Full Zırhlı grup ile Junon kesimi..Ama sonuç kötü.Fotoğraflı
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Full Zırhlı grup ile Junon kesimi..Ama sonuç kötü.Fotoğraflı
Öncelik sa iyi fromlar simdi konu adam acmis ve altina eklememiski ben ful zrhla girdim ve havam olsun demiyor sadece hosuan gitmis ve eklemis buraya isteyen yorum yapar istemeyen bakmadan gecer ama gördumki su yorumlardan cikartigim anlam su size havat atmak gerekiyormus helal olsun konuyu acan arkadasa esegi olmayan katira at dermis siz katir gördukce biz at sirtinda size hava atcaz havam olsun herseyim var lay lay lom alayina gider isteyene bazuka ile gider yorum istemez tak lafim kafam guzel dunya guzel cekemeyen anten taksin lig tv yide ceker
:D:D:D

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Kabusxmaster yazdı:Konuyu açan arkadaştaki sorun şu:
NARSİSİZM(Kendini Beğenmişlik Hastalığı)
Narsisizm yani kendini beğenmişlik hastalığı olan kişilerde Kendini beğenmişlik, başkalarının duygularına kayıtsız kalma, diğer varlıklarla iletişim kuramama, başkalarını dinlememe, sadece kendini düşünme,vs. davranışlar görülür.Psikiyatristler bu tür davranışlarda bulunan kişilerin herkesi kendinden üstün olarak görme olarak yorumlamışlardır.
Narsistik kişiliğin temel bazı özellikleri vardır:
1.DİNLEMEZLER:Her şeyi bildiklerine inandıkları için kimseye ihtiyaç duymazlar. Narsist bir kişi eğer bir kurumun üst yöneticisi konumundaysa yönetim toplantılarında, bir ya da iki ast elemanla yapılan toplantılarda hep o konuşur, diğerleri dinler. Başkalarının fikirleri kendi fikrinden önemli ve üstün olmadığına göre onunla oturup sohbet edilmesine, mevzuların tartışılarak doğruya ulaşılmasına nasıl olsa gerek yoktur. Narsist kişi zaten her şeyin en iyisini biliyor ve en güzelini düşünüyordur!. Karşıdakilere sadece onaylamak ve dinlemek düşer. Fikir sorar gibi yaptıklarında da, daha önce söylediklerinin onaylanmasını beklerler.
2.EMPATİ KURMAZLAR: Narsistlerde empati yani başkalarının ne hissettiğini anlama yeteneği gelişmemiştir. Son derece benmerkezci düşünürler. Aldıkları kararlar başkalarını etkileyecektir, ama onlar için bunun önemi yoktur. İnsan ilişkilerinde böyle bir boyutun olduğunun farkında değildirler. İş arkadaşlarının yanı sıra eşi ve çocukları da bu durumdan payını alır.
3. BÜYÜKLÜK HİSSİ BÜTÜN BENLİKLERİNİ KAPLAMIŞTIR: Kendini beğenmiş kişiler başarılarını, yeteneklerini abartırlar. Kendilerini farklı ve özel bir kişi olarak algılarlar. Kendilerini her şeyden çok severler. Başarı ve güç için önüne geçilmez istek duyarlar. Başarı için, değil başkaları, kendilerinin sorumlu oldukları kurum için bile risk alırlar.
4.ELEŞTİRİYE KARŞI AŞIRI TEPKİ GÖSTERİR, ÖFKE HİSSEDERLER: Kendini beğenmiş kişiler her türlü eleştiriye kapalıdırlar. En dostça eleştiriden bile rahatsız olur ve kendisini eleştirenleri düşman kabul ederler, kendisini eleştiren kişiler onun kıymetini bilmeyen, kötü niyetli ve derinlemesine düşünemeyen ahmaklardır. Bu eleştirinin hesabı günü gelince sorulmak üzere bir kenara kaydedilir.
5.KENDİ ÇIKARLARI İÇİN BAŞKALARINI ÇOK İYİ KULLANIRLAR: Kullandıkları kişiyle işleri bitince ona sırtlarını döner, vefasızca davranırlar. Vefasızlık ve nankörlük kendini beğenmişlere göre normal davranışlardır çünkü.
6.İNSANLARA DEĞER VERMEZLER: Ortadaki her başarı onların eseridir. İş çevresinde gecesini gündüzüne katmış, fedakârca çalışan herkes değersiz neferlerdir. O olmazsa o kişiler zaten orada olamayacaklardır. Kendini beğenmiş kişiler, öyle işçileri kurumunda çalıştırıyor olmakla onları gereğince ödüllendirmiş olduğuna inanır. Her türlü başarı kendini beğenmiş lider kişinin ön görüsü, zekası, oluşturduğu stratejisi, güç ve kararlılık sayesinde kazanılmıştır! Bu yüzden de özel kişiler tarafından anlaşılabileceğine inanırlar. Başkalarını bu yüzden küçük görür, değer vermezler.
7.EN ÇOK ZENGİNLİK, BAŞARI, GÜÇ, İHTİŞAM GİBİ KONULARA KAFA YORARLAR: Devamlı takdir edilme, itibar görme, iltifat arayıp durma çabasındadırlar. Övgü, kendini beğenmişlerin besinidir. Lehte muamele görmeye, kayrılmaya hakları olduğunu düşünürler. Mesela onlar kuyruklarda bekletilmemelidir. Havaalanlarında VIP salonlarında muamele görecek değerdedirler.
8.AMAÇLARI, KENDİLERİNE HAYRAN KİTLESİ OLUŞTURMAKTIR: Kendini beğenmiş kişiler muhatap aldığı kişiyi kendilerine hayran etmeye çalışırlar. Muhatap, hayran durumuna gelirse o zaman artık onunla ilgilenmez, ona pek iltifat etmemeye başlarlar. Çünkü o artık kendisinin hayranı zavallı biridir.
9.KISKANÇLIK DUYGUSU HAYATLARINDA ÇOK ÖNEMLİ YER İŞGAL EDER: Başkalarını kıskanır, başkalarının da kendilerini kıskandığına inanırlar. Kendi amaçlarına ulaşmak için başkalarının zayıf taraflarını kullanırlar. Onların açığını ararlar. Açıklarını tespit ederlerse onları harcamak için ellerinden geleni yaparlar. Son derece menfaatçidirler.
10. YARDIM ALMAZLAR: Fikir danışmak ve yardım istemek bu tür liderlik sapmasına sahip kendini beğenmiş kişiler için düşünülmesi, hayal edilmesi bile zor bir durumdur. Bunun birkaç nedeni vardır. Birincisi, yardım istenecek kişi “O KİM?”dir. İkincisi, o kişi önemli olsa bile “söyledikleri doğru ancak bu durum için geçerli değil”dir. Onlar her şeyi en iyi bilen olduklarına göre, fikir sormak ve yardım istemek için herhangi bir neden yoktur. Kurdukları sosyal ilişkileri kendilerini anlatmak ve ne kadar değerli olduklarını kanıtlamak için kurarlar. Böylece diğer insanlar onların ne kadar değerli olduklarını kabul etmek zorunda kalacaklardır, diye inanırlar. Narsistik liderler kendilerini, birlikte oldukları kurum ve kişilere ödül olarak görürler. Bu kişilerin aileleri ile kurdukları ilişki de farklı değildir. Çevrelerindeki herkes onlara hizmet için vardır, onların ihtiyacını karşılayabildiği ölçüde değerlidir.
11.YAPTIKLARI İŞLERE ÇOĞU KEZ ANLAM VERİLEMEZ:Kendini beğenmiş kişilerin yaptığı işler, verdiği kararlar karşısında hem iş arkadaşları, hem de aile çevresi bir anlam veremez. “Bu işi neden böyle yapıyor?” sorusunu sık sık sorarlar. Narsistik liderler kurumun imkanlarını kendi egolarını büyütmek ve güçlerini geliştirerek kendilerine hizmet etmek için kullandıklarından kalıcı, verimliliğe dönük ve olumlu bir kurum kültürü oluşturamazlar.
Narsistik kişiye nasıl davranalım?
1.Bu kişilere karşı kesinlikle tevazu göstermemek gerekir. Aksi takdirde onlara hiçbir şekilde etki edemeyiz. Açık ve kararlı bir şekilde davranışlarını onaylamadığımızı hissettirerek onlara hayran olmadığımızı ifade etmeliyiz.
2.Onlara övgü ile yaklaşırsak bundan çok hoşlanacaklardı. Fakat bu durumda onlara ve topluma kötülük yapmış oluruz... O nedenle kendini beğenmiş kişilere karşı övgü dolu sözler söylememeliyiz.
Psikolojik destek almanı öneririm :!:
Helal kanka ya Tıp Fakültesine gidecek adamsın
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Silah Hasarı Demek İstemiştirIxMykonSxI yazdı:Yılan 1 kere bile tıslamadı.. Çünkü yılana bakan savaşçının max hasarı 6000'lerdeydi..
Diğer Konuda Söylediğine göre savaşçının üstü
ışık hanım kolye (554 max)
ışık hanım yüzük (554max)
Işık hanım gece zırhı (554 max)
Latif (440 civarında bişiydi)
Yücelen halit Nadide pantolon (427 max)
Yücelen halit nadide eldiven (427 max)
Yücelen halit ayakkabı (374 max)
Yücelen halit ceket (374 max)
Galiba birde Yücelen İksir içmiş (962 max)
554x3=1662
427x2=854
374x2=748
Latif 440 (Olsa)
1662+854+748+440 = 3704 + 962 (Yücelen İksir) = 4666
6000-4666=1334 (nereden geliyor bu değirmenin suyu) ??
FaTiH
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Max hasar ile silah hasarını yazılışı çok benziyor anlatamam

şunu size belirtiyim ki ben bu oyundaki çogu şeyi buraya yorum yapan bütün arkadaşlarladan çok iyi biliyorum.
yine size şunu söyliyim ki bu grupta hava atmak diye tabir ettiginiz kişiler yorum yapanlardan yetişkin insanlar. ki şunu bilin bu oyun bazı oyunlardan ilham alınarak tasarlanmış ben ilerde bu oyuna gelecek güncellemeleride tahmin edebiliyorum. ki benim size ilham alınmış diye kast ettigim oyunda sunucu 1. çarım vardı baktımki olmuyor sildim.
ve yine altını cizerek anlatıyorum. oyuna ilk başladıgım zamanlar pek bilgimyoktu o ezik derdi bu ezik derdi. 39 lwl sürünümde gerek lonca olarak gerek se arkadaş cevrem olarak gösterdigim başarılarla oyunda bizi çekemeyen kişilerin bir çok yerde hedefi haline geldik. ve bu hedef burda görüldügü gibi fırsat arıyanların eline koz araması gibi bir hale geliyor.
boş konu ise bak geç igneleyici aşagılayıcı yorumları eksik et sana ne bizim arkadaş çevremiz için koydugumuz fotolardan ?
yine size şunu söyliyim ki bu grupta hava atmak diye tabir ettiginiz kişiler yorum yapanlardan yetişkin insanlar. ki şunu bilin bu oyun bazı oyunlardan ilham alınarak tasarlanmış ben ilerde bu oyuna gelecek güncellemeleride tahmin edebiliyorum. ki benim size ilham alınmış diye kast ettigim oyunda sunucu 1. çarım vardı baktımki olmuyor sildim.
ve yine altını cizerek anlatıyorum. oyuna ilk başladıgım zamanlar pek bilgimyoktu o ezik derdi bu ezik derdi. 39 lwl sürünümde gerek lonca olarak gerek se arkadaş cevrem olarak gösterdigim başarılarla oyunda bizi çekemeyen kişilerin bir çok yerde hedefi haline geldik. ve bu hedef burda görüldügü gibi fırsat arıyanların eline koz araması gibi bir hale geliyor.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Erdoğan [Şifacı]
Nerull [Büyücü]
Orti[Tank - Savaşçı]
Lathander [Büyücü]
Şeppleem [Büyücü]
Mykons [Büyücü]
girdik geçen migrata herkes zırhlı mırhlı
nerulla dedim aga benim sobeenin takdiri sobeenin gazabı ürünleri ne zaman verecen
dedi hemen vereyim sen iste yeter knk dedi
Ogün Bugündür Kankayız yane
bu arada 30 dakikada migratı bitirdik
Nerull [Büyücü]
Orti[Tank - Savaşçı]
Lathander [Büyücü]
Şeppleem [Büyücü]
Mykons [Büyücü]
girdik geçen migrata herkes zırhlı mırhlı
nerulla dedim aga benim sobeenin takdiri sobeenin gazabı ürünleri ne zaman verecen
dedi hemen vereyim sen iste yeter knk dedi
Ogün Bugündür Kankayız yane

-
- FareAdam Düşmanı
kardeş bende geçen ilk kez junon kestim hadeeee koyayım fotoları. ya gerçekten çocuksunuz yada hava amacınız bariz ortada.StylxZorabi yazdı:Öncelik sa iyi fromlar simdi konu adam acmis ve altina eklememiski ben ful zrhla girdim ve havam olsun demiyor sadece hosuan gitmis ve eklemis buraya isteyen yorum yapar istemeyen bakmadan gecer ama gördumki su yorumlardan cikartigim anlam su size havat atmak gerekiyormus helal olsun konuyu acan arkadasa esegi olmayan katira at dermis siz katir gördukce biz at sirtinda size hava atcaz havam olsun herseyim var lay lay lom alayina gider isteyene bazuka ile gider yorum istemez tak lafim kafam guzel dunya guzel cekemeyen anten taksin lig tv yide ceker:D:D:D
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Gruptaki arkadaşların benden rica etmesi üzerine (forumdan kopyala yapıştır yapacaklar fotoğrafları) foruma fotoğrafları ekledim ve eğer bu fotoğraflar size çok batıyorsa ve sizin olmayıp bizde varsa (eğer batar) yorum yaparsınız.. Eğer boş konu oldugunu görüp yorum yapmayan varsa ki yaklaşık 290 kişi konuya bakmış ve yorum yapmamış buna rağmen sadece 28 yorum yapılmış ..Bladem063 yazdı:şunu size belirtiyim ki ben bu oyundaki çogu şeyi buraya yorum yapan bütün arkadaşlarladan çok iyi biliyorum.
ve yine altını cizerek anlatıyorum. oyuna ilk başladıgım zamanlar pek bilgimyoktu o ezik derdi bu ezik derdi. 39 lwl sürünümde gerek lonca olarak gerek se arkadaş cevrem olarak gösterdigim başarılarla oyunda bizi çekemeyen kişilerin bir çok yerde hedefi haline geldik. ve bu hedef burda görüldügü gibi fırsat arıyanların eline koz araması gibi bir hale geliyor.boş konu ise bak geç igneleyici aşagılayıcı yorumları eksik et sana ne bizim arkadaş çevremiz için koydugumuz fotolardan ?
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
yilmaz3062 yazdı:kardeş bende geçen ilk kez junon kestim hadeeee koyayım fotoları. ya gerçekten çocuksunuz yada hava amacınız bariz ortada.StylxZorabi yazdı:Öncelik sa iyi fromlar simdi konu adam acmis ve altina eklememiski ben ful zrhla girdim ve havam olsun demiyor sadece hosuan gitmis ve eklemis buraya isteyen yorum yapar istemeyen bakmadan gecer ama gördumki su yorumlardan cikartigim anlam su size havat atmak gerekiyormus helal olsun konuyu acan arkadasa esegi olmayan katira at dermis siz katir gördukce biz at sirtinda size hava atcaz havam olsun herseyim var lay lay lom alayina gider isteyene bazuka ile gider yorum istemez tak lafim kafam guzel dunya guzel cekemeyen anten taksin lig tv yide ceker:D:D:D
Tosunum size yorum yain diyen oldumu from bu ister resim kroum ister bos acarim isine gelen bakar isine gelmeyen bakmaz yeterince aydinlik oldumu varki itemim hava atiyorum ne olmus sucmu ? oyundaki amac ne guclu olmak degilim gucluyum guc gösterisi yapiyorum okadarr

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Haklısın... Orda yılanı hiç tısslatmamak ve savaşçının max hasarını yazmanın amacı nedir maden arkadaşların fotoğrafları alsın diye koyduysan :?: Ya hem konunun içeriğinde hemde başlıkta ZIRHLI olduğunuza dikkat çekmendeki amaç arkadaşlarınla bir şifre miydi yoksa :?: Biraz daha mantıklı bahane uydur buna 7 yaşında çocuk getirsen inanmaz :!: Son olarak şu uydurduğun bahane bile hala kesimin sonunda neden çıkanları yazdığına bir açıklık getirmiyor :?: :!:istkvxmunise yazdı:Gruptaki arkadaşların benden rica etmesi üzerine (forumdan kopyala yapıştır yapacaklar fotoğrafları) foruma fotoğrafları ekledim ve eğer bu fotoğraflar size çok batıyorsa ve sizin olmayıp bizde varsa (eğer batar) yorum yaparsınız.. Eğer boş konu oldugunu görüp yorum yapmayan varsa ki yaklaşık 290 kişi konuya bakmış ve yorum yapmamış buna rağmen sadece 28 yorum yapılmış ..Bladem063 yazdı:şunu size belirtiyim ki ben bu oyundaki çogu şeyi buraya yorum yapan bütün arkadaşlarladan çok iyi biliyorum.
ve yine altını cizerek anlatıyorum. oyuna ilk başladıgım zamanlar pek bilgimyoktu o ezik derdi bu ezik derdi. 39 lwl sürünümde gerek lonca olarak gerek se arkadaş cevrem olarak gösterdigim başarılarla oyunda bizi çekemeyen kişilerin bir çok yerde hedefi haline geldik. ve bu hedef burda görüldügü gibi fırsat arıyanların eline koz araması gibi bir hale geliyor.boş konu ise bak geç igneleyici aşagılayıcı yorumları eksik et sana ne bizim arkadaş çevremiz için koydugumuz fotolardan ?
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com