Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Sonsevdamın gizli yüzünü ortaya çıkarmak için çok dil dökmüş fakat kimseye anlatamamıştık çünkü yaptığı herşeyi başka charlarla yapıp o ben değilim diyordu... Lakin Jacobs'un sahibi Karakasap'ın sahibi ortaya çıkıp sonsevdamın onlara yapptıklarından bahsedince SOnsevdam birden ortadan kayboldu... Aradan kısa süre geçti bu Tlsmxsavaşçısı peydahlandı sunucuda... Durup dururken bizimle papaz oldu bi anlam veremedik.. Fakat sonra anladık ki 1.5 ay önce başka sunucudan geldim diyen adamın elinde latif... Üstündde 3 latiflik maden ve bir o kadarda para... Char bayan char... İtemler sonsevdamın itemlerinin aynısı... SOnsevdam solucan ifliss keserdi sürekli milleti kendine ısındırıp sonunda soyabilmek için... Tlsmxsavaşçısı ne yapıyor sürekli iffliss ve solucan kesiyor.. Peki bu zaman zarfında sonsevdamı gören var mı hayır... Geçen gece çaldığı charlardan birisi olan Karakasap ile adada yanyana bir arkadaşımız tarafından görülmş lakin gecenin ilerleyen saatlerinin getirdiği durgunluk yüzünden foto alınamamıştı... DÜnkü olaydan bizim haberimiz yok Sİtem... Sana ettiği tüm küfürler kendisini bulsun... Beddularına bizde beddualarımızı ekliyoruz... Çaldığı emeklerin hepsi hem bu hayatta hem ahirette onun karşısına çıksın... 2 item için 5 kuruş para için yalakalık yapıpta hırsızları savunanlarda soyulduklarında herşeyi görecekler ama geç olacak...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Sunucuda ben şu adamla kötüyüm desem bir elimin beş parmağını geçmez oda kimdir Meksikalılar Tlsımxsavaşcısı gibi adı artık rezillik alanlarına kazınmış insanlardır. İtemse item madense madenyardımsa yardım karşılık beklemeden yapmışımdır. Dün beni üzen bana adada küfür edilirken sancakta vsler atılması bölgeden gülücükler gönderilmesiydi. Yani aslında bu Sonsevdam olayı evet kalbimi kırsada çok şyi beraberinde öğreterek getirmiş oldu. Herkezi herşeyi gördüm yanımda olanları olmayanları dostları düşmanları ben bedduamı bu oyunda 3 kişiye ettim buda 3. sü oldu. Eminimki oyund aolmayanlar vardı olsalardı gelirdi gereken münakaşaya dur derlerdi. Burdanda görüldüğü gibi artık listemdeki bütün düşmanları silip açık ve aleladen yazıyorum Karamsarboys ve Bymoses siz arz iseniz ben lodosum siz lodossanız ben arzım gittiği yere gücümün eriştiği noktaya kadarda gördüğüm heryerde sizi rahat bırakmayacağım yada sizde ünlü fferdi abiniz gibi klandan cıkıcaksınız. Şu fotoğrafı yakaladınya Emrullah sendende ALlah razı olsun.
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
zaxdzaxdzaxd
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zaxdzaxdzaxd »

Siteme kufur edıldınde ben adadaydım ettıgı kufurlerın hepsını aldım gereklı mevkılere ıleettım ama sunu anladımkı bırı bana hırsız demıs olsa ben ona anabacı kufur etmem guler gecerım sadece cunku benden baska benı kımse bılemez yapmadım bırsey ıcın kendımı savunma geregı bıle duymam sıtem kardesımıız hırsız dedıgı ıcın anasına bacısına namusana akdar kufur yemıstır ben Sonsevdam denılen sahısı tanımam ama bana gore bu kısı bırseyler yapmıskı kendını bu kadar cok hızlı bır sekılde sert bıcımde savunmaya gecıyor.

Olips
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Sitem yazdı:Herkezin malı çalınmasın diye kendimizi ateşe attık küfrüde biz yedik hakaretide ama gel görki yine kıymet bilinmedi inşallah o savunanlarıda görürüz 2 gün sorna itemimi çaldı diyede ozaman anlarsınız kim kimmiş ama dünki küfürlerinden sonra zaten okudugum beddualar seni bulacaktır.
SiteM ustam Senin Değerin Paha Bicilemez değerini Bilemeyenler Düşünsün ...
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

ALlah'a şükürler olsun kendimi hiçbirzaman yücelmek gibi nefsimin kölesi olup böbürlenmek gibi bir derdim olmadı neysem o oldum. Ama işte dünki edilen 1 bir kaç küfür çok ağrıma gitti hele o küfürler söylenirken o gülücükler aklımdan çıkmıyor evet bu bir oyun biz namusumuz için yaşıyoruz sizlerde öyle ama işte gel görki birde bunun adalet kısmı var ben şikayet alanını gereksiz kullandım diye 2 gün susturuldum dünki onca küfrü edende eminimki 2 gün susturulmuştur. İşin bu kısmınıda yönetim ekibinin vicdanına bırakmaktan başka çarem kalmıyor. Allah yargılasın.
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

abi malum ben oyuna giremiyorum ama böyle şerefsizleride yasaklamak en iyisi Bu kişiye söylenecek en iyilaf

İsmin sabit ama kıçın başın ayrı oynuyo ;)

bütün sunucu biliyo artık ne mal oldunu sunucuya bütünlük gelmedende çok zor böylelerin önüne geçmek
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

Sitem yazdı:ALlah'a şükürler olsun kendimi hiçbirzaman yücelmek gibi nefsimin kölesi olup böbürlenmek gibi bir derdim olmadı neysem o oldum. Ama işte dünki edilen 1 bir kaç küfür çok ağrıma gitti hele o küfürler söylenirken o gülücükler aklımdan çıkmıyor evet bu bir oyun biz namusumuz için yaşıyoruz sizlerde öyle ama işte gel görki birde bunun adalet kısmı var ben şikayet alanını gereksiz kullandım diye 2 gün susturuldum dünki onca küfrü edende eminimki 2 gün susturulmuştur. İşin bu kısmınıda yönetim ekibinin vicdanına bırakmaktan başka çarem kalmıyor. Allah yargılasın.
Son derece Haklısın ama sana küfür etmesi ... Bilmiyorum artık ne kadar alcalmış ...
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Eskidende söyledim şimdide söylüyorum yarında söyleyeceğim Türkiye'ye İDAM İkv'ye BAN geri gelsin!

Siтєм
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sianfeamx »

karakasaptamı carlındı !!!!... vay anasını beee hakan yani kuduz kurt sonsevdamın köpeklerinden biriydi..ve hatırladığım kadarıyla karakasap'ın sahibi hakan ile akrabaydı..yazık vallahi yazık insanların emegine yazık..çok şükür gec kalmadan kimin ne oldugunu anladık..ins baskalarınada bela olmaz bu insanlıktan nasibini almamıslar..

Sitem yazdı:Eskidende söyledim şimdide söylüyorum yarında söyleyeceğim Türkiye'ye İDAM İkv'ye BAN geri gelsin!
evet bende bunu savunuyorum..sacma sapan sebeplerle gereksiz yere carlar banlandı..ama böle hırsızların böle küfürbazların cezası malesef ikv de yok
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Sunucuda eskiden böyle şeyler olmazdı niye diye düşündünüz mü saygı duyulan kişiler vardı herkez kendini bilirdi
şimdi ise yok onun orası öyle yok bunun burası böyle diye herkez birbirinin ayanı kaydırma derdine girmiş (Lafım tabiki meclisten dışarı ;) ) şu sunucuya bir bütünlük hem lonca bakımından hem klan bakımından gelirse ozaman bu tip kişiler ve yandaşları bu sunucuda yer tutamaz .
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön