Arkadasım snde doqru soluosun ama bnce bunları baştan aktarımlı yapmaları lzmdısniper94 yazdı:1.yer kaplıyorsa çöpe atarsın olur biterIIDoGuII yazdı:Öncelikler herkese iyi oyunlar .
Şunları söylemek istiyorum.bir kişiye aynı zırhın 2-3.4 hatta 5-6 defa düşmesi bence tam bir saçmalık ve bu saçmalıga bir son verilmesi gerektigini düşünüyorum.
Bu sadece zırh için geçerli değil yüzük kolye vs. aynı karaktere 2-3 defa aynısından düşüyor .bırakın 2-3 defayı 6 -7 tane aynı zırhtan aynı kişiye düşen var.Kendimden Örnek Verebilirim. 2 adet Evocathi gece zırhı var. neden aynısı düşüyor ki madem aynı zrıh düşücek başka bir kardeşimize düşsün.boşu boşuna orda duruyor.sadece yer kaplıyor başka birşey değil.artık bu saçmalığa bi son verin. ! maden aynı zrıh 2 3 defa düşüyor Madem aynı yüzük kolye 2 3 defa düşüyor o zaman aktarımını açın satılması mümkün olsun.Mor itemler kaçar defa aynı karaktere düşüyor.
Ya bunların aktarımı açılır
ya bu saçmalığa son verilir
yada biz karakrterlerimizi silmek zorunda kalırız .
Böylesine güzel bir oyunda bu tür saçmalıkların olması çok üzücü
Doğu-Romantic-Oster-Seaprince-Xxplaguex
2.sadece bir bölge için kaç sayfa kod yazılıyor biliyormusun ?,sıf sizin çantanız boş olsun die tüm kodları baştan mı gözden geçirsinler
3.düşüren düşürüyo sanada düşer
Bu Saçmalığa Artık Bir Son Verin.(Gm'Ler)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Saçmalığa Artık Bir Son Verin.(Gm'Ler)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
"bana aynı şaheser 3 kere düştü nayırr ben bu oyunu oynayamam daha fazla..!"pusu yazdı:Evet bu saçmalığın yüzünden bir çok arkadasımız ikv ye veda etmek zorunda kaldı.
Bu saçmalığa Bİr SOn VErilmesi Gerekir düye düşünüyorum
Doğuxpusuu-Doğuxşifa-Doğuxyurtseven
böyle bi söz olabilir mi ya :? nasıl bırakıyor oyunu şaheser düştü diye. hiçbişi düşmemesinden iyidir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
yürü be seni kim tutar 
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
özellikle bu sığınak ve migrat olayı çıktıktan sonra oyuncular arasında çok büyük bir ayrımcılık başladı... elinde ejderi olmayan kişiyi adamdan sayıp cevap bile vermiyo bazıları, bunu çözecek olan da sadece GM arkadaşlardır...
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
mitmet zaten şaheser düştüğü için bırakmıyorlar oyunu... başkasına 5 kere düşüp kendisine hiç düşmediği için bırakıyorlar 
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
-
- Sahaf Yardımcısı
Evet düzeLsn yaa Yeter BEN öss sınavında bukadar ugraşmadım :lol: daha 1 tane saheserim yok (azad el harıç)
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
azat el şaheser deqil zatenseninimIIsensizI yazdı:Evet düzeLsn yaa Yeter BEN öss sınavında bukadar ugraşmadım :lol: daha 1 tane saheserim yok (azad el harıç)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşımız FarkLı Bir Konuya Değinmıs Tek Kendisini Değil 1-2 Saat Glene Arkadaşının Boş DönmesinE Üzüldüğü Gözüküyor Onun Bu DavranısDAN Tebrik Ederim.Çoğu Kişinin Charları Gitti Bazıların Ejder Mal. Ws Ecel Mor Olmanın Özelliği Brenm Düşüncem Bir Kişi Charı Calınjdıgı Zaman O Kişinin Emeğinin Boşa Gitmesin Calınmasın Anlamında Olarak Görüyrum. Yinede Bir Kişinin Düşüncesine Saygı Duymak Lazım. Ama Bende %50 %50 Taraftarıyım .
Siz Kismis Pi ?