Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır.
Ah ah eskiler
Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır.
Lodos'un askerleri.BadXDreaM yazdı:Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır.
Ah ah eskilerKankaX Xteam unutulmaz hele eko ve tncy hiç unutulmaz kulakları çınlasın
xavci xbull bu isimlerde unutulmaz . Bide lodosların bi ordusu vardı neydi adı aklıma gelmedi onlarıda es geçmeyelim generalleri azarcini olan
Kimler xavci olmadıki böle şimdikiler gibi asil görünüp sıradan deildiki sırana görünüp asildi loncacılık oynamazdık
![]()
Marshall yazdı:Lodos'un askerleri.BadXDreaM yazdı:Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır.
Ah ah eskilerKankaX Xteam unutulmaz hele eko ve tncy hiç unutulmaz kulakları çınlasın
xavci xbull bu isimlerde unutulmaz . Bide lodosların bi ordusu vardı neydi adı aklıma gelmedi onlarıda es geçmeyelim generalleri azarcini olan
Kimler xavci olmadıki böle şimdikiler gibi asil görünüp sıradan deildiki sırana görünüp asildi loncacılık oynamazdık
![]()
Daha çok var. Xkaan da eskilerdendi, hatırlarsın, dağıldı onlar da. Dönüş ne zaman dönüş, ondan haber ver.
Xavcı'yi tek başıma temsil ediyorum sunucuda.Destek lazım.
![]()
Açıkçası TLOO da eski lonca değildir gözümde, eski loncalarda bahsedecekseniz 39 zamanını bâri kıstas almayın.
:mrgreen: Klana giren terler.BadXDreaM yazdı:Marshall yazdı:Lodos'un askerleri.BadXDreaM yazdı:Marshall yazdı:Kankax ve Xteam lafı bile geçmemiş, hayret. XAVCI vardı bir de, nazarımdaki en büyük loncadır.
![]()
Daha çok var. Xkaan da eskilerdendi, hatırlarsın, dağıldı onlar da. Dönüş ne zaman dönüş, ondan haber ver.
Xavcı'yi tek başıma temsil ediyorum sunucuda.Destek lazım.
![]()
Açıkçası TLOO da eski lonca değildir gözümde, eski loncalarda bahsedecekseniz 39 zamanını bâri kıstas almayın.
Hüseyin ne yalan söyleyim şu an dönerim ama işte aması var . Diger tarafta az çok çevre edindim bakma çok dedigime hayhitleri saymasak 6 7 kişiSessiz sakin oynuyorum . Ben aslında millet bi 79 89 olsunda arkadan arkadan agır agır sessiz sakin kasayım diyorum . Dün 2 dk girdim oyuna klanda kalmış kötürüya oyuna girmemle ölmem bir oldu daha girmeden stres sahibi oldum