Yepyeni öneri : PAZARımsı
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Yepyeni öneri : PAZARımsı
fena fikir değil ama herkes diğer oyunlardan özenti der 
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Böyle bir şeye izin veremezler.
Böyle bir market yada pazarın bulunması mısır çarşısı gibi savaş etkilerinden etkilenilmeyecek bir yer açılması gerekir.
Ayrıca bu güncelleme gelirse oyunda insanlar arası ticaret anlayışı zedelenir.
Ve markette eşya satmak için illa ki o markete koyman gerekirse bölge/klan/mekan eşya yansıtmaları yasaklanır ve sadece ismini söyleyerek alırsın.
Ve şunu iyice okuyun!
Market Eminönünde olsun ki öyle olurdu zaten,Yer Altında kasan biri eşyayı satmak için eminönüne gelecek ve yer altına gidecek.
Dedim ya market çıkarsa eşya yansıtmaları kalkar.
Böyle sorunlar çıkacak.Bu sorunlar kalkarsa ki kalkması çooooook zor.Sen /b,/k,/s,/g, kullanmaya devam et.
Böyle bir market yada pazarın bulunması mısır çarşısı gibi savaş etkilerinden etkilenilmeyecek bir yer açılması gerekir.
Ayrıca bu güncelleme gelirse oyunda insanlar arası ticaret anlayışı zedelenir.
Ve markette eşya satmak için illa ki o markete koyman gerekirse bölge/klan/mekan eşya yansıtmaları yasaklanır ve sadece ismini söyleyerek alırsın.
Ve şunu iyice okuyun!
Market Eminönünde olsun ki öyle olurdu zaten,Yer Altında kasan biri eşyayı satmak için eminönüne gelecek ve yer altına gidecek.
Dedim ya market çıkarsa eşya yansıtmaları kalkar.
Böyle sorunlar çıkacak.Bu sorunlar kalkarsa ki kalkması çooooook zor.Sen /b,/k,/s,/g, kullanmaya devam et.

-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
Selamlar
Oncelikle sunları soylemek istiyorum 1. si bolge ve klan gır gır samata yeri deildir 2. si plus paketin ozelliklerine bakarsan bolge ve klana yazarak daha kolay alıs veris yapabilbe olarak bir madde gorebilirsin 3. su bu yontem olursa pluslu ile plussuzlar arasında ne fark kalıcak ?
Oncelikle sunları soylemek istiyorum 1. si bolge ve klan gır gır samata yeri deildir 2. si plus paketin ozelliklerine bakarsan bolge ve klana yazarak daha kolay alıs veris yapabilbe olarak bir madde gorebilirsin 3. su bu yontem olursa pluslu ile plussuzlar arasında ne fark kalıcak ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Pazarı plusu olanlar açabilicek..
Savaşın olamıyacağı yerlerde pazar kurulabilicek. Mısır Çarşısı-Domuz ve TopaL gibi mekanlarda..
Savaşın olamıyacağı yerlerde pazar kurulabilicek. Mısır Çarşısı-Domuz ve TopaL gibi mekanlarda..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
hatta eminönünde ewler war ya bi sürü onların alt katlarını kiraya wersin yönetim nasıl fikir destekleyin arkadaşlar
:mrgreen: :twisted: :lol: :lol:

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Bence mantıklı bir öneri ama pazar için ayrı bir yer olabilir mesela /pazar komutuyla girilebilen bi yer herkes orada itemler fiyatlarını inceler dilediğini alır :?:
Pazar fikri bir o kadar saçma we gereksiz. Bence plus paketin ayrıcalıkları arttırılmalı buna bağlı olarak fiyatıda özelliğine göre arttırılmalıdır. Böylelikle çoluk çocuk kolay kolay plus alamaz. Klan we bölge saçma sapan muhabbetlerle ve küfürlerle dolmaz. Yansıtılan eşyalar rahatça görülebilir. Ayrıca plus ın fiyatının ve özelliklerinin artması oyundan zewk alma we oyunun gelişimi açısından önemli bir yarar sağlayacaktır.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

Ucube yazdı:Pazar fikri bir o kadar saçma we gereksiz. Bence plus paketin ayrıcalıkları arttırılmalı buna bağlı olarak fiyatıda özelliğine göre arttırılmalıdır. Böylelikle çoluk çocuk kolay kolay plus alamaz. Klan we bölge saçma sapan muhabbetlerle ve küfürlerle dolmaz. Yansıtılan eşyalar rahatça görülebilir. Ayrıca plus ın fiyatının ve özelliklerinin artması oyundan zewk alma we oyunun gelişimi açısından önemli bir yarar sağlayacaktır.
bölgeye gelip saatlerce küfür ettiğini biliyoruz ucube sen mi diosun küfür edilmez die ???

Bunu sancaktan biri söylese eyw diyeceğimde teşkilat ne alaka ?leviathan yazdı:Ucube yazdı:Pazar fikri bir o kadar saçma we gereksiz. Bence plus paketin ayrıcalıkları arttırılmalı buna bağlı olarak fiyatıda özelliğine göre arttırılmalıdır. Böylelikle çoluk çocuk kolay kolay plus alamaz. Klan we bölge saçma sapan muhabbetlerle ve küfürlerle dolmaz. Yansıtılan eşyalar rahatça görülebilir. Ayrıca plus ın fiyatının ve özelliklerinin artması oyundan zewk alma we oyunun gelişimi açısından önemli bir yarar sağlayacaktır.
bölgeye gelip saatlerce küfür ettiğini biliyoruz ucube sen mi diosun küfür edilmez die ???
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

teşkilata gelip bi ton küfür etti Ucube nickli biri..sonra Tornavida geldi hoopp ban