İleti Patasana 12 Ekm 2010 15:42
Bir loncada şaheser lafı ancak; arkadaşı üretemeyecek gücü olduğunda, ona gözünü kırpmadan verilen yardımda geçmelidir.
Grup oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'nde eğer bir grubunuz yoksa hemen grubunuzu oluşturmak için temeller atın!.
Bak ne hale gelmişsin arkadaşım.Kuran'ın incil'in yada herhangi bir din kitabının her hangi bir sayfasını aç bu şekilde yazılan vahilere rastlaycaksın.Peki sana yazık değilmi? Şu ruh halini görüpte kimse senle karşılıklı samimi bir şekilde çay içermi ? Neyse acil kendini toparlaman dileğiyle.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ben olması gerekenleri yazdım sense bana sataştın. Sadece gülüyorum sakın cevap yazacağımı düşünme
Nerde sataştım evinemi geldim,işyerinemi geldim,forum yazınamı geldim ? Vahi yazar gibi yazı yazmışın kime gösterirsen göster bakalım ne yorumda bulunacak .Valla gelişine volelerim meşhurdur kardeş.Önce Saygı sonra sevgi her yazımın sonunda olduğu gibi.Sakın yazma dağılırsın.Saygılar Sevgiler.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Ocipres yazdı:Nerde sataştım evinemi geldim,işyerinemi geldim,forum yazınamı geldim ? Vahi yazar gibi yazı yazmışın kime gösterirsen göster bakalım ne yorumda bulunacak .Valla gelişine volelerim meşhurdur kardeş.Önce Saygı sonra sevgi her yazımın sonunda olduğu gibi.Sakın yazma dağılırsın.Saygılar Sevgiler.