...!!! DESTEK 6
. . . ►SCANDAL◄ . . .
Provakasyon !
- gizemlirapcii
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: Provakasyon !
Burak Sen Gittikten Sonra Piyasa Dahada Arttı Bilmem Haberin varmı ?
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'
vay anasını arkadaş 2m den mavi topazları alıp üretenler şimdi rahat.
bizim mavi topazlara ödediğimiz paraya o zaman 2 ejder üretiliyordu.
bizim mavi topazlara ödediğimiz paraya o zaman 2 ejder üretiliyordu.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
işallah düşmez aksine artar bizim gibi lere itemin i si düşmez düşersede direç buz düşer
bari ayda yılda bir maden çekersek onu satalım zenginlere onlara salisede bir item düşüyor ne de olsa onlarda biraz bize para versin
bari ayda yılda bir maden çekersek onu satalım zenginlere onlara salisede bir item düşüyor ne de olsa onlarda biraz bize para versin
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Kardeşlerim...
Böyle davranışların hiç bir şeye faydası yok ... 3 gün sonra itemler 25 m iken 20 m olur ...Olaydan 3-4 gün geçtikten sonra yine aynı olur fiyatlar...
Bu serzenişlerin hiç bir şeyi değiştirmeyeceğinden emin olabilirsiniz...
Kadim başta 20m iken şimdi 45-50 m arası...Artık char kasmak sıkıcı geliyor millete...Bir kadim bir char demek ... Bilmem anlatabildim mi ...Yani bir şaheser üretebilmek için bir charı sıfırlayacaksınız ... Zaten 3. derece madenler de günde en fazla 3 kere maden veriyor ... Afedersiniz ama ben bir günümü o maden başında bekleyerek geçirirsem fiyatlarda en ufak bir değişiklik yapmam ... Bundan emin olabilirsiniz ... Bu sadece benim değil bütün oyuncuların savunduğu bir görüştür...
Size bol şans diliyorum fakat olmayacak hayallerin peşinden koşup da kendinizi yormayın ...
Siz oyununuzu oynayın ...
Böyle davranışların hiç bir şeye faydası yok ... 3 gün sonra itemler 25 m iken 20 m olur ...Olaydan 3-4 gün geçtikten sonra yine aynı olur fiyatlar...
Bu serzenişlerin hiç bir şeyi değiştirmeyeceğinden emin olabilirsiniz...
Kadim başta 20m iken şimdi 45-50 m arası...Artık char kasmak sıkıcı geliyor millete...Bir kadim bir char demek ... Bilmem anlatabildim mi ...Yani bir şaheser üretebilmek için bir charı sıfırlayacaksınız ... Zaten 3. derece madenler de günde en fazla 3 kere maden veriyor ... Afedersiniz ama ben bir günümü o maden başında bekleyerek geçirirsem fiyatlarda en ufak bir değişiklik yapmam ... Bundan emin olabilirsiniz ... Bu sadece benim değil bütün oyuncuların savunduğu bir görüştür...
Size bol şans diliyorum fakat olmayacak hayallerin peşinden koşup da kendinizi yormayın ...
Siz oyununuzu oynayın ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
peki 5 saat madende bekleyip Önünden menekşe çekilse nolur ? hiç hisstenmi bu duyguyu ?
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'
tam 7 kere ...
Eğer online oyun oynacağım diyorsan "SABIR" kardeşin olmalı ...
Zaten ben sabredemem diyorsan hiç oynama ya da şikayet etme ...
Çocuk oyunu oynamıyoruz ! ..
Eğer online oyun oynacağım diyorsan "SABIR" kardeşin olmalı ...
Zaten ben sabredemem diyorsan hiç oynama ya da şikayet etme ...
Çocuk oyunu oynamıyoruz ! ..
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- Ottomanxtio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bunu sana en kısa yolla açıklıyım 5 saat sabır... 3 gün susturma
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
'~'~*T*İ*O*~'~'
bahsettiğin burak bensem çıkaramadım kardeşOttomanxtio yazdı:Burak Sen Gittikten Sonra Piyasa Dahada Arttı Bilmem Haberin varmı ?