Tskxtatanga yazdı:Savaşçı tankken ve 2 büyücüyle zorlanmıyor musunuz?
3 büyücüyle 2 saatte Migrat'ı bitiriyoruz...
Önceden daha bile kısa oluyordu...
eğer herkes işini bilipte sağlam karakter olursa 2 saatten daha az bi sürede tamamlanıyor..

Tskxtatanga yazdı:Savaşçı tankken ve 2 büyücüyle zorlanmıyor musunuz?
3 büyücüyle 2 saatte Migrat'ı bitiriyoruz...
Önceden daha bile kısa oluyordu...

Jackss yazdı:bır savascının maxı nası 6000 oldu onu anlamadım yücelen mor set + yucelen ıksırmı ıctı xd

Pangea yazdı:Defansif dövüş açıkken 2 kat mı 3 kat mı ne fazla hiddet oluşturuyor.Tskxtatanga yazdı:Pek kullanan var mı bilmiyorum ama herhalde iyileştirmeyi 3 kat düşürüyor diye kullanıyorlar..mitmet yazdı:kanatma ne işe yarıyor junonda onu anlayamadım bn

IxMykonSxI yazdı:Hava Atmayı ne kdr çok seviyorsun sen olmasan şaheserli ve zırhlı adam göremeyecez
Birde elleri yeşil olan bişe var orada kim o ?? :lol: :lol:

IxMykonSxI yazdı:Hava Atmayı ne kdr çok seviyorsun sen olmasan şaheserli ve zırhlı adam göremeyecez

Tamam kaç kat fazla hiddet yarattığını söylemiyormuş orası yanlış ama fazladan hiddet yaratıyor...istkvxmunise yazdı:Pangea yazdı:Defansif dövüş açıkken 2 kat mı 3 kat mı ne fazla hiddet oluşturuyor.Tskxtatanga yazdı:Pek kullanan var mı bilmiyorum ama herhalde iyileştirmeyi 3 kat düşürüyor diye kullanıyorlar..mitmet yazdı:kanatma ne işe yarıyor junonda onu anlayamadım bn
3 üde yanlış bilgilendirme .. !!
Doğrusu Junon 18 canda (Evocatilerden aldıgı sakınma) ve sarsılmaz açıyor işte bunu etkisiz hale getirip can basmasını önlemek için kanatma atılıyor..
Tatanga 3 kat iyileştirmesini düşürebilmesi için kanatmanın 15 puan olması gerekir .. Junon tanklarında ise kanatma sadece 1 puan.

anlayan anladıistkvxmunise yazdı:IxMykonSxI yazdı:Hava Atmayı ne kdr çok seviyorsun sen olmasan şaheserli ve zırhlı adam göremeyecez
elleri yeşil olan ?

Bunları topladın ve sonucu yaklasık 6 binmi buldun ? :?istkvxmunise yazdı:Jackss yazdı:bır savascının maxı nası 6000 oldu onu anlamadım yücelen mor set + yucelen ıksırmı ıctı xd
ışık hanım kolye (554 max)
ışık hanım yüzük (554max)
Işık hanım gece zırhı (554 max)
Latif (440 civarında bişiydi) +++++++++++ >> 5374 Max hasar (Yaklaşık 6000 bin)
Yücelen halit Nadide pantolon (427 max)
Yücelen halit nadide eldiven (427 max)
Yücelen halit ayakkabı (374 max)
Yücelen halit ceket (374 max)
Ayrıca yücelen iksir 932 max hasar verir..