BekLenen An [TLOO] & [RoA]
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BekLenen An [TLOO] & [RoA]
Bir lodos düşmanı olarak
Tloo yu tebrik ederim lodoslar aslında arzlardan her dönem boyunca güçlülerdi yalnız onları bir arada topluycak o klana liderlik etcek çok az insan vardı onlarda yerlerine kimseyi yetiştirmediler . RoA ya gelince biz söz vardır bilmem bilirmisiniz hızlı koşan atın b.ku seyrek olur diye aynen o şekilde . O resimde görüyorumki benim kadar eski oyuncular tecrübeli oyuncular var yalnız burda şunuda görüyorum hiç biri birbiriyle tam anlamıyla kaynaşamamış birbirinin yapcagı hareketi önceden sezememişte olabilir . Tabi sorunun çıkış noktası yine liderdir . Vaktinde de roa gelişti akabinde savaş sorumlusu zıplayan herkesi toplayıp savaşlar yaptı buda üyelerin birbirlerini tanıması açısından iyiydi . Şu konumda acemi bir liderin öncülügündeki RoA yı al aşagı etmek zor olmasa gerek
tekrardan canı gönülden kuklarım sizleri :twisted: beberuhi ye acemi ocagı açalım alıncak üyeler önce orda birbirleriyle grup olsunlar görevler yapsınlar birbirlerini tanısınlar sonra usta birligine alınsın demiştim ama o ne dedi bakarız 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
Tebrikler tloo. Bu lonca Eröl'a (Erol Çiğdem) çok şey borçlu. 
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Tüm tebrikler için teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir geceydi
Kerim abinin o güzel gülüşü hala kulaklarımda :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
Merhaba Arkadaslar ,
Oncelikle Tloo loncasini , ve savasan arkadaslari bir kez daha tebrik ediyorum , bu seferlik kazanan taraf olduklari icin,em tecrubemz yeni bolgelerle birlikte cok azdi die dusunyorum
Saka bir yana boyle etkinlikler oyuna tat katiyor , ayarlanmasi , hazirlanmasi , etkinlik anlari gercekten heycan verici oluyor. Sk sk tekrarlamaliyiz , bu alanda veya farkli alanlarda
em olur ws turnuvasi olur kadim kesimi olur ayarlanir bunlar ,onemli olan bi araya gelip eglenmek , bu tatli rekabeti keyif veren anlara cevirebilmek... Neyse fazla uzatmadan , farkli etkinliklerde karsi karsiya gelmek dilegiyle...
( bu kadar sosyal icerikli yazidan sonra , ezik lodoslar sizi
)
Oncelikle Tloo loncasini , ve savasan arkadaslari bir kez daha tebrik ediyorum , bu seferlik kazanan taraf olduklari icin,em tecrubemz yeni bolgelerle birlikte cok azdi die dusunyorum
( bu kadar sosyal icerikli yazidan sonra , ezik lodoslar sizi

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
Marshall yazdı:Tebrikler tloo. Bu lonca Eröl'a (Erol Çiğdem) çok şey borçlu.
Erolçiğdem valla çok iyi insan ya banada ecel üretti kadimde tank grubuna alarak
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
GORSOMAN yazdı:Merhaba Arkadaslar ,
Oncelikle Tloo loncasini , ve savasan arkadaslari bir kez daha tebrik ediyorum , bu seferlik kazanan taraf olduklari icin,em tecrubemz yeni bolgelerle birlikte cok azdi die dusunyorumSaka bir yana boyle etkinlikler oyuna tat katiyor , ayarlanmasi , hazirlanmasi , etkinlik anlari gercekten heycan verici oluyor. Sk sk tekrarlamaliyiz , bu alanda veya farkli alanlarda
em olur ws turnuvasi olur kadim kesimi olur ayarlanir bunlar ,onemli olan bi araya gelip eglenmek , bu tatli rekabeti keyif veren anlara cevirebilmek... Neyse fazla uzatmadan , farkli etkinliklerde karsi karsiya gelmek dilegiyle...
( bu kadar sosyal icerikli yazidan sonra , ezik lodoslar sizi![]()
![]()
)
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Resimlere tekrar göz attım ve aLi yi kınıyorum
Okadar karizmatik
poz vermiştim em deyken ali Ayıp sana :lol: :lol:
Okadar karizmatik
En son Yaslikurt tarafından 31 Eki 2010 09:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
ÖnceLikLe Tüm Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum Güzel bi EtkinLikti Oyunun Durgunlastıgı GünLerde Oyuna Hareket ve Tad GeLdi. BöyLe EtkinLikLer İnŞ Dewamı Gelcektir..
HERŞEY GÜZEL Bİ İKV İÇİN
İyi Forumlar....
HERŞEY GÜZEL Bİ İKV İÇİN
İyi Forumlar....

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Selamlar,
Yine bir başarı , yine TLOO
Her iki tarafada tebriklerimi iletiyorum...
Yine bir başarı , yine TLOO
Her iki tarafada tebriklerimi iletiyorum...
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih