sen benim sölediğimi başka şeylere çekecek biriysen sen hiçbişiysinforum96 yazdı:Daha bölgeler gelmeden insanları yanlış yönlendiriyolar sen apayrı bişisinBritishtobacco92 yazdı:Kim bilgiden bahsediyo evlat sadece fikir beyan ediyoruzforum96 yazdı:Merhaba
Ben hergün giriyorum oyüzden cok bilgiliyim daha girilmemiş bölgenini bilgisinden bahsediyosun ya töbe töbe akıldan sorunmu var sizdebuda ayrı bişey
![]()
~~ÇEMBERLİTAŞ~~
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ÇEMBERLİTAŞ~~

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
"çemberlitaş'ta elektrik işlemeyecek, tüm elektrikler çöp olacak" diyen herkes sabırla beklesin. beklesinler ve görsünler, elektrikten başka hiç bir şeyin çemberlitaş'ta yaramadığını.

Selamlar,
Çemberlitaş: Savaşçıların gün ışığına çıktıkları bölge
Çemberlitaş: Savaşçıların gün ışığına çıktıkları bölge
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Merhabalar,
Oyun geliştiriciler açıklamdığı sürece bu tarz bilgiler söylentiden ileri gidemez. Hadi diyelim ki çemberlitaş eklentisi oldu bir söylenti tuttu. Bi de bunun üzerine orda elektrik işlemicekmiş diyorsun, gerçekten akla mantığa sığmıyor:) Bunları düşünmeden Kenan kesmeye devam edin bence:)
İyi forumlar...
Oyun geliştiriciler açıklamdığı sürece bu tarz bilgiler söylentiden ileri gidemez. Hadi diyelim ki çemberlitaş eklentisi oldu bir söylenti tuttu. Bi de bunun üzerine orda elektrik işlemicekmiş diyorsun, gerçekten akla mantığa sığmıyor:) Bunları düşünmeden Kenan kesmeye devam edin bence:)
İyi forumlar...
Aslında büyücüler için pek birşey değişmeyecek. Nasıl ki direnci yüksek bir yaratığa direnç kırman olmadan fazla vuramıyorsan bu yeni bölgedede böyle olacak kanımca. Sen en iyisi büyücü yeteneklerindeki direnç kırmanın üzerine eğil. Elementler artık savaşçı dışında yaratıklardada işe yarıyor.
Hala aklında şüphe varsa ufaktan elektrik , buz , meteorit ve çember takımını dizmeye başla derim.
Hala aklında şüphe varsa ufaktan elektrik , buz , meteorit ve çember takımını dizmeye başla derim.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
benim fikrim elektrik itemlerinin bu bölgedeki boşlara vuramıyacağı yönünde... neden derseniz kenan ve junonun elektrik direnci yok sadece elektrik vuruyorlar.. mesela cevriye sultanın elektrik direnci 1000 çemberli taştaki yaratıklarında direnci bin olacaktır bundan eminim.. ama elektrik itemlerinizi bence elden çıkarmayın derim çünki çemberlitaştaki bazı boss yaratıklarını direnç elktrikleri bin olmayabilir..
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
abuzeddin yazdı:benim fikrim elektrik itemlerinin bu bölgedeki boşlara vuramıyacağı yönünde... neden derseniz kenan ve junonun elektrik direnci yok sadece elektrik vuruyorlar.. mesela cevriye sultanın elektrik direnci 1000 çemberli taştaki yaratıklarında direnci bin olacaktır bundan eminim.. ama elektrik itemlerinizi bence elden çıkarmayın derim çünki çemberlitaştaki bazı boss yaratıklarını direnç elktrikleri bin olmayabilir..![]()
bu kadar emin konuşuyorsun kaynagın veya kanıtın var mı :?: :?:

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kuklacı büyük bir elektrikçi değil miydi?Shader yazdı:abuzeddin yazdı:benim fikrim elektrik itemlerinin bu bölgedeki boşlara vuramıyacağı yönünde... neden derseniz kenan ve junonun elektrik direnci yok sadece elektrik vuruyorlar.. mesela cevriye sultanın elektrik direnci 1000 çemberli taştaki yaratıklarında direnci bin olacaktır bundan eminim.. ama elektrik itemlerinizi bence elden çıkarmayın derim çünki çemberlitaştaki bazı boss yaratıklarını direnç elktrikleri bin olmayabilir..![]()
bu kadar emin konuşuyorsun kaynagın veya kanıtın var mı :?: :?:
Onun çıraklarından bazıları da Gaffar Bey ve Beyaz Büyücüler değiller miydi?
Mantıken düşünüldüğünde elektrik işe yarar...
Ama Kenan'da şöyle bir saçmalık var:
"48 / 86 Yüksek gerilim yüklü kabloları ölümcül amaçlarla kullanmakta usta olan Kenan, elektrik akımından zarar görmediği gibi, vücudunu elektrik ile rejenere edebilir..." deniyor Ekran Görüntüleri'nde...
Fakat elektrik direnci diğer tüm dirençleri gibi 100...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Tskxtatanga yazdı:"48 / 86 Yüksek gerilim yüklü kabloları ölümcül amaçlarla kullanmakta usta olan Kenan, elektrik akımından zarar görmediği gibi, vücudunu elektrik ile rejenere edebilir..." deniyor Ekran Görüntüleri'nde...
Ben bunu yöneticilere sormuştum hata varmı diye ama cevap alamadım. :S

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Büyücünün direnc kırma diye bir skili var bilmem hiç gözünüze çarptımı
Buz , yılıdırım bu iki skil her zaman iş görür
Buz , yılıdırım bu iki skil her zaman iş görür