DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖKXYARAR
Re: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖKXYARAR
Doğum günün kutLu oLsun.. Nice yıLLara..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
berkukk yazdı:Doqum qünün kutlu olsun nice mutlu senelere...
Allahım sizi hilal ablam ile ayırmasın hep birliktelik saqlasın inşallah
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Hayatımın prensesi senin gibi güzel sözler sölemeyi hiç beceremem bilirsinArtemis yazdı:Canım ♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem. Bu sabahki gibi seneyede mumları beraber söndürücez:)seni seviyorum
Gökxartemis Hilal yarar
Varlığının verdiği huzur, seni seven kalbimin mutluluğu ile her an senle her sanise kalbimdesin değil bu yıl da ve ömrümün sonuna kadar senleyim biricik aşkım seni çok seviyorum tşk ederim tatlımmmmmmmmmmmm..
ALLAHIM BENİ SENSİZ HİÇ BIRAKMASIN. AMİNNNNNN.
Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. Her evin önünde köpekler olduğu gibi bu konuda köpekler olacaktır. ATALIM ÖNLERİNE Bİ KEMİK YALASIN DURSUNLAR
En son yarar tarafından 15 Eki 2010 20:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

SİNCE 2007...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Lossx Loncası Adına doğum gününü en içten dileklerimle kutlar ve nice mutlu seneler diliyorum.
Lossx Loncasımı ? diceksiniz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lossx Loncası Bu pazar yani 17 ekim 2010 da açılıyor
Lossx Loncasımı ? diceksiniz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lossx Loncası Bu pazar yani 17 ekim 2010 da açılıyor
http://www.resimupload.com/ds277798347_adsiz.html
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]
yarar yazdı:Hayatımın prensesi senin gibi güzel sözler sölemeyi hiç beceremem bilirsinArtemis yazdı:Canım ♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem. Bu sabahki gibi seneyede mumları beraber söndürücez:)seni seviyorum
Gökxartemis Hilal yararama yinede sana bir kaç cümle yazayım.
Varlığının verdiği huzur, seni seven kalbimin mutluluğu ile her an senle her sanise kalbimdesin değil bu yıl da ve ömrümün sonuna kadar senleyim biricik aşkım seni çok seviyorum tşk ederim tatlımmmmmmmmmmmm..
ALLAHIM BENİ SENSİZ HİÇ BIRAKMASIN. AMİNNNNNN.
Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. Her evin önünde köpekler olduğu gibi bu konuda köpekler olacaktır. ATALIM ÖNLERİNE Bİ KEMİK YALASIN DURSUNLAR
çok terbiyelesin klandan seni köşeye sıkıştırınca nasıl velet diye laflar etmeye başladım

şimdi cevap versem onada cevabın oluronada versem onada olur işte sorunbebeklerle uğraşılmıyor 
Doğum günün Kutlu olsun abicim nice senelere inşallah....
Gök
Gök
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
Doğum günün kutLu oLsun nice senelere..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !