Şerruhh V.s Kholpashalixalp
- ReLaxxeefenDyyy
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Şerruhh V.s Kholpashalixalp
beyler dağılın şerruh ezme
Beyler dağılın adam king.
Ferhat SÜSEN.

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Ferhat SÜSEN.

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ReLaxxeefenDyyy yazdı:beyler dağılın şerruh ezme![]()
ahahah
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
zaaaaReLaxxeefenDyyy yazdı:beyler dağılın şerruh ezme![]()
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu yorumu Blackthrine'a yapan Şerruh ne diye konu açıyor anlamış değilim.SeRRuh yazdı:alicanowww yazdı:bu laf sanırım buraya cuk die oturduNebula yazdı:Kusura bakma ama zırhının olduğunu bildiğin halde 50 m na vs teklifini kabul eden sen değil misin? Madem ettin şimdi neden zırhı burda bahane ediyorsun..İlk başta çıkarmasını teklif edebilirdin..Adam neden prim yapmaya çalışsın ki sen loayı yendiğinde paranı verdiği halde fotolarını foruma koymuştun şimdi adma senin yaptıgını yapıyor neden prim yapsın ? Sana birşey söylimmi sende bir gram akıl yok..burhanabi yazdı:Blackthirne Düşürdüğün Zırhla Alakası Var bu Ws nin Sana Birşey Demiyorum Prim Yapmaya Calısıyorsun
Aynı Şekilde Zırhsız Bi Ws Yaparmısın Ws yi Kabul Edersen 100 m sıne Atalım Hakem Gene Kindar olur ( Ancak Zırhını Cıkarırsan) 17 . kere junon Kesen bir Loncayız ve sadece 1 zırh dustu Zırh=2.ci Ejder![]()
ben böle bişe olacagını bılıorm bunlar gene zırhı bahane etti şerruh hani sen dedinya parasını wermıs dalga geçmene gerek yok dıe ona bakarsan kholpashalixloaa da parayı wermısdı ama zamanxying'in lafı rezil olmayı hakedenler war dedi ... SAnırsam bu lafı gönderdıgım kısı kendini ii biliyor. Gayette rezil oldu
Vs. için tebrik ederim.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
eee napalım yani ...
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ÖnceLikLe TebRikler ... Birşey Dikkatimi çekdi Fotoların altına yazmıssınkı meranda bana rakip olabilecek büyücü aranıyor demissin... bu serverda kmse kral deil kmse ezikde deil herkes kendıne göre güçlü...Sana ws dediğim gunlerde bana atarız acelesı yok dıyordun zırhınıda dusurdun şmdi daha guzel oldu yenılınce bahane yapmazsınız 20mna ws atıcakdık senın dedıgın kelıme aynen su Şerruhhhh: O wsyi diyen ben deıldım şifacı şerruhhhh du . Hafta içi oyuna girmiyorum Hafta sonu Ölüm oyunundan önce wsmizi atıcaz kabul edıyosan ...

Deathxmagnetic...Blackthrine...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
alicanowww yazdı: bu serverda kmse kral deil kmse ezikde deil herkes kendıne göre güçlü..
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sizin gibi Gençleri pistlerde görmek isteriz,alicanowww yazdı:ÖnceLikLe TebRikler ... Birşey Dikkatimi çekdi Fotoların altına yazmıssınkı meranda bana rakip olabilecek büyücü aranıyor demissin... bu serverda kmse kral deil kmse ezikde deil herkes kendıne göre güçlü...Sana ws dediğim gunlerde bana atarız acelesı yok dıyordun zırhınıda dusurdun şmdi daha guzel oldu yenılınce bahane yapmazsınız 20mna ws atıcakdık senın dedıgın kelıme aynen su Şerruhhhh: O wsyi diyen ben deıldım şifacı şerruhhhh du . Hafta içi oyuna girmiyorum Hafta sonu Ölüm oyunundan önce wsmizi atıcaz kabul edıyosan ...
Benim olmadıgım zaman chara bişey yazıp daha sonra beni sorumlu tutmuyormusunuz alayınızı boğasım geliyor...
Vs denilmişse atarız acelesi mi var ?
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bide yazmazmı sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz diye.acelesi felan yok senınde zırhın var benımde atıosan atalım bu hafta sonu kapiş ? Merak etme senınde ne oldugunu bılıyoruz en ufak olayda foruma konu acmakdan kacınmayan bi acizsin...SeRRuh yazdı:Sizin gibi Gençleri pistlerde görmek isteriz,alicanowww yazdı:ÖnceLikLe TebRikler ... Birşey Dikkatimi çekdi Fotoların altına yazmıssınkı meranda bana rakip olabilecek büyücü aranıyor demissin... bu serverda kmse kral deil kmse ezikde deil herkes kendıne göre güçlü...Sana ws dediğim gunlerde bana atarız acelesı yok dıyordun zırhınıda dusurdun şmdi daha guzel oldu yenılınce bahane yapmazsınız 20mna ws atıcakdık senın dedıgın kelıme aynen su Şerruhhhh: O wsyi diyen ben deıldım şifacı şerruhhhh du . Hafta içi oyuna girmiyorum Hafta sonu Ölüm oyunundan önce wsmizi atıcaz kabul edıyosan ...
Benim olmadıgım zaman chara bişey yazıp daha sonra beni sorumlu tutmuyormusunuz alayınızı boğasım geliyor...

Deathxmagnetic...Blackthrine...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Senin sorunun ne ?alicanowww yazdı:Bide yazmazmı sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz diye.acelesi felan yok senınde zırhın var benımde atıosan atalım bu hafta sonu kapiş ? Merak etme senınde ne oldugunu bılıyoruz en ufak olayda foruma konu acmakdan kacınmayan bi acizsin...SeRRuh yazdı:Sizin gibi Gençleri pistlerde görmek isteriz,alicanowww yazdı:ÖnceLikLe TebRikler ... Birşey Dikkatimi çekdi Fotoların altına yazmıssınkı meranda bana rakip olabilecek büyücü aranıyor demissin... bu serverda kmse kral deil kmse ezikde deil herkes kendıne göre güçlü...Sana ws dediğim gunlerde bana atarız acelesı yok dıyordun zırhınıda dusurdun şmdi daha guzel oldu yenılınce bahane yapmazsınız 20mna ws atıcakdık senın dedıgın kelıme aynen su Şerruhhhh: O wsyi diyen ben deıldım şifacı şerruhhhh du . Hafta içi oyuna girmiyorum Hafta sonu Ölüm oyunundan önce wsmizi atıcaz kabul edıyosan ...
Nedir bu kadar çıldırtan ? Çekemiyormusun yoksa Sindiremiyormusun anlayamadım.
En ufak olayda foruma konu açmaktan kacınmayan bir aciz derken nasıl bir mantık ile yazdın bunu ? Attığım bir V.s'nin Fotolarını paylaştım bunu anlayamıyormusun ? Hadi bu yaptıgım sana göre yanlış ise Zamanxying ile attıgın V.s'nin ne işi var forumda ?
Çocuk, :arrow: Az konuş , Çok düşün.
V.s olayına gelince ben istersem atarız istemezsem yol alırsın. Şimdi Konu üzerinden Prim yapma ve tartışmayı uzatma kişisel sorunun varsa oyunda hallet.
Konu kilitlenmesin.