TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: TARİH SAHNESİNE GÖMÜLEN LONCALAR

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır. :)

Ah ah eskiler :) KankaX Xteam unutulmaz hele eko ve tncy hiç unutulmaz kulakları çınlasın :) xavci xbull bu isimlerde unutulmaz . Bide lodosların bi ordusu vardı neydi adı aklıma gelmedi onlarıda es geçmeyelim generalleri azarcini olan :D Kimler xavci olmadıki böle şimdikiler gibi asil görünüp sıradan deildiki sırana görünüp asildi loncacılık oynamazdık ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Marshall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marshall »

BadXDreaM yazdı:
Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır. :)

Ah ah eskiler :) KankaX Xteam unutulmaz hele eko ve tncy hiç unutulmaz kulakları çınlasın :) xavci xbull bu isimlerde unutulmaz . Bide lodosların bi ordusu vardı neydi adı aklıma gelmedi onlarıda es geçmeyelim generalleri azarcini olan :D Kimler xavci olmadıki böle şimdikiler gibi asil görünüp sıradan deildiki sırana görünüp asildi loncacılık oynamazdık ;)
Lodos'un askerleri. :) Daha çok var. Xkaan da eskilerdendi, hatırlarsın, dağıldı onlar da. Dönüş ne zaman dönüş, ondan haber ver. :) Xavcı'yi tek başıma temsil ediyorum sunucuda.Destek lazım. :)

Açıkçası TLOO da eski lonca değildir gözümde, eski loncalarda bahsedecekseniz 39 zamanını bâri kıstas almayın. :)
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."

Nazım Hikmet.
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Marshall yazdı:
BadXDreaM yazdı:

Lodos'un askerleri. :) Daha çok var. Xkaan da eskilerdendi, hatırlarsın, dağıldı onlar da. Dönüş ne zaman dönüş, ondan haber ver. :) Xavcı'yi tek başıma temsil ediyorum sunucuda.Destek lazım. :)

Açıkçası TLOO da eski lonca değildir gözümde, eski loncalarda bahsedecekseniz 39 zamanını bâri kıstas almayın. :)

Hüseyin ne yalan söyleyim şu an dönerim ama işte aması var . Diger tarafta az çok çevre edindim bakma çok dedigime hayhitleri saymasak 6 7 kişi :) Sessiz sakin oynuyorum . Ben aslında millet bi 79 89 olsunda arkadan arkadan agır agır sessiz sakin kasayım diyorum . Dün 2 dk girdim oyuna klanda kalmış kötürüya oyuna girmemle ölmem bir oldu daha girmeden stres sahibi oldum :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bu söylediklerinizden başka bide Cihadx var. 39 Zamanında etkiliydik.
Kullanıcı avatarı
Marshall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marshall »

BadXDreaM yazdı:
Marshall yazdı:
BadXDreaM yazdı:

Hüseyin ne yalan söyleyim şu an dönerim ama işte aması var . Diger tarafta az çok çevre edindim bakma çok dedigime hayhitleri saymasak 6 7 kişi :) Sessiz sakin oynuyorum . Ben aslında millet bi 79 89 olsunda arkadan arkadan agır agır sessiz sakin kasayım diyorum . Dün 2 dk girdim oyuna klanda kalmış kötürüya oyuna girmemle ölmem bir oldu daha girmeden stres sahibi oldum :)
:mrgreen: Klana giren terler.

79-89 geleceği muamma iken senin bunu beklemen... Sen gel ben senin stresini alırım. :) Yaz seni kesenlerin ismini kenara. :D

Gladio tayfası vardı eskilerde.Şu an bir tek faex'i görüyorum o loncaya dair.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."

Nazım Hikmet.
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

TKT LONCASI
FIRTINAX

KENDI LONCALARIMDI AMA KAPATTIK
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Eskiden lonca demek herşeydi sunucunun durumu loncalardan belli olurdu şimdi ise önüne gelen lonca kuruyo 2 tane aynı isimde karakter açıyo sonra lonca listesi sonra kasarken 2 tane görevi beraber yaptıgı için o adama güveniyo aynı isimde o adamda cıkıyo oluyo sana lonca :D zaman cok degişti buraya saysan lonca diyebilecegin en fazla 3 4 tane isim çıkar dikkat ediyorum her yorum atan 2 tane lonca ismi veriyo hiç duymadıgımız görmedigimiz loncalarda varmış meger :D enteresan :)
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen trapzone1 »

KankaX mcx XTEAM AntiaRz eski loncalar

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
Galaxyxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Galaxyxbaskan »

ne vardı ne de kaldı bitti geride kaLDI

tek bildiğim ayakta haramilerin bakışı kaldı

GölGe HaramileRi... ;)
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

Resim
Kullanıcı avatarı
Galaxyxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Galaxyxbaskan »

ne vardı nede kaldı bu yolda

GÖlGe haraMilerinin jilet izi var her kolda

ne vardı ne de kaldı muamma denizine gözü kapalı daldı

sadece GÖLGe haraMilerinin bakışı bakii kaldı...

GÖLGe haraMileri...
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön