Onboard ekran kartı ve İkv
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Onboard ekran kartı ve İkv
İntel 965 ve üzeri o/b ekran kartlarında ikv çalışıyor , ancak çalışmıyorsa sürücü güncellemen gerekli. Gigabyte ve dier markalarda genelde sorun çıkmıyor ancak ramdan aldıkları için ram takviyei yaparak en az 128 mb ve üzeri yapabilirsiniz.
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Masaüstünde sağ tık özellikler ayarlar gelişmiş bağdaştırıcı'dan bakabilirsinbilinmez yazdı:Bilgisayar sağ tık özelliklerScalgar yazdı:Arkadaşlar ben pc den pek anlamıyorum ekran kartı özelliklerine nereden bakıyoruz acaba xp için ?

GodFreyxKorsaNx
Aynı sorun bendede var :? Intel Chipset Family'le bilmediğim şeyleri deniyerek değişik yöntemlerle açmaya çalışıyorum hadi hayırlısı "._.
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
dxdiag raporuna bakarak görebiLrsn. Daha kapsamLı biLgi istersen internette bir çok program işini görebiLr.Scalgar yazdı:Arkadaşlar ben pc den pek anlamıyorum ekran kartı özelliklerine nereden bakıyoruz acaba xp için ?
[/b]Kurabiye yazdı:Aynı sorun bendede var :? Intel Chipset Family'le bilmediğim şeyleri deniyerek değişik yöntemlerle açmaya çalışıyorum hadi hayırlısı "._.
uğraşmaya değmez. İnteL onboard ikv yi açmıyor. 512 Lik bi ekran kartı aL. Baya ucuz zaten 40 liradan başLıyor .)