Saol inş. lonca olarak meran halkına hayırlı olucak loncamız...Drklrd yazdı:LONCANIZ H.O GÜZEL Bİ KADRONUZ VAR BAŞARILAR DİLERİM...
Nextx Loncası Güncel Kadro Ve Alımları
Re: Nextx Loncası Güncel Kadro Ve Alımları

Arkadaşlar Lütfen gereksiz yorumları kendinize saklayın...ferhatbaba yazdı: doktor bu ne ? :geek: :shock: :?:

Arkadaşlar Teşekkür Ederiz Umarım Bizim Ve Sizin İçin Hayırlı Olur Lonca Alımları Dewam Etmektedir Girmek İsteyen Arkadaşlar Nextxreis yada Nextxback ulaşabilirler.... Teşekkürler....
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Kimsiniz olum siz .. nerdensiniz kimlerdesiniz ! Benim haberim olmadan nasıl lonca açarsınız birader! Ulaş bana bilgi ver !
BBM PİN : 2709C9F2
Niye Sen Kimsinki Sana Haber Vererek Lonca Açalım he Sen kimsin...
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
GEREKSİZ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN... KONUYU BOŞ İLETİLERLE DOLDURMAYIN...

- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
OoOWARNINGOoO yazdı:Kimsiniz olum siz .. nerdensiniz kimlerdesiniz ! Benim haberim olmadan nasıl lonca açarsınız birader! Ulaş bana bilgi ver !
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Arkadaşım Çok ötmek istiyorsan git kendi lonca konunda öt başka loncaların konularında kirlilik yapma...ferhatbaba yazdı:OoOWARNINGOoO yazdı:Kimsiniz olum siz .. nerdensiniz kimlerdesiniz ! Benim haberim olmadan nasıl lonca açarsınız birader! Ulaş bana bilgi ver !

LONCANIZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL İŞLERE İMZA ATMANIZ DİLEĞİYLE
Güzel dileklerinden ötürü teşekkür ederim... Amacımız Lonca Arkadaşlarımız ile yardımlaşarak hep birlikte güzel işlere imza atmak zaten ve bunuda yapacağımıza inanıyoruz...coffee yazdı:LONCANIZ HAYIRLI OLSUN GÜZEL İŞLERE İMZA ATMANIZ DİLEĞİYLE