eyw ne demek sen lonca aç biz hep iyi dilekte bulunuruz xD
Tılsımda açılan Loncaların Toplam sayısı 30 ise bunların 5 i senin geri kalan 25 lonca ise başkaları tarafından hazırlanmış + börteçinede arkadaşlarla açacagız yazıyor kurucu ve başkan sensin ne ayak :?:
Kabus Loncasına mı girdim af buyur bu arada senin girdiklerini ve kurduklarınıda yazam
Stabx
Börteçine
Raptor
Cellat
Tsk
Savaşçı
Turkihs
sanki seninki biraz daha kabarık :lol:
&&&RaPToRS&&&
Re: &&&RaPToRS&&&
cellat savaşçı turkish mi ney ise o loncaları bilmem sen hem boşuna sayfayı kirletme hadi en fazla 2 loncaaya katıldım ne olmuş yani sen gibbi habire gezmiyorumShader yazdı:eyw ne demek sen lonca aç biz hep iyi dilekte bulunuruz xD
Tılsımda açılan Loncaların Toplam sayısı 30 ise bunların 5 i senin geri kalan 25 lonca ise başkaları tarafından hazırlanmış + börteçinede arkadaşlarla açacagız yazıyor kurucu ve başkan sensin ne ayak :?:
Kabus Loncasına mı girdim af buyur bu arada senin girdiklerini ve kurduklarınıda yazam
Stabx
Börteçine
Raptor
Cellat
Tsk
Savaşçı
Turkihs
sanki seninki biraz daha kabarık :lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Kabus Loncasına girdiğim bir kanıt sadece bir kanıt bulabilirsen Bütün Charları ve itemlerimi sana veririm + 3 aylık plus pakette benden

oyunu bıraktın zaten çöplerini arkadan almama gerek kalmadıShader yazdı:Kabus Loncasına girdiğim bir kanıt sadece bir kanıt bulabilirsen Bütün Charları ve itemlerimi sana veririm + 3 aylık plus pakette benden
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Benden söylemese bu konu 2 güne kalmaz kitlenir yada silinir 
Bu arada Zülfü Abinin sözüne katılıyorum.Azmine Hayranım .. !

Bu arada Sefa mısın her ney karın agrsıysan bana bulaşma rüyalarına kabus olurum lan
Çöplerini derken anlamadın onları satsam senin charlarının (itemlerini+ paralarını) alırım üstünede 49 lwl char hediye ederler xD kendine çok güveniyorsan char silmesine veya 200 m sine ws atabiliriz charım Yasinde ??
Çöplerini derken anlamadın onları satsam senin charlarının (itemlerini+ paralarını) alırım üstünede 49 lwl char hediye ederler xD kendine çok güveniyorsan char silmesine veya 200 m sine ws atabiliriz charım Yasinde ??

ben tskyı bu shader midir her ne ise o kişi yüzünden kapattım o loncayı bu adama naaptım onuda bilmiyorum her açtıgım sayfada saçma saçma yazı yazıyor sonra lafı yiyip oturuyorRoneY yazdı:Benden söylemese bu konu 2 güne kalmaz kitlenir yada silinir
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

bak sana naaptıgımı söyle tılsıma geldim geleli bana bi sinirin var tamam naaptım sana onu sölesen yaShader yazdı:Bu arada Sefa mısın her ney karın agrsıysan bana bulaşma rüyalarına kabus olurum lan
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Kaptanmagaradami yazdı:Bunda başarılı ol bariHayırlı Olsun
(Bu arada Börteçine sayfasında ben kurmuyorm arkadaşım kuruyor bende onay verdim yazmışsın fakat kurucu ve başkan sensin :?: Anlamadım :arrow: :?:
biz 196 .cı sayfada yazdık dha çıakrtıldığını
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben onu kastetmedim.Bu adam sizin sayfada demiş arkadaşım lonca kuruyor ona yardım edicem onay verdm falan demiş.Şimdide burda İlkersavaşçı Kurucu ve Başkan yazıyor anlamadım bu adam kurmuyorsa nasıl kurucu oluyorxtengiz yazdı:Kaptanmagaradami yazdı:Bunda başarılı ol bariHayırlı Olsun
(Bu arada Börteçine sayfasında ben kurmuyorm arkadaşım kuruyor bende onay verdim yazmışsın fakat kurucu ve başkan sensin :?: Anlamadım :arrow: :?:
biz 196 .cı sayfada yazdık dha çıakrtıldığını
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com