Tılsım Nostalji
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Tılsım Nostalji
vay bee ne günlerdi
ben bu günleride seviyorum her dönemin tadı ayrıdır 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
Kardesım cok guzel bı konuta değinmişsin cokk özledım eski ikv gunlerını bılemezsın oyunu bırakmamın bır sebebı de grub bolgeleridir ah eskı gunler ahdenizxlord yazdı:Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
Geçmişe bağımlı kalan geleceğin güzelliklerinden mahrum kalır
Geriye pek bakmayın gülüp geçin şuan ikv daha güzel daha iyi yerlerde
Önemli olanda budur.
Önemli olanda budur.
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA

-
- Sahaf Yardımcısı
aynen eskiden sohbet vardı kurt mağarası önünde sohbetimizi eder ws mizi atardık eminönünde ısırgan tohumu saf demir çekmeye çalısırdır çekerken de birbirimizle sohbeti kesmezdik o zamanlar da çocuklar yokmuydu oyunda doluydu ama birlik beraberlik vardı.
o zaman lar dan bir örnek vereyim gözlüğüm çalınmıstı gözlüğümün çalınmasını bölgeden yazar yazmaz çalan kişiye herkes sırt çevirdi ve oyunu bıraktı... Şimdi bir şey çalınsa bölgeden veya klandan yaz kimse takmıyor Herkes kendi #@!? düşmüş... Şimdi ise oyuna giriyorsun bir selam veriyorsun selamını alan yok...
Ama her şey eskide kaldı... Ben oyunu bıraktım ama oynayan arkadaşlarımız inşallah o sohbetleri o dostlukları tekrardan kurmayı başarır...
Eski adlarıyla
Bysuskunn Hunxonly
o zaman lar dan bir örnek vereyim gözlüğüm çalınmıstı gözlüğümün çalınmasını bölgeden yazar yazmaz çalan kişiye herkes sırt çevirdi ve oyunu bıraktı... Şimdi bir şey çalınsa bölgeden veya klandan yaz kimse takmıyor Herkes kendi #@!? düşmüş... Şimdi ise oyuna giriyorsun bir selam veriyorsun selamını alan yok...
Ama her şey eskide kaldı... Ben oyunu bıraktım ama oynayan arkadaşlarımız inşallah o sohbetleri o dostlukları tekrardan kurmayı başarır...
Eski adlarıyla
Bysuskunn Hunxonly
-
- FareAdam Düşmanı
demek eskiyi benim gibi özleyenler var. hele kurt mağarası önü sohbetleri lodos arz farketmez orda vs atmaları. şifaları bile yarıştırırdıkdenizxlord yazdı:Bizler eskiden ikv nin 39 level olduğu zamanlarda kurt mağarasının önünde sohbetler edip can sıkıntısından karakürke giden arkadaşlarla oynardık bu oyunu.
Bizler madem item gibi şeylerin peşinden koşup fiyatları yükselten kişilerden hiç olmadık.....
Sivri adada turnuvalar düzenler bronza giderdik.
Kitabe yollarında fotoğraf antik mızrak salon görevlerine giderdik emin olun şu anda belki 6 ay olmuştur labirente girmeyeli.
Bizler eskiden agoptan bono alırdık onları yansıtır magnezyum Tesla Gül dikeni Dalton Alman Eski Arkadaşlar itemlerini üretirdik belki daha çok şey yapardık
soruyorum sizlere şimdi meran yolları yılanlar buz büyücüleri heryer bomboş item kasmak yok
herkes junion kenan içinde vakitlerini geçiriyorlar sohbetler nerde yokkkkk tabiki de
madenler almış başını gidiyor sohbet desen asla yok yardımlaşma asla
küfürler fazlasıyla havada uçuşuyor 100 kp için birbirine saldıranlar neler neler
eskiden krallar vardı adam gibi oyuncular vardı
eskiden balıkçıda denize bakarak muhabbet geyikler vardı 10 CANIN ALTINA DÜŞÜNCE BIRAKILAN WSLER vardı
ama şimdi hiçbiri yok eskiyi özleyenler için lütfen olumsuz yorum yazmayın
nostalji yapalım dedim sadece iyi oyunlar.......
karakürk görevi için tüm serverin toplanması falan güzel günlerdi
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Hüso , sevgili kardeşim , bu lafları samimiyetle söylemediğine eminim.kFygFb yazdı:Geçmişe bağımlı kalan geleceğin güzelliklerinden mahrum kalır![]()
Önemli olanda budur.
Geçmiş güzel günleri yad etmek gerekir en azından bazen.
Ondan sonra elbette önüne bakıcaksın.
Mesela benim şuan aklıma gelen bir fikrim var.
Belki bu da tutmayacak , sekteye uğrayacak ama , denemekte yarar var.
Diyorum ki , şu ana dek bu konuya ileti bırakan ve bundan sonrada bu konu hakkında düşüncelerini samimice açıklayan , maziyi yad etmek konusunda , bizimle hem fikir olan dostlarımız.
Oyun da her hangi bir yerde sohbetler etmeye başlasak.Dostluğumuzu , samimiyetimizi açıklasak ,
Belki diyorum ; Belki bazılarına ders olur.
Eskilerde bir klan savaşı vardı ki eminönünde o kadar güzeldi ki o kadar tatlıydı ki sabah akşam olurdu. En önemlisi de istisnalar dışında herkes birbirine saygılı davranırdı. vs ler zevk amacıyla atılır yenilen yeneni mutlaka tebrik ederdi. Herkes birbirini tanır saygı duyar ve severdi. Üretimlerde herkes elini atardı bir işe. Şimdi de olmuyor böyle şeyler diyemem. Ama hakiki Tılsım da bunlar kat kat fazlaydı. Sohbetleri anlatmama gerek yok. Her cümleye kardeşim ile başlanırdı şimdi ise a...
Çok değişti insanlar çok. Kimin değiştirdiği önemli değil bu konuda neden değiştikleri önemli Alp abicim 

..
.\.Emre./.
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
Ben umutsuzum artık tılsımın geriye döneceğinden çünkü en başta eski isimler yok eski dostluklar yok 
Eskiye dönebilmek için eskide yaşanılanları yaşadığın insanların olması lazım ki dönebilesin....
Kimisi yalan söyledi kimisi iteme paraya sattı kimisi küfür etti kimisi kavga etti
Evet onlar şimdi silindiler neredeler yoklar işte biz buradayız hepte burada olmaya devam edeceğiz
Şahsen eskiyi aramıyor değilim ama şimdiye baktığımda boş olduğunu görüyorum değmezmiş o insanlara diyorum
O yüzden geçmişe hiç bakıp yaşamadım ben samimi olarak söylüyorum acı çektiğimi gördüğümde o geçmiş benim için bir geçmiş olmaktan çıkıp ızdıraba dönüşmeye başlar çünkü
Ayrıca bu konuda bile eski olmayıp eskiyi isteyen oyuncular var
biz kimin eski olup olmadığını çok iyi biliyoruz kasmasınlar bu kadar
Böyle alpim işte
( sen alınma ) laf ulaşır yerine bir şekilde 
Eskiye dönebilmek için eskide yaşanılanları yaşadığın insanların olması lazım ki dönebilesin....
Kimisi yalan söyledi kimisi iteme paraya sattı kimisi küfür etti kimisi kavga etti
Evet onlar şimdi silindiler neredeler yoklar işte biz buradayız hepte burada olmaya devam edeceğiz
Şahsen eskiyi aramıyor değilim ama şimdiye baktığımda boş olduğunu görüyorum değmezmiş o insanlara diyorum
O yüzden geçmişe hiç bakıp yaşamadım ben samimi olarak söylüyorum acı çektiğimi gördüğümde o geçmiş benim için bir geçmiş olmaktan çıkıp ızdıraba dönüşmeye başlar çünkü
Ayrıca bu konuda bile eski olmayıp eskiyi isteyen oyuncular var
Böyle alpim işte
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Emre 'cim , insanlar değişti yeri geldi bizde değiştik.
Ama aslımızı koruduk.
İnsana saygı bizim kanımızda var.
Ki bu bir bende değil inanıyorum ki çoğu kişide vardır.
Neden değiştiler ? soruna yanıt olarak tek bir kelime kafi olabilir.
Hırs.
Oyunda olsa insanların gözünü hırs bürümüşse , ne arkadaş tanır ne dost , varı yoğu item olur maden olur.
Ama ben yine diyorum.
İnsanlara her alanda doğru yolu göstermek gerekir.
Belki , senin yorumlarınla belki benim yorumlarımla belki diğer arkadaşların yorumlarıyla ,
bu insanlara doğru yolları gösterebiliriz.
Haklısın Hüso , eskiden hep iyi insanlar vardır diyemeyiz.
Ama yinede o eski günler benim adımada tılsımda ki çoğu kişi adına da güzeldi.
Hüso mazi mazide kaldı demeyelim , bir şeyleri değiştireceksek , bir şeyleri güzelleştirme çabasına giriceksek ,
hep beraber girelim , hep beraber değiştirelim.
Dostluklarıın ve muhabbetin baki kalması isteğiyle iyi forumlar...
Ama aslımızı koruduk.
İnsana saygı bizim kanımızda var.
Ki bu bir bende değil inanıyorum ki çoğu kişide vardır.
Neden değiştiler ? soruna yanıt olarak tek bir kelime kafi olabilir.
Hırs.
Oyunda olsa insanların gözünü hırs bürümüşse , ne arkadaş tanır ne dost , varı yoğu item olur maden olur.
Ama ben yine diyorum.
İnsanlara her alanda doğru yolu göstermek gerekir.
Belki , senin yorumlarınla belki benim yorumlarımla belki diğer arkadaşların yorumlarıyla ,
bu insanlara doğru yolları gösterebiliriz.
kFygFb yazdı:Ben umutsuzum artık tılsımın geriye döneceğinden çünkü en başta eski isimler yok eski dostluklar yok
Ayrıca bu konuda bile eski olmayıp eskiyi isteyen oyuncular varbiz kimin eski olup olmadığını çok iyi biliyoruz kasmasınlar bu kadar
![]()
Böyle alpim işte( sen alınma ) laf ulaşır yerine bir şekilde
Haklısın Hüso , eskiden hep iyi insanlar vardır diyemeyiz.
Ama yinede o eski günler benim adımada tılsımda ki çoğu kişi adına da güzeldi.
Hüso mazi mazide kaldı demeyelim , bir şeyleri değiştireceksek , bir şeyleri güzelleştirme çabasına giriceksek ,
hep beraber girelim , hep beraber değiştirelim.
Dostluklarıın ve muhabbetin baki kalması isteğiyle iyi forumlar...
Alp abi Hüseyin abimin öyle dediğine bakma sen. İçi içini yiyodur onun bunları yazarken ben bilirim. Çok duygusal birisidir aslında. Eskilerde birçok kişi çoğu kişiye yamuk yaptı. Dost görünüp arkadan vurdular. Tılsımın ileri gelenleridir bunlar. Hüseyin abide bunlara maruz kalanlardan birisi. Ona hak vermemek elde değil. Fakat bir destek olucaksa Bence benim Çılgın fblim üstadım paşam Hüseyin abim her daim tam destek olucaktır 
Zaten bana sözü var şifa taktikleri vericek beni eğiticek öğretmenim benim
Zaten bana sözü var şifa taktikleri vericek beni eğiticek öğretmenim benim

..
.\.Emre./.