Şu Soruma Cevap İstiyorum...
- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şu Soruma Cevap İstiyorum...
biraz daha geçmiş konulara gidersen adamın hırsızlık fotolorunu görürsün

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Sende her oyuna girdiğinde karşı klanın sancak veya kalesini basıp birkaç dakikalığına da olsa karşı klanın oyununu engellesen,sende kendi klanına yaklaşık 100 kadim hidra pençesi kazandırsan,sayılamayacak birsürü başarıya loncanla imza atsan,sana hırsız da derler,çekemezler de 
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
GodfreyxSpider07 yazdı:Sende her oyuna girdiğinde karşı klanın sancak veya kalesini basıp birkaç dakikalığına da olsa karşı klanın oyununu engellesen,sende kendi klanına yaklaşık 100 kadim hidra pençesi kazandırsan,sayılamayacak birsürü başarıya loncanla imza atsan,sana hırsız da derler,çekemezler de
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
GodfreyxSpider07 yazdı:Sende her oyuna girdiğinde karşı klanın sancak veya kalesini basıp birkaç dakikalığına da olsa karşı klanın oyununu engellesen,sende kendi klanına yaklaşık 100 kadim hidra pençesi kazandırsan,sayılamayacak birsürü başarıya loncanla imza atsan,sana hırsız da derler,çekemezler de
İşte bu açıklama tam yerine oturmuş ...
Söylenicek ayrı bişey yok ...
İyi Forumlar
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
:lol: :lol: :lol:bugrahan97 yazdı:Belki avealı değildir:mrgreen:
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Valla tanımıorum ama bi komplo kurbanı olma olasılığı yüksek geldi. böyle bi durumdaysa sonuna kadar destekçinizim.GodfreyxSpider07 yazdı:Sende her oyuna girdiğinde karşı klanın sancak veya kalesini basıp birkaç dakikalığına da olsa karşı klanın oyununu engellesen,sende kendi klanına yaklaşık 100 kadim hidra pençesi kazandırsan,sayılamayacak birsürü başarıya loncanla imza atsan,sana hırsız da derler,çekemezler de
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥