Kskxmage yazdı:Lonca-ı Maksat bir loncadan çok yardım yuvası olacaktır.
Dürüst olacak,
+18 Olacak,
*Oyundaki Karekteri ile alım olacak*
Başvuru Sayfası Burasıdır !
Buradan birşeyide belirtmek isterim lonca-ı maksat kurulmuş bir lonca değil yapım çalışmalarının temelleri atılmıştır en yakın süre içerisinde faaliyet alacaktır.
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Amacınız cok guzel de aranıza gelen kişilere de dikkat etmenizi tavsiye ederim . Her sakallıyı dedenız sanarsanız sonu kotu olur...Umarım hedeflerinize ulaşırsınız!!
Düşünce çok güzel merana oyuna hayırlı uğurlu olsun bizler dorleo lar olarak görkem arkadaşımızın yanıdayız herzaman ,oyunda gördüğümüz yanlışları bir şeyler yaparak düzeltme çabasıdır bu hiç bir şey yapmamaktan iyidir birlikten kuvvet doğar güç doğar lonca merena hayırlı olsun diyorum
Tşk..Leonardo ,
Kadim görevleri herkezin yapılmıyor ,solucan, iflis vb.. ilk olarak buralardan başlayacagız sırasıyla yardımlarda bulunup çatımızı genişletmek için burdayız.
Ferhat Süsen: ne oldu nüfüsün az geldide bizimi alacaksın sorguluyon. Allahın bir kuluyuz herkez gibi .Sen kahyamısında sana soru soracam vitaminsiz
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc