Yönetimin Şu Güne kadar Maden ile ilgili Hiçbir Çalışması Olmamıştır. Npc'de Maden Satılması İle İlgili Bi Çalışma Yapılmasını İstiyoruz.
Oyunda zorluk yoksa o oyunun tadı kaçar. Zorluk olsun ki elınde bulunanı herkes bulamasın. Değeri düşmesin!
Oyunun tadı kaçtı zaten bu oyuna eğlenmek stres atmak için giriyorum.Daha sinirli stresli çıkıyorum.Sonuç olarak bu bir oyun insanların boş vakitlerini değerlendirmesi için yapılmış.Ama o madende sabahlayanlar eğlenmek için oynuyorum demesin artık oyun onlar için gerçek hayattan daha önemli bir hal almış bu bağımlılığın sonucu bozuk gözler,dinmeyen baş ağrıları,vs,vs peki oyun içinde sonuç:para,güç .Unutmamalıyızki aylarımızı hatta yıllarımızı verdiğimiz oyun bize gerçekte hiçbirşey getirmez.
Siz siz olun bu kadar kaptırmayın kendinizi onun yerine oyundan zevk almaya bakın.Tamam şahaserin olmayabilir belki güçlüde olmasın ama emin olki o güçlü gördüğün kişi sahip olduğu güç için hayatını oyunda harcamış.Sen yapma.
En son Forumkral tarafından 23 Eki 2010 17:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Saçma olmuş,sohbetin olmamasıyla madenin ne alakası var? Oyun önceden çok üretime dayalı değildi şimdi iksirci,zırhçı gerektiği önemi kazandı,rekabet artıyor(olması gereken) bak gelişiyor İstanbul...
Bence şimdi yönetim plus harici maden kutuları satsa oyun tavan yapar.
Eskiden ; Herkesin dilinden düşmeyen meşhur BETA DÖNEMİ'nde oyuna olamadım ne yazık ki. Ben 2008 de başladım oyuna ... 39 LveL zmanıydı.. Madende fazla kişi yoktu.. Yardımlaşmalar falan iyiydi..
Şimdi ;
Arkdaşın resminde olduğu gibi madenler en az 3 kişi en fazla 8-9'a kadar çıkıyor....
Birisinden yardım istiyoruz Mesela Kızgın Kum görevini yardım diyorum , 20bin ver yapıyım...
Haa bide şey çıktı bizim sunucuda : Adamın birisi 10M'e Hidra Kesilir diyo Para bürümüş insanları...
Bakalım eski zamanları tekrar görebilecekmiyiz ....
Konuyu açan arkdaşa tebrkler, konuyu güncel tutalım
çok güzel bir konuya değinmişşin tşk ederim
bence bu sorun çoğu oyuncunun sorunu daha iyi bir oyun oynayabilmek iyi silahlar üretebilmek için hayatımızla oynuyoruz bu madenlerin bence daha kısa sürede çıkması gerekiyor en mantıklısı bu mesela mavi topaz saat başı çıkıyorsa bunu 30 dk yada 15 dk yapılırsa kısa bir süreliğine bence sunuculardaki bu çılgın fiyat yükselmesi önlene bilir