SİTEM İN YALAN DOLU PLANI VE GERÇEĞİ
Re: SİTEM İN YALAN DOLU PLANI VE GERÇEĞİ
Başkasını şikayet etmişsin isim değiştirmiş geçmiş karşıma Sitem söyle Sitem böyle bu Sitem sana ne kadar DOKUNMUŞ yeğen hırsız olduğun küfürbaz olduğun Allah'a inancının zayıf olduğunu ispatladık herkez fevkulade bunu gördü işin insanların hayatlarındaki manevi değerleri sövmek emeklerini çalmak bu zamana kadar kfür etmemişimde bu zamandan sonramı küfür edicem eğer ben küfür ediceksem emin ol senin gibi ailevi ve kutsal dini değerlerimize küfür etmem hodri meydan diyip duruyorsunda susup cevabı alıp her seferinde oturuyorsun acınacak hale gelmişsin bu bir oyun ne kadar ciddiye almışsın baban sana 5 10 kuruş verip kafe açmış okul okumamışsın bakmış bi baltaya sap olamıcaksın vermiş sana dükkanın anahtarını. Sana şuanda gülmekten başta bir cevap veremiyorum istersen 500 konu aç bu sunucu neyin ve kimin ne olduğunu önceki vukaatlarından anladı Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz şeker kız hadi bakayım devam et..
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..
Siтєм
Siтєм
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
komedyn lan bu
1 ay icersinde Okdar item Okdar maden nasıl yapılmış 
Kim yapmış nerede görülmüş
Valla ben aha nisan 15 de 3 sene olcak
okadar servetim yok 
bu Karı mıdır erkekmıdır
necidir belli degil... 1 ayda tılsımın en zenginiyim...
yok bilmem ne sukadar kadim vay b e
bunda bir bit yenigi var
Demedi deme
Kim yapmış nerede görülmüş
Valla ben aha nisan 15 de 3 sene olcak
bu Karı mıdır erkekmıdır
yok bilmem ne sukadar kadim vay b e
Demedi deme
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
Birde dikkat edin konuları hep geceleri açıyor bizim forumda ve oyunda olmadığımız saatlerde aklınca biz yorum yazmayınca herkez haa demekki bak Çığlık Sırrage Sitem ve diğerleri yorum yazmadı demekki haksızlar dedirtmek içinmi of ya soğan cücüğü büyü biraz bu mevsim senin mevsimin değil bozar seni bu hava daha fazla dişlerini gösterme ısıracak .. dişini göstermezmiş gece 2 de konu açmışsın kafayı yemişsin sen sabah öğle akşam gece oyundasın piskolojinin nedne bozuldugunu anlamakta pek zor değil belli oluyorki gerçek yaşamda dostun kalmamış hepsi seni terk etmişki sabahlara kadar monitör başındasın bizler öyle değiliz şeker kız bizimg erçek hayatımızda var oyun hayatımızda birazcık büyümeyi dene abilerine saygılı ol su saatten sonra Tılsımda barınabilceğinimi sanıyorsun beni seven sevmeyen mevzusu değil bu sen direk Allah'a hakaret ettin için bu Tılsım seni affetmeyecektir bunuda hep birlikte göreceğiz her deli olmanda konu açacaksın dikakt edersen biz ne konu açıyoruz ne bölgeden saldırı yapıyoruz neden cünkü Şampiyon belli 
Siтєм
Siтєм
-
- Sahaf Yardımcısı
kızmı La bu
Hiştt bebek
Muaa: D başka iişi yokki Sitem ustam 
Sabaha kadar PC başında
Kök salmak 
Sabaha kadar PC başında
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
Daha bu 44 lvl Naolin çarımdayım pm attı abi dedi 1 ay için bu sunucuda kral olucam dedim ol tabide oyunu cok oynama dedi yok abi oynamıyorum seni hiç görmedim yenimisin evet abi Sancaktan geldim neden geldin sarmadı abi orası dedim iyi ama dikkat et bu sucunuda kalıplaşmış insanlar vardır aralarına girmen sabır ister ilk zamanlarda zorlanırsın ama sana zamanla alışırlar ve aralarına girersin buna örnek kadimdir HB dir yok abi dedi zaten herşeyim hazır hımmm... Sonra bi baktım 49 olmuş elde Latif alışveriş açtı 4 kadim hidra penç koydu bölgeden biriyle atıştı 480m luk delikanlıyım dedi vay dedim sancaktan 1 ay önce gel 480 m para 4 kadim 2 de latife gitti 6 kadim menekşeler maviler iridler falan filan bölgeden baya bi sattı .. Orda anladık .. anladık diyorum çünkü bu durum benimle birlikte 10 15 kişiyi daha üzeirne dikkat etmemizis sağladı vel hasıl araştırdık Sty loncasıyla konuştum dediler bu Ferhat dedim ferhat kim Sonsevdam daha öncesine gidersek Gksln dedim uuuuuuu bu omu evet itemleri aynı oda her gece iflis solucan keserdi buda konuşma ağzı aynı gerçi Sonsevdma son zamanlar ben Ferhatın bacısı Mine diye geziyordu
cinsiyette sorunu vardı erkekmi kalsam kızmı olsam diye düşünürken bi hırsızlık oldu of of of 7 8 kişinin çarı gitmişti bi baktık Sonsevdam yok Tılsmxsavaşcısı tip aynı çar bayan ağız aynı hareket aynı anlamamak için saf olmak gerekirdi ve sonuna kadar gittik ve konuşturduk işte sonuç bu Durmuş ustamm 
Siтєм
Siтєм
Birde 2 de bir konu açıp sitemin yüzü bilmem nesi diyip yapıştırıyorsun ceza aldıgımız sahte belgelerini ytav hadi diyleimki biz sana şeref... köp... dedik di,ye susturulduk ya sen? Allah'a hakaret ettiğin için susturuldun bunu hiç demiyorsun ama hiç gündeme getirmiyorsun Sitem susturulduda susturuldu
Suskunluğum korkumdan değil Asaletimden dir mi diceksin
bi şarkı vardı Sezen Aksuydu sanırım seni yerler yerler diye
Siтєм
Siтєм
- KaNsEr0JeN
- Acemi Savaşçı
sen ne zamana kadar zırlıyacan ey velet ? belli bi tarihi varsa söyle biz de o zamana kadar sabır gösterelim sana actıgın tum konulara kilit geldi daha bıkmadın sacmalamaktan arkanda duran da yok tek bı kısı EVET bu cocuk haklı demıor herkes SİTEM in arkasında sen sadece köpek gibi havlıyorusun. Neyse kı havlayan köpek ısırmazmış onu bılıoruz. Ben de emınım kı sunucudan tıpış tıpış gidecen emın ol kı sana dar ederız burayı bu tartıstıgın kısılerle. SANA ACIYORUM bi de reel de görsek seni ahh ahh ne olurdu ...
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
Hani çocuklar vardır küçük yanına gelir abi affet kaçarkende küfreder
aha buda öyle hem kaçıyor hem küfür ediyor yakalayıncada abim abim 
Siтєм
Siтєм
- KaNsEr0JeN
- Acemi Savaşçı
GM konuya kilit lütfen ...

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
o kilidi bu hırsıza takmak lazım 
Siтєм
Siтєм