Ah be ibo be...
Son zamanlarda çok değiştiğinin farkındaydım...
Umarım bu olaylar ders çıkarmana yardımcı olur...
Ve tekrar bizlerin arasına dönersin...
SarıöLüm...
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SarıöLüm...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Geçmiş olsun dostum ne diyebilirim ki...Seninle konustuk zaten olan biteni.
Ne kadar olaylar yaşasakta bunları da çözdük atlattık Allah'a şükür
Birşeye ihtiyacın olursa biliyorsun oyuna ara verdik ama her zaman dostlarımızın yanındayız .
Hadi Kal Sağlıcakla .
Ne kadar olaylar yaşasakta bunları da çözdük atlattık Allah'a şükür
Birşeye ihtiyacın olursa biliyorsun oyuna ara verdik ama her zaman dostlarımızın yanındayız .
Hadi Kal Sağlıcakla .
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Çok geçmiş olsun İbo..
ops:
Cidden talihsiz ve üzücü bi durum..
Bende Umut gibi ara verenlerin arasındayım ama bişeye ihtiyacın olursa girerim sorun yok...
Cidden talihsiz ve üzücü bi durum..
Bende Umut gibi ara verenlerin arasındayım ama bişeye ihtiyacın olursa girerim sorun yok...

Gocuman
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle geçmiş olsun ibrahim söylenecek şeyler az ama takionun ne [içerik silinmiştir] biri oldugu ortada bunu sırf sana yaptıklarından söylemiyorum 2.3 item bulunca [içerik silinmiştir] şahıslardandı buda soydu gitti neyse umarım artık ortaklarını daha iyi seçersin rastgele geçmiş olsun
Godfreyxkorsan
Godfreyxkorsan

GodFreyxKorsaNx
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Gecmis olsun itemler geri gelir ama dostluk gelmez kaybeden onlar olmus bence hic dert etme senle aram hic iyi olmadi ama genede uzuldum dunya dönuyor bakarsin bir gun sanada bi firsat cikar cökersin tepelerine tekrar gecmis olsun

Abi itemlerin gitsede sunu unutmaki yanındayız .Ama gercekten artık her zırh düşürenin biyeri kalkmıs item ön plana cıkmıs item geri gelir ama kardeşlik gelmez
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Ya tirsto her zirh dusuren deme kac kez gördun bölgeden zih yansitmi yapma gözunu seven bazi kisilerde bari : :lol:

Brader ne yazdıgın belli değil tirsto derken bana tiesto demeyemi calıstın ?StylxZorabi yazdı:Ya tirsto her zirh dusuren deme kac kez gördun bölgeden zih yansitmi yapma gözunu seven bazi kisilerde bari : :lol:
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Tiestoo yazdı:Brader ne yazdıgın belli değil tirsto derken bana tiesto demeyemi calıstın ?StylxZorabi yazdı:Ya tirsto her zirh dusuren deme kac kez gördun bölgeden zih yansitmi yapma gözunu seven bazi kisilerde bari : :lol:
Ya valla kusura bakma yanlis yazmisim tiesto olcakti cok pardon

-
- Acemi Savaşçı
TAKİO HIRSIZDIR BU 3 OLDU TAKİONUN HIRSIZLIĞI YETER BE YETER LAN DEFOL TILSIMDAN SENİ KİMSE SEVMİYOR TAKİO DEFOL OYUNDAN ... KP KASTIN 25 LEVELKEN 3 YILDIZ OLDUN AMA ADAM OLAMADIN KOÇUM... DEFOL HIRSIZ TAKİO TILSIMDAN... UZAK DURUN BU 3 YILDIZLI HIRSIZDAN ARKADAŞLAR LODOS VE ARZLAR ONA SELAM BİLE VERMEYİN... DOSTLUĞU BİLE SAHTE ÇALMAK İÇİN İYİ GÖRÜNÜYOR BU UYARIDIR ARKADAŞLAR...TAKİO DEOL TILSIMDAN YETER GİT ARTIK GİT..............