bitek sizin loncamı açıyor o isimleri :?: günceliniz h.oScalgar yazdı:Kingteamxjunon
Kingteamxazrail
Kingteamxbüyü
Biraz tanıdık geldi bana
Matadorx LoncaSı GünceL
Re: Matadorx LoncaSı GünceL
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Loncanız Tüm Tılsıma İnşallah hayırlı Ve uğurlu olur Kalıcı ve köklü bir lonca olamanız dileği ile İYİ FORUMLAR
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
faysbok yazdı:bitek sizin loncamı açıyor o isimleri :?: günceliniz h.oScalgar yazdı:Kingteamxjunon
Kingteamxazrail
Kingteamxbüyü
Biraz tanıdık geldi bana
Tşk ederim Arkadaşlar ..
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
Kingteamxfenomen adında char açtığımız için bir tek sövmediğiniz kaldı !!faysbok yazdı:bitek sizin loncamı açıyor o isimleri :?: günceliniz h.oScalgar yazdı:Kingteamxjunon
Kingteamxazrail
Kingteamxbüyü
Biraz tanıdık geldi bana
Nothing
Neymiş efendim o fenomen ismi ona özel bir isimmiş falan filan ??
Nothing
tılsımda tek senin loncanmı var acaba?Scalgar yazdı:Neymiş efendim o fenomen ismi ona özel bir isimmiş falan filan ??
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Matadorxbaşkan kulaktan dolma sözlerle bana hırsız diyor neymiş ben parasına ws atıp yenilmiş üstüne parayı vermemişim öle bişi yapacak olsam bile parasına ws atmam muhakkakki karakterimde İgveess vardı o anda yani lonca başkan yardımcısı kendiside gereken cezayı alacak eger bu bozuntu başkana inanmıyorsanız alın işte size ap açık fotolar...

WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Matadorxbaskan
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
[*][*]Loncam Hakkında kötü şeyler konuşma ilkersavaşcı Meteoristle 2m sine vs deyip yenilipde alt f4 geçiyon.Biz buna hırsılık dioruz kendine güvenmiyosan nie vs atıyon ozaman...

yazıyı okumadınmı sen orada çarda igvess vardı diyorumMatadorxbaskan yazdı:[*][*]Loncam Hakkında kötü şeyler konuşma ilkersavaşcı Meteoristle 2m sine vs deyip yenilipde alt f4 geçiyon.Biz buna hırsılık dioruz kendine güvenmiyosan nie vs atıyon ozaman...![]()
![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Bu Son İkazım Bu Sayfa üzerinden Tartışma Yapmayın Özelden Veya Oyundan tartısın...
Forumada Gereksiz Konu Acmayın ...
İyi Forumlar ...
Forumada Gereksiz Konu Acmayın ...
İyi Forumlar ...
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV