PEKİ BİRİ BENM ÇARIMIN AYNISINI AÇMIŞ 11 12 LWL KASIYOR HALA .YENİ AD VERİRMİSİNİZ BANA :?Lathander yazdı:Çifte standart uygulamamızı gerektirecek bir durum yok ortada. Size yada herhangi bir oyuncumuza destek vermenin bizim zararımıza yada istemeyeceğimiz bir şey olmasını ddüşünmeniz hatalıdır. Basit bir şekilde neden size destek vermeyelim diye bir soru sorduğumda bir yanıtı yok bunun. Burada aslında sizin de farkında olduğunuz, dikkat çekmek ve düzeltilmesini istediğim davranış, bu derece gereksiz ve anlamsız hakaretlere maruz kalmaktır. Sadece karakter kurtarma da değil, tüm desteklerde eğer oyuncumuz verilen destekte bir hata fark ederse bunu tekrar başvurarak bize iletebilir, iletmiştir de. Hakaret etmek hiç bir zaman bir çözüm olmamıştır.
Ayrıca atladığınız ve size gönderilen yanıtı ortaya çıkartacak bir karakter kurtarma şartı var.
Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
İKV Destek Takımı bir bireyden oluşmamakta, bireylere bağımlı olmamaktadır ve isimler değişse de sistem varlığını sürdürmektedir.
Daha önceden olduğu gibi bir yada iki kişinin güdümünde olan bir sistem yok. Bu yüzden bu takım bireysel karar alamaz. Sizde ön yargılarınızı bir kenara bırakarak yaklaştığınızda bunun fark edeceksiniz.
Bilginize.
Silinen Karakterler Gerçektende Geri mi Geliyor ????
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Silinen Karakterler Gerçektende Geri mi Geliyor ????
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ya bu nasıl İŞ ÇARIMIN ADI AYNI GELDİ ADAMLA AYNI NİCKTE AYNI ANDA OYNUYORUZ YÖNETİMMM YARDIMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:Auril yazdı:verirler.
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lathander yazdı:Sadece karakter kurtarma da değil, tüm desteklerde eğer oyuncumuz verilen destekte bir hata fark ederse bunu tekrar başvurarak bize iletebilir, iletmiştir de.
Burada yazdıklarınıza binayen yeri gelmişken ben de birşey sormak istiyorum. Oyun ile alakalı her konuda en yetkili yer İKV Destek Takımı diyorsunuz. En basitinden, karakter satışı yasak. Oyun içerisinde karakter satışı yapan bir kişiyi şikayet et butonu ile şikayet ettim. Bu kişi ceza almayınca ne yapmalıyım? Hemen destek takımına gerekli açıklamayı yapan bir maili aldığım resim ile birlikte ilettim. Cevap gelmedi. Bunun üzerine belirli aralıklarla, gönderdiğim maili tekrar gönderdim. Nihayetinde iki kere cevap geldi. Gelen maillerde 'ceza gerektirecek bir unsur yoktur, rahatsız olduğunuz durumlarda şikayet et butonunu kullanınız' yazıyordu. Şimdi burada benim anlamadığım nokta şudur: Ben mi yazılanları yanlış gördüm de ceza gerektirecek bir durum yok ya da şikayet et butonunu kullanmadım da mı kullanın diye bir cevap geliyor? Üstüne de şikayet ettiğim kişi, oyun içerisinde bana 'istediğin kadar mail gönder şikayet et bana birşey olmaz serkan.' diyerek oyununa devam ediyor. konfüçyüs arkadaşımın da bahsettiği kişiye göre yardım ya da kişiye göre destek mevzusu özetle budur.Lathander yazdı:Gerçekten bir hata varsa düzeltilir.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)