ozaman kimse sifacı kasmasın, ve o madenler hiçde zor deil 20 topaz 20 osmiridyum vb vb
^^^^Yaşam İksiri Desteğe gönderildi^^^^
Re: ^^^^Yaşam İksiri Desteğe gönderildi^^^^
saçmalık
ozaman kimse sifacı kasmasın, ve o madenler hiçde zor deil 20 topaz 20 osmiridyum vb vb
ozaman migrata sifacısız girersin
auril & DoubleLift
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Üretimi olmayacak diyoruz zaten nerenle okuyorsunAuril yazdı:saçmalık
ozaman kimse sifacı kasmasın, ve o madenler hiçde zor deil 20 topaz 20 osmiridyum vb vbozaman migrata sifacısız girersin
Tskxtatanga yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:atabey yazdı:Işimizi kolaylaştırabilir ama ölü bir canlının iksir içebilmesi ne kadar mantıklı ?
++
belki iksir şu işe yarıyabilir : örneğin junona gideriz saldırmaya başlayınca iksiri içeriz ilk öldüğümüzde bu iksir bizi 100 can 100 kudretle kaldırır. böyle olabilir
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
yada 1 defaya mahsus 1 cana düşünce fullerexxon yazdı:belki iksir şu işe yarıyabilir : örneğin junona gideriz saldırmaya başlayınca iksiri içeriz ilk öldüğümüzde bu iksir bizi 100 can 100 kudretle kaldırır. böyle olabilir
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ben bu oyundakı oyuncalarının aklına zekasına hastayım cok güzel cok basarılı fikirler cıkıor ama velakin ben bu etkıyı yonetımde goremıorum yonetimin biz oyuncuların işini kolaylaştırıcak bi etkı goremıorum hala ve hala zorlaştıran şeyler oluyor

YasinKocamanca yazdı:yada 1 defaya mahsus 1 cana düşünce fullerexxon yazdı:belki iksir şu işe yarıyabilir : örneğin junona gideriz saldırmaya başlayınca iksiri içeriz ilk öldüğümüzde bu iksir bizi 100 can 100 kudretle kaldırır. böyle olabilir
evet katılıyorum böyle de olabilir
zeka kupu yucelen bir item ama kaldırma diye bir item yok savascılar o iksiri guclenmek icin iciyor ama 10 lwl bi sifa bile kaldıabilir.ayrıcae daha onca yazılan yorumları oku neremle okuduğumu anlarsın.YasinKocamanca yazdı:Üretimi olmayacak diyoruz zaten nerenle okuyorsunAuril yazdı:saçmalık
ozaman kimse sifacı kasmasın, ve o madenler hiçde zor deil 20 topaz 20 osmiridyum vb vbozaman migrata sifacısız girersin
Hemde 1 iksir şifacı karakterini kapatmaz merak etme ona bakar isen max iksirer var ama yine herkes yücelen giyiyor ....
auril & DoubleLift
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
YasinKocamanca yazdı:Merhabalar desteğede yolladım sizlerin fikirlerini ve görüşlerini almak için konuyu açıyorum Arkadaşlar Oyuna yeni bir iksir gelecek Fakat bunun üretimi olmayacak...
Adı = Yaşam iksiri
Etkisi=Canlandırma..(İçen karakter bir defaya mahsus 100 can ve 100 kduret ile canlanacak...)
Arkadaşlar bu iksr üretilmeyecek cok önemli oyunlarda etkınlıklerde yada oyunda ki güclü bossları kestikten sonra verilecek ...Fikirlerinizi bekliyorum...
Yasin Kocamanca KUKLACI
ölü canlardırma kötü olur şifacılar kendilerini kapının önünde bulu verir olmasın bence kaldırma
<)
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Yılların şifacılarını arka plana atmayın 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce