BırakıyoRum...
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
Re: BırakıyoRum...
Kardeşim bak bu sorunu ancak sen çözersin.Bu verdiğin arkadaş bana 3 49 lvl savaşçı karşılığında çarı bana vereceğini söyledi.Kendi çarları ttnetteydi.Tmm dedim aktar aktardı.Gelmedi e-posta.Sonra birde ben deneyeyim dedim.Denedim 2 kez yine gelmedi ona gelmiş bana beni kandırıyorsun fln demeye başladı.Olay bundan ibaret bende diyorum bu ne diyor meğer Wildkratos yerine Wıldkratos kurmuş onu aktarma işlemi yapmış.Bana dün geldi 3 mesaj ilk 2 si ttnetten onaylanmalıdır dedi.Diğeri ise onaylandı en kısa zamanda aktarılacak dedi.Oyuna girdim arkadaşı bulup çarları kendisine verecektim.Çar aktarılıyor al çarları seni kandırdığım falan yok dedim.Aldı teşekkür etti..Sonrasında Bugün aktarıldımı diye bakayım dedim.Wıldkratos adında karakter bulunamadığı için aktarılmadı dedi.O çarı aktarmaya kalkmış ve ben yemeyince silmiş.Ve Ve Ve benim 3 savaşçım şu anda onun elinde.Bana diyor bana vermedin.Yalan diyorsun ama ONDA.Naberkız onun çarıydı hatta konuştuk.Açsın msnsini görüşelim ben adam gibi verdim o neden böyle yapıyor anlamıyorum.Bende sonradan çaktım.Lütfen kendisiyle görüş.Ya savaşçılarımı yada şifacıyı bana geri ver.Rica ediyorum kardeşim.Verdiğim Savaşçılar-Jacob-Xxxdragayxxxoğuz-Sarılarıncino...Teşekkürler.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Bak güzel kardeşim anlaşılan takas yapmışsınız yanı sen karakterlerını ona oda sana wildkratosu vercekmıs anlaşılan uyeliğin msn adresi bana bağlı ne bir karakter aktarımı neden bir sey görmedim karakter aktarmayla ılgili bir sey yok diyeLım Ki ; İnanmadın Ki öğLe qeLior .. Aktardığınız Üyelğe bir bak bakayım o savascılar varmı ..Biraz araştırıyım dedim ve karakter aktarmaya yanı İkv-karakter aktarmaya qirdim bu söoyLedıqın karakterlerın hepsını yazdım Ki baktığım da karakterlerın Benım Ttnet uyeLıqınde oLmadıqını qordum demekkı burda senın Bir hatan var Ne soyLedıqın 3 savascıda Msn e Posta Kodunda var . Kısacası ne O sana nede Sen Ona bir sey vermemişsin.diyebiLirimFaTiHaRaBoGLu yazdı:Kardeşim bak bu sorunu ancak sen çözersin.Bu verdiğin arkadaş bana 3 49 lvl savaşçı karşılığında çarı bana vereceğini söyledi.Kendi çarları ttnetteydi.Tmm dedim aktar aktardı.Gelmedi e-posta.Sonra birde ben deneyeyim dedim.Denedim 2 kez yine gelmedi ona gelmiş bana beni kandırıyorsun fln demeye başladı.Olay bundan ibaret bende diyorum bu ne diyor meğer Wildkratos yerine Wıldkratos kurmuş onu aktarma işlemi yapmış.Bana dün geldi 3 mesaj ilk 2 si ttnetten onaylanmalıdır dedi.Diğeri ise onaylandı en kısa zamanda aktarılacak dedi.Oyuna girdim arkadaşı bulup çarları kendisine verecektim.Çar aktarılıyor al çarları seni kandırdığım falan yok dedim.Aldı teşekkür etti..Sonrasında Bugün aktarıldımı diye bakayım dedim.Wıldkratos adında karakter bulunamadığı için aktarılmadı dedi.O çarı aktarmaya kalkmış ve ben yemeyince silmiş.Ve Ve Ve benim 3 savaşçım şu anda onun elinde.Bana diyor bana vermedin.Yalan diyorsun ama ONDA.Naberkız onun çarıydı hatta konuştuk.Açsın msnsini görüşelim ben adam gibi verdim o neden böyle yapıyor anlamıyorum.Bende sonradan çaktım.Lütfen kendisiyle görüş.Ya savaşçılarımı yada şifacıyı bana geri ver.Rica ediyorum kardeşim.Verdiğim Savaşçılar-Jacob-Xxxdragayxxxoğuz-Sarılarıncino...Teşekkürler.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Hadi Bunlarada İnanmadın qeçeLim .. Bana fotoları Gösterdi fotolara Baktığımde ıLk Wildkratosu o sana quvenıp Vercekmiş. Ki Sen Sonra Vercekmışsın karakterlerini ... üyeLğe bakıyoRum yok savasçı karakter feLan yok E maıL attım Desteğe yok yoK .. Kımsenin hakkına qöz dıkmeyın alttarafı Bir oyun . gerçekten Kendım oLaRaK oyuna kendımı cocuk gibi kaptırmışım. İyi oyunLar. " İyİ FoRumLaR " SoN noktayıda BöyLe Koymak istıyoRum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
ben çar aktarılacak diye düşünüp bütün çarları kendisine teslim ettim.istersen resmini çekip koyayım buraya.Hatta çekeyim.Biraz Sonra Koyuyorum...KraToSs yazdı: Hadi Bunlarada İnanmadın qeçeLim .. Bana fotoları Gösterdi fotolara Baktığımde ıLk Wildkratosu o sana quvenıp Vercekmiş. Ki Sen Sonra Vercekmışsın karakterlerini ... üyeLğe bakıyoRum yok savasçı karakter feLan yok E maıL attım Desteğe yok yoK .. Kımsenin hakkına qöz dıkmeyın alttarafı Bir oyun . gerçekten Kendım oLaRaK oyuna kendımı cocuk gibi kaptırmışım. İyi oyunLar. " İyİ FoRumLaR " SoN noktayıda BöyLe Koymak istıyoRum

- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
kendisinede söyledim erkek gibi gel konuşalım msn de sesli görüntülü olmaz virüs bulaşıyor dedi.İyi bulaşıyorsa bulaşsın adam olsaydı bahane uydurmazdı...

bak kardesım car mar yokkkk benı dınden ımandan cıkarma kımın carını calmısız o calcaltak daha neler car mar yok hanqı uyelıkte koy foto sunu aktarılşma fotosunuda qoreyım lafal olmaz lafa kalcaksa ben qotten kafadan bir sey sallıyım ya yalan atma qozunu sevem ya Bırak bu ıslerı ya ınanmıorum ya
daha Dün Wildkratos qelcek qelcek diye havalara ucuyordun karakterler bıle ımzanda ya qıdıyorum arkamdan boyle ıftıra atma ya allahtan kork be
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
gözünü sevdiğim aç msn ni konuşslım.Msn adresi ver özelden.Benim seninle ne alıp veremediğim var...Töbe töbe şifacı fln istemiyorum bana savaşçılarımı versin.Şu anda laptop üzerinden konuşuyorum.Yarın gerekli her türlü resmi koyacağım 2 3 gibi.Şu anda msn den konuşabiliriz verirsen adresini...