ANKET III
- DismotixfiremanX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ANKET III
Benim kişisel görüşüm Ottopsylancet
Herşey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Hiçbiri Effairbüyü
şaka bir yana böyle konular bana saçma geliyor nedense Herkes kendini oyunda gösterir icaratlara bakar durum ordakı karakterlerde sunucunun saygın büyücüleri...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İlk olarak orda kendimi gördüğüm için sevindim. Ama Sunucuda en iyi büyücü diye bişi yok bence. Grup bölgelerinde iyi olan yada vs lerde herneyse.. Oraya yazdıgın bütün büyücüler kendi alanlarında cok iyi zaten. Grup bölgesinde hatalarımda olsa herkezi beklerım vs ye
- secret
- FareAdam Düşmanı
Yeteneklerini akıllıca dağıtabilen, onları en yerinde kullanan, akıl ve mantıkla oynayan büyücü en iyi büyücü savaşcı en iyi savaşçıdır

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Merhabalar ,
Alinin Sözlerine Katılıyorum . Grup BÖlgelerinin Gelmesi ile Birlikte Var olan Büyücüler Arası vs. ne yazıkki kötü bir duruma gelmiştir. Üst konusunda takı+zırh+ceket+(görev itemi) oyunda faal gösteren büyücülerde neredeyse herkesin aynı ;
Zamanınımız Acısından En iyi büyücü vs de değil . Vs Artık Şans Faktörüne Karışmıştır.
(ŞANS : Doğru yerde Doğru Zamanda Olabilen kişidir).Grup Bölgelerinde En iyi Performansı gösterendir.
Kendi Şahsi Görüşüm Liste de olanların hepsi Hak ediyor. Listede Olmayanlarda Var. Ancak Bu ARkadaşlar Arasında seçim yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
İyi forumlar
Byfth / Sagoist / ELFetih.
Alinin Sözlerine Katılıyorum . Grup BÖlgelerinin Gelmesi ile Birlikte Var olan Büyücüler Arası vs. ne yazıkki kötü bir duruma gelmiştir. Üst konusunda takı+zırh+ceket+(görev itemi) oyunda faal gösteren büyücülerde neredeyse herkesin aynı ;
Zamanınımız Acısından En iyi büyücü vs de değil . Vs Artık Şans Faktörüne Karışmıştır.
(ŞANS : Doğru yerde Doğru Zamanda Olabilen kişidir).Grup Bölgelerinde En iyi Performansı gösterendir.
Kendi Şahsi Görüşüm Liste de olanların hepsi Hak ediyor. Listede Olmayanlarda Var. Ancak Bu ARkadaşlar Arasında seçim yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
İyi forumlar
Byfth / Sagoist / ELFetih.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Şuan için Sadece itemleri çok olan kişi Lider konumda, Ki bu da malesef Şansı olanlar üstün durumda sadece Şuanlık.
İlerde Bir Güncelleştirme olursa Tarihi bir ws neden olmasın...
İyi Günler.
İlerde Bir Güncelleştirme olursa Tarihi bir ws neden olmasın...
İyi Günler.
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
beni burda ws de kesen tek büyücü delikanlıyız diğerlerine boş koy ejderinöpücüğü filan yalan elinde ejderi olan güçlü değil işi bilen en güçlü
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Batuhangs730 yazdı:beni burda ws de kesen tek büyücü delikanlıyız diğerlerine boş koy ejderinöpücüğü filan yalan elinde ejderi olan güçlü değil işi bilen en güçlü
ya Biraz aklın varsa düşünürsün. Sen savaşçısın biz büyücüyüz. Seni tek yenebilen delikanlıyızmış. Savaşçı büyücü vssi şans işi savaşçı zihin atarsa Büyücünün ne kadar itemi varsada farketmez. Ama büyücün varsa beklerım tabi
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Seni tek yenen büyücü omu batu güldürme beni
bilsem foto alırdım
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>