PrinceofaniL yazdı:selamun aleykum Kendi Adıma Konusuyorum Kı Bir Arz Olarak Eskıden Oyunda Olan Sglam Lodoslar vardı Eskı savaslar Hele kı ER meydanı karsıda Saglam aklı basında İnsanlarla Oynamak kendime adıma diyorum cok güzel ve oyun ayrı bi tad verırıdi. onunla em yapmaya hasret kaldım kutuplarda(kerem) kardeşimin oyuna dönmesı lodos kel bi savascı vardı victor onunda gelmesı kendi adıma diyorum yıne iyi olurdu hiç yoktan lodoslarla savasmaktan bıkmıcagımız saglam aklı basında insanlar olurdu karsımızda aynıca eskı Vs ler suan olsa iyi olurdu
Prınceofanıl
Bende çok özledim.O İmperuzlu Loa lı Şah lı karde tarafta Sahilgüvenlikli (devamını unuttum) ne güzel emler oluyordu.
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
haklısın sedo bende özledim eski savaşlarıda artık böyle savaşlar imkansız ışık setli bir savaşcı 4500 vuruyor bu demekki en fazla 6 vuruşda bi savaşcıyı en fazla 3 vuruşdada bir büyücüyü yatırır ruh kalkanlı şifaları zor yatırıyoruz tabi böyle bişi var
yani diyiceğim şu ki yetenekler güncellenmeden eski tadı alamyız oyundan...
MORDuMan yazdı:haklısın sedo bende özledim eski savaşlarıda artık böyle savaşlar imkansız ışık setli bir savaşcı 4500 vuruyor bu demekki en fazla 6 vuruşda bi savaşcıyı en fazla 3 vuruşdada bir büyücüyü yatırır ruh kalkanlı şifaları zor yatırıyoruz tabi böyle bişi var
Haklısın tabiki... Ben 39 ken 3 39 savasçı kestiğimi bilirim şimdi teke tek 2 olursa gitdin... adam tek olsa da indiriyor... max enerji giyecem sonunda :d İlk emi biz yapmıştı o çok zevkliydi bu arada:D
LOdoslarda karsıda ebuhan(fatih) akadasımız olurdu ve onun arkadasları:D Biz alman okcuları toplar topa tutardık ebuhan saglam şifacıydı vesselam... Ona calısıyorduk tabi... Bi ben tek attım kaldırdılar bi loa tek attı kaldırdılar sonra bide şah tek attı ebuhan zaten oyundan dusuyodu 2 dk da:D
MORDuMan yazdı:haklısın sedo bende özledim eski savaşlarıda artık böyle savaşlar imkansız ışık setli bir savaşcı 4500 vuruyor bu demekki en fazla 6 vuruşda bi savaşcıyı en fazla 3 vuruşdada bir büyücüyü yatırır ruh kalkanlı şifaları zor yatırıyoruz tabi böyle bişi var
Evet Çok Haklısın !..
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?