demiyor muydu basbas ??faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
charım çalınana kadar tek ben kullandım demiyor muydu Lan !! char çalındıktan sonra bir daha hiç oynamadım demiyor muydu ??
Bunları Kanıtlardım ama Hidra35 hesabının iletileri silindi silinmeseydi gösteririm kanıtlarıyla :S
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Cocuk sen kimsin 1.2 aydır ilker ilkerim deyip duruyosun kamil yaşın kac 12.5 felanmı ilker adını kullanıyorsun ilkeri herkez tanırdı iyisi veya kötüsü ile bebe değildi en azından yalan söylediğin bariz ortada sunucu acıldıgından beri burdayım aslanım yalana gerek yokfaysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi

GodFreyxKorsaNx
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
evetIxMykonSxI yazdı:Arif Abi senin Baban mı Alp![]()
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
İlker,Amorphous,Karargahxilker,Karahancer charlarının sahibi ilker yakın arkadaşlarımdan birisiydi kendisi oyunu bıraktı duyduğum kadarıyla charlarında bazen kardeşi oluyor ama kesinlikle bu ilkersavaşcımıdır nedir o değildir kendisi...faysbok yazdı:İlker eski arkadaşla ortak açtıgımız karakterdi
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Şimdi İlkersavaşçı charı başkasına devr olur :lol: (Sözde)
Aynı kişi devam eder
Aynı kişi devam eder

godfreyxnefret bir zaman lar .. nefretxx .. hardxblue .. Qblue .. izmirlixbela .. bymoses .. bymosess
saygılarımla .. iyi forumlar
saygılarımla .. iyi forumlar
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa