Bir Şeyler Doğru Değil

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Bir Şeyler Doğru Değil

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Oyunda ağırlıklı olarak savaşcı kullanan birisi olarak sana noktasına virgülüne kadar hak veriyorum alper.
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Öncelik ile değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız (ve paylaşmaya devam edeceğiniz) için teşekkür ederiz. İKV Gelişim Süreci kapsamında, bu tip öneriler, hazırlamış olduğumuz bir öneri havuzunda biriktirilerek güncel olarak takip edilmektedir.

Lakin bu havuza bildirim çerçevesinde katkıda bulunabilmek, bu konu başlığı altında teakkisini yapacağınız fikir ve görüşleri, "www.istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden bildirmenizden geçmektedir.

Bir kaç hususu soru mahiyetinde adledip açıklamak gerekirse,

Savaşçıların "Sığınak" GB'sine girmesi %5 ihtimal dahilinde. Neden?

- Savaşçı karakterler, İstanbul Kıyamet Vakti kapsamında başladığı ilk günden bu yana zincirin en önemli halkalarından biri olmuştur/olmaya devam etmektedir.

Grup Bölgeleri'nde savaşçı karakterlerin; özellik ile dikkat çektiğiniz Sığınak hakkında detay vermek gerekise, karşı konulamaz ve inkar edilemez bir etkisi bulunmaktadır. Bizlerin de malumatı dahilinde olan 4 büyücü ve 2 şifacıdan oluşan gruplar, içeriğinde savaşçı karakterleri bulunan bir başka gruptan daha ağır ilerlediklerini ancak deneyerek anlayabileceklerdir. Keza, "Defansif ve ofansif savaşçılar, gerek hiddeti üzerinde tutarak, gerek ise ağır darbeler vererek bu müddeti kısaltmaktadır. Elbette bu olay, işin ehli olunmasından da geçiyor.

Tank Savaşçı nedir?

Eğer defansif bir savaşçı isem benim olayım zaten tamamı ile, yaratıkları üzerimde tutmaktan geçiyor. Ben verdiğim hasarın çokluğu ile değil, aldığım hasarın azlığı ile değerlendiriyorum. Bir yaratığı üzerimde tutup ölmüyorsam, ben iyi bir defansif savaşçıyım, iki veya 3 tanesini üzerimde tutup az hasar alıyorsam, en esaslı büyücüden veya şifacıdan daha fazla taktir görürüm. Ama bu sırada 10 hasar veririm, 15 hasar veririm bu kimsenin kıyas nazarında bulunmaz.

Ofansif savaşçı isem de, defansif olanlarla ortak kullanabildiğim; sarsılmaz, dikkat dağıtma ve durdurma yeteneklerimle hem grubun diğer üyelerini korur, hem de verdiğim ağır ve sert darbeler ile dikkati üzerimde toplarım. Böylece belki de 5 büyücünün öle kalka gittiği o sığınak yolunda ben grubumdan kimsenin bir kere dahi ölmemesine müsebbib olabilirim.

Neden?
Çünkü ben 20 bin enerjisi olan, bünyesi geniş bir SAVAŞÇI'yım!

Şaheser eşyalar satışa konulamıyor ve/veya aktarılamıyor.

- Şaheser ve nadide eşyalar, bir bütün olarak irdelendiğinde anlaşılabileceği gibi, isimlerine müteakip bir kişiselliği de akabinde getiriyor. Normallerinden pekala artı özelliği olan, belki de kanlı bir savaşın seyrini değiştirebilecek bir çok özelliğe sahip bu eşyalar. Bu gibi özel efsunlara sahip materyallerin kişiye özel olması, bunların kazanımlarında sarf edilen emek ile de doğru orantılı elbette.

GM ve DEV'leri oyunda göremiyoruz. Neden?

- Sorunlarınızı dinlemek için, yüksek yetki düzeyinde arkadaşlarımızın oyuna girmediği söylenebilir bir gerçeği betimlemiyor. Fakat bahsettiğiniz üzere tüm sunucularda sürekli aktif durumda bulunamadığımız da bir gerçek. Fakat bahsini de ettiğiniz ve bildiğiniz üzere, mevcut bir destek adresimiz tüm hızı ve aktifliğiyle hizmet, destek vermeye devam ediyor. ( www.istanbuloyun.com/support.aspx)
Bu adresten, onlarca konu başlığı altında sizlere sorun teşkil eden tüm hususlara cevap ve sonuç bulabilirsiniz. Bu bildirimler binlerce kişilik İKV Camia'sının soru ve sorunlarını kapsıyor ve ivedi şekilde cevaplanılmasına gayret ediliyor. Bu düzenin işlemesini sağlayan isimler ise, eleştri okunun ucunda bulunan isimlerden başkası değil.

Bahsettiğiniz hususlarda bir nebze olsun açıklama yapabildiğimi umarak, konunun aynı seviyede yapıcılığını bozmadan devam etmesini rica ediyorum.

Değerli görüşlerinize bu platformdan da yer verdiğiniz için sizlerin nezdinde, fikir beyanatında bulunan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum.

[GM]Kindar
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Kindar yazdı:GM ve DEV'leri oyunda göremiyoruz. Neden?

- Sorunlarınızı dinlemek için, yüksek yetki düzeyinde arkadaşlarımızın oyuna girmediği söylenebilir bir gerçeği betimlemiyor. Fakat bahsettiğiniz üzere tüm sunucularda sürekli aktif durumda bulunamadığımız da bir gerçek. Fakat bahsini de ettiğiniz ve bildiğiniz üzere, mevcut bir destek adresimiz tüm hızı ve aktifliğiyle hizmet, destek vermeye devam ediyor. ( www.istanbuloyun.com/support.aspx)
Bu adresten, onlarca konu başlığı altında sizlere sorun teşkil eden tüm hususlara cevap ve sonuç bulabilirsiniz. Bu bildirimler binlerce kişilik İKV Camia'sının soru ve sorunlarını kapsıyor ve ivedi şekilde cevaplanılmasına gayret ediliyor. Bu düzenin işlemesini sağlayan isimler ise, eleştri okunun ucunda bulunan isimlerden başkası değil.

Bahsettiğiniz hususlarda bir nebze olsun açıklama yapabildiğimi umarak, konunun aynı seviyede yapıcılığını bozmadan devam etmesini rica ediyorum.

Değerli görüşlerinize bu platformdan da yer verdiğiniz için sizlerin nezdinde, fikir beyanatında bulunan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum.
[GM]Kindar
iyide destek bize cevap vermiyor.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VicTorY »

Öncedende Bu Oyunda Yönetici GM vbg. Yetkili Kişiler Vardı ... Bir Ara Mynetten Kopuş Durumu Olmuştu Bundan Önce ve Sonra Genelde Aktif Yetkili Kişi Hep Vardı Fakat O Zamanda bilgi@oyunistanbul.com dan Cevap Almak İmkansızdı Şimdi Destekten Geçte Olsa Cevap Alabiliyoruz Fakat AKTİF Yetkili Kişi Çok Az ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Suikastxseyhtan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Suikastxseyhtan »

Öncelikle Alper arkadaşımın düşüncelerini desteklediğimi belirtmek isterim ve bir kaç birşeylerde ben yazmak isterim.Öncelikle grup bölgelerinden bahsetmek istiyorum.Sığınaklara girmek için savaşçı çarımı bırakıp büyücü kasan oyunculardan birisiyim bende.Sığınaklara bir savaşçının girmesinin en iyi yolu tanıdıklarından geçerki bu da eşit olması gereken sınıfların arasında aslında bir eşitsizlik olduğunu göstermektedir.Birde sığınaklardan düşen bazı arkadaşlardan şans faktörüne bakınca oldukça şansız olduğunu gösteren şaheserlerimiz var.İlk girişimde alternatör yüzük düşürdüm sonra birdaha şaheser eşya düşüremedim.Ve ben bu duruma karşı kendimi şanslı sayıyorum çünkü benden daha fazla giripte hiç düşüremeyen arkadaşlarda var.Benim bu konudaki önerim sürekli aldığımız madalyaların en azından şans faktöründe etki etmesidir.Fazla madalya olanın şansı daha fazla olmalıdır.Sığınaklardan gözüme batan bir sorunda aynı şaheserin birden fazla düşmesi ve bu şaheserlerin aktarılmaması veya satılamaması.3 alternatör yüzük düşürüyorsunuz ama kolye düşmüyor.Bu konuyada bir çözüm gerekli.Yine Alper arkadaşımızın değindiği ve tahminimce bir çok arkadaşımızında eksikliğini hissettiği bir konu item kasma konusudur.Bölgeler tek başımıza giremiyoruz.Yüksek lwl item kasmak için tercih edilen yer ya meran ya akrepler.Yani oldukça kısıtlı.Oyuncuların item kasması için yeni yerlerin yapılması bu konuda yeni bir güncellemenin şart olduğunu düşünüyorum.Bir konuda yine Alper arkadaşımızın bahsettiği gm konusu.Daha önce farklı oyunlar oynadım fakat bir yöneticinin,gm nin gelmesinin büyük bir olay gibi karşılanmasını ilk defa bu oyunda gördüm.Bunun için oyuncular abartıyor demek doğru olmaz.Oyuncular oyunda yöneticiye hasret kalıyor :mrgreen: Bu konuda ki önerim yöneticiler için kota konmasıdır.Günde 1 saat ini bile ayırıp oyun içinde online olsa birşeylerin değişmesini sağlayacağını düşünüyorum.Açılan bu konuya destek vermek isteyen arkadaşlar olumlu yada olumsuz fakat saygı sınırları içinde yorumlarını yazarlarsa konu daha çok ilgi görmeye devam edecektir.
Kullanıcı avatarı
ZuHuRR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZuHuRR »

Diyecek Birşey Bulamıyorum Adeta Bir Çok oyuncunun fikirleri düşünceleri seni gerçekten tebrik ediyorum bir çok kişinin yapamdığını yaptın tabi benim de :) Bu sorunlar Çözüllse Oyun Gerçekten Daha Bi şahane olurdu TEK SORUN BENCE KİMSE İŞİNE ÖNEM VERMİYOR..DESTEK VE YA GM HERNEYSE ORALARA GELEN ARKDAŞLAR.. Senin Dediğin Kadar düşünceli olsa bu oyun eminim daha iyi yerlere gelecektir ve gelir de eminim..Tekrar tşkr ediyorum batırdım sanırım ;)
YOK ARTIK SOLMASIN AÇAN ÇİÇEKLERİMİZ
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

bermer yazdı:Arkadaşlar yanlışınız var !!!

Tabi ki her konuda değil :P

Şunu altını çizerek belirtmek istiyorum

Her karakter lego parçaları gibi birbirini tamamlar !
Grup bölgelerindede bu böyle, Sadece 1 Şifa 5 Büyücüyle yapacağın görevi, sen 1 Şifa 1 Savaşçı 4 Büyücüyle yapsan; daha elverişli bir sonuç alacaksın, bir tank savaşçı, olmadı büyücüyü tank yap yahut şifacıyı, savaşçı ofansif olsun.Savaşçının grup bölgelerine girmek için tek ihtiyacı item çeşitliliği
Malesef ki bu da herkesde yok :(

Yeraltı zamanında 1 Şifa 5 Savaşçıyla sen ne Gong yapabilirsin, ne de İfliss, imkansız =).
Şifacı birine cankurtaran atsa, e büyücü bu nasıl dayanabilirki bi buz büyücüsüne, Büyücü aslında güçsüz değil, sadece defansı zayıf, ama biz bunu nasıl kullanabiliriz;
Tank bir savaşçıyı al, hiddeti toplasın, Büyücü ordan halletsin.
Söylesenize siz hiç 5 Büyü 1 Şifayla yapabilir miydiniz İfliss'i ?.
Şifacı bile tek başına İfliss yapabilir
Savaşçı da yapar tabiki
Büyücü ?, güldlürmeyin beni =)...
İfliss yapmayı bırak İfliss'e gidemez bile =)...Hıı, ama büyücü hiç bir şey yapmaz mı, yapaar yapaar.Adam gibi bir savaşçıyla büyücü öyle bir iş yapar ki ...

Sonuç olarak o Savaşçı-Şifacı-Büyücü üçlemesi terazide eşit durmaktadır.Siz alehinize olan özelliklerden yararlanmasını bilirseniz , karakter tipiniz farketmeksizin Karda olucaksınız, inanın.
Sadece oyunu öğrenin, hangi kombinasyonu yapsam ne olur diye düşünün, paranız var diye gidip Full Max dizip kasmayın, ya da element kasıp ws atmayın!...
Siz buraya eğlenmeye geldiniz, EĞLENİN !

Saygılarımla
Yeni Sunucu'm Anka'dan
Cheetos
Büyücü demek istedin galiba :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
aqsicocuq
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen aqsicocuq »

ZuHuRR yazdı:Diyecek Birşey Bulamıyorum Adeta Bir Çok oyuncunun fikirleri düşünceleri seni gerçekten tebrik ediyorum bir çok kişinin yapamdığını yaptın tabi benim de :) Bu sorunlar Çözüllse Oyun Gerçekten Daha Bi şahane olurdu TEK SORUN BENCE KİMSE İŞİNE ÖNEM VERMİYOR..DESTEK VE YA GM HERNEYSE ORALARA GELEN ARKDAŞLAR.. Senin Dediğin Kadar düşünceli olsa bu oyun eminim daha iyi yerlere gelecektir ve gelir de eminim..Tekrar tşkr ediyorum batırdım sanırım ;)
Kullanıcı avatarı
sentepeLi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sentepeLi »

Çok haklısın katılıyorum
Lonca BETA

BETADAN Beri Eminönü

Kımse yokken biz vardık ;)

BETADAN bana son yadigar :[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Herşeyde sonuna kadar halısın ama su war :) Gmler gelip senle ws atarsa senin halini düşünemiyorum:) Kurduuğu küre ile tek bile yersin :)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön