Xukalaxefsane VS Kuzeyxeast Hakem Vandervaart
Re: Xukalaxefsane VS Kuzeyxeast Hakem Vandervaart
eyw kanka sağol sıra sinandaaNaRcHy yazdı:gürkan yerde toz kalmamış len nasıl yaladıysan artık :mrgreen: :mrgreen: bravo kardeşim DAĞILIN BEYLER ADAM KİNG :mrgreen: :mrgreen:

senlede atıcaz ibo unuttum sanma o şanslı günlerini :mrgreen:Xukalaxsoryy yazdı:brawo burak başarılarının devamını dileirmXUKALAXBALCK

len armutspor attık da yendim ya daha ne :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:eyw kanka sağol sıra sinandaaNaRcHy yazdı:gürkan yerde toz kalmamış len nasıl yaladıysan artık :mrgreen: :mrgreen: bravo kardeşim DAĞILIN BEYLER ADAM KİNG :mrgreen: :mrgreen:
sende demedim hayvan SİNAN' da dedimaNaRcHy yazdı:len armutspor attık da yendim ya daha ne :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:eyw kanka sağol sıra sinandaaNaRcHy yazdı:gürkan yerde toz kalmamış len nasıl yaladıysan artık :mrgreen: :mrgreen: bravo kardeşim DAĞILIN BEYLER ADAM KİNG :mrgreen: :mrgreen:

ben onu sıra sende gördüm ne kızıyonMORDuMan yazdı:sende demedim hayvan SİNAN' da dedimaNaRcHy yazdı:len armutspor attık da yendim ya daha ne :mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:eyw kanka sağol sıra sinandaaNaRcHy yazdı:gürkan yerde toz kalmamış len nasıl yaladıysan artık :mrgreen: :mrgreen: bravo kardeşim DAĞILIN BEYLER ADAM KİNG :mrgreen: :mrgreen:
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Adam abi beyler dağılın
ahahahahah
BBM PİN : 2709C9F2