Şair tebrikler kardeşim basarıkarın davamını dilerim
_____________________________________________________________________________________________________
Choosensxkral Choosensxbeddua Choosensxkrall Khn
Farzımisal vs Megaxsoull(çar silmesine )
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Farzımisal vs Megaxsoull(çar silmesine )
Farzımisal ı tebrik ediyorum
Soull carını silmemiş onun kişiliksizligini belirtiyordur ya ws atarken idda yı düzgün koyacaksın
yada koydugun idda agırsa yerine getireceksin Megaxsoull Kınıyorumm...
Soull carını silmemiş onun kişiliksizligini belirtiyordur ya ws atarken idda yı düzgün koyacaksın
yada koydugun idda agırsa yerine getireceksin Megaxsoull Kınıyorumm...
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Öncelikle İyi Forumlar ;
Meranda kesinlikle haddini bilmeyen çok kişi var . Bu olayda sorumluluk tamamen bana aittir . MegaxLoncası üyelerine sözlü tacizde bulunmak tamamen kişiliksizliktir ki . MegaxLonca'sından ayrılıyorum . Sebep haketmediği sözleri benim sorumluluğum ve bazı kişilerin çıkarcığılığı yüzünden değerli arkadaşlarıma laf gitmesidir . Oyunada sınırsız ara veriyorum döneceğimide sanmıyorum fakat ;
Farzımisal adlı kişi hakkında birkaç diyeceğim şeyi söyledikten sonra
1. ve 2. elde bana 3b civarı vururken (Ben 2*0 Öndeyim )
3. 4. ve 5. Elde 5b+ Vurma sebebini açıklayacak varmı eğer varsa ve kanıtı varsa çarımı gözümü kırpmadan silerim .
Orda Hakemlik eden kişiye gelince
Farzımisal'den ''say'' komutu geldiğinde benim neden hazır olup olmadığım belirlenmiyor ? Bendende hazırım sayabilirsin gibi sözlerin beklenmesi gerek Ciddi bir vsde bu gibi şeyler önemlidir
Bir üçüncü Husus ise 3. elde araya Karaşovalyex adlı karaktersizin girmesi . Tam Farzımisal'in önündeyken Ben hem Farzımisal'i seçip hem kendi Enerji ve Yetenek Koordinasyonumu sağlayabilirim .
Ama biliyorum Meran Sunucusu öyle olmuş ki Kim başarı gösterse saldırılıyor.
Benim Hakkım Herkesten Yana Helal Olsun Özellikle
Megaxşifa , Megaxincsrib , Yalnızsavaşçıı Megaxdewil,keen Mechanize , Megaxmc , Zentiusxplatini Megaxsamedi ve Tüm Meran Hakkını Helal Etsin
Umarum Meran değişir ama ben bunu göreceğimi sanmıyorum '' Allaha Emanet Olun ''
Megaxsoull / Meran
Meranda kesinlikle haddini bilmeyen çok kişi var . Bu olayda sorumluluk tamamen bana aittir . MegaxLoncası üyelerine sözlü tacizde bulunmak tamamen kişiliksizliktir ki . MegaxLonca'sından ayrılıyorum . Sebep haketmediği sözleri benim sorumluluğum ve bazı kişilerin çıkarcığılığı yüzünden değerli arkadaşlarıma laf gitmesidir . Oyunada sınırsız ara veriyorum döneceğimide sanmıyorum fakat ;
Farzımisal adlı kişi hakkında birkaç diyeceğim şeyi söyledikten sonra
1. ve 2. elde bana 3b civarı vururken (Ben 2*0 Öndeyim )
3. 4. ve 5. Elde 5b+ Vurma sebebini açıklayacak varmı eğer varsa ve kanıtı varsa çarımı gözümü kırpmadan silerim .
Orda Hakemlik eden kişiye gelince
Farzımisal'den ''say'' komutu geldiğinde benim neden hazır olup olmadığım belirlenmiyor ? Bendende hazırım sayabilirsin gibi sözlerin beklenmesi gerek Ciddi bir vsde bu gibi şeyler önemlidir
Bir üçüncü Husus ise 3. elde araya Karaşovalyex adlı karaktersizin girmesi . Tam Farzımisal'in önündeyken Ben hem Farzımisal'i seçip hem kendi Enerji ve Yetenek Koordinasyonumu sağlayabilirim .
Ama biliyorum Meran Sunucusu öyle olmuş ki Kim başarı gösterse saldırılıyor.
Benim Hakkım Herkesten Yana Helal Olsun Özellikle
Megaxşifa , Megaxincsrib , Yalnızsavaşçıı Megaxdewil,keen Mechanize , Megaxmc , Zentiusxplatini Megaxsamedi ve Tüm Meran Hakkını Helal Etsin
Umarum Meran değişir ama ben bunu göreceğimi sanmıyorum '' Allaha Emanet Olun ''
Megaxsoull / Meran
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Eğer hakem olarak orda bulunmuşsan bu konuyu açmak ne haddine ?bendensairolmaz yazdı:5 ekim 2010 saat 20.30 sularında atılan vs de megaxsoull keybetmiştir. Daha sonra , anne emziğim düştü versene diyen cocuklar gibi yok farzımisal item aldı diyor.
Işık Hanım Kolye
Işık Hanım Yüzük
Işık Hanım Gece Zırhı
Yücelen Halit pantolon (nadide)
YAcelen halit eldiven (nadide)
yücelen halit ceket
yücelen halit ayakkabı
ecel getiren
Söyle bana cocum bu itemlerin neresini alsın ?
Megaxsoull o kadar aciz bir insandırki. Daha ben saymadan farzımisal örs yapacağını belirtti. Antrepoya girerken soul saldırdı , sonrada bölgeye farzımisal kaçmıştır yazdı![]()
Daha snra 2*0 öne geçti Megaxsoull
2*1 soulda tepki yok
2*2 soulda tepi yok
2*3 soulda tepki yok
2*4 hafif ağlamaklar![]()
2*5 ten sonrada zırlamaları başladı.
Yalnızsavaşçı denen kendini bişi zanneden adam gereken yapılır dedi. Daha sonra soull çar silinmiştir dedi. 1 lwl çar açıp gelmesi söylendi, gelmedi daha sonra biz denedik böyle bir karakterin olduğu yazdı.
Megaxlerin ne halt olduğunu öğrenin , başkanları ve bir kaç düzgün üyesi dışında hçi biri adam değildir.
Süveyda ile oyundada onlarca kez yazdım.Özelliklede beni tek görünce kaçan 2 3 kişi ile dalan yalnızsavaşçı hepinizi vs ye davet ediyorum vs bekliyorum...
bunu anlamış değilim.
vsden sonra bende 2dakikalığına eminönüne uğradım ve bölgeden bir kaç arkadaşımız megaların ne halt olduğunu görün çar silmesine vs atıldı fakat çar silinmedi gibi sözlerde bulundu bu konuda son derece haklı item alıp verme konusundada haklılar nadide ve şaheser itemler koyulmuyo ticarete bunu herkes bilir soul adamın hasarının 3binden 5 bine çıkmasının nedenini onda arıycağına kendinde arasan iyi edersin bence burda bir haksızlık söz konusudur farzımisal kaybetse çarı silicekmiydi bence silerdi onurlu haysiyetli birisi ama soul silmedi yorum size kalmış hakemmisin avukatmısın diye laf yetiştirenlere ise bu lafı kadire (yalnızsavaşcı) ya yöneltmelerini öneririm
anlayana sivri sinek az anlamayana sazı soksan az
anlayana sivri sinek az anlamayana sazı soksan az

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Öncelikle Herkese SeLamLar ,
Şimdi Konunun En Başına , WS BaşLangıcına Gidiyorum İLK OLarak.Çarına WS Atma OLayı Sanırım 5-10 Dakika İçinde GerçekLeşti.Bu İşLerin Bu Kadar KoLay OLmayacağını Sanırım 15-16 Yaşında Ergen Biriside BiLirki Tarafsız Bir Hakem tutuLur , İLk OLarak KuraLLar BeLirLenir ve Sonrasında Her İki Tarafta KabuL Ediyorsa ŞifreLer Hakeme VeriLip WS'ye GeçiLir.Siz Eğer Bunu Yapmıyorsanız , BENİM Şiresini BiLmediğim Bir Adamın Çarının İçine Girip , Çarını SiLmemi BekLemeyin ..
Daha Sonrasona GeLince , FarzımisaL AdLı Karakter WS'yi Kazandı , Tebrik Ederim.Ama Süveyda Sana WS Sonrasında YaptıkLarından Sonra Verdiğim Değere Yakışmadığına Karar Vermek Pek Zor OLmadı.Bana Diyorsunki Bankada Beni Tek görünce Kaçıyor , Beni Şu Güne Kadar Herkes BiLirki (Savaşç Haricinde ) Eğer Bir Arz Yanımdan Geçiyorsa İLk İşim Direk Onu Hedef ALıp DaLmak DeğiLdir.Eğer Bana DALıyorsa Gerisi GeLir , KesiLirim veya KesiLmem Burası Bana KaLmış Bişey.
Bu Arada Süvayda AdLı Karakteri KuLLanan Şahsa 2 Çift Laf .BöLgeden FarzımisaL'in Abisiyim Gibi LafLAr KuLLandın , Ayrıca Sonradan Kime Sorduğunu Pek Çözemedim Ama Kendini WS'de Hakem İLan Ettin.Bir WS'de Eğer Hakem Varsa Tarafsızdır , Kardeş DeğiL .
WS Sonrası Loncama Hakaret EdenLerin Hepsini BiLiyorum.OnLar Zaten Geçmişte Kuyruğuna Bastığımız KişiLer.Fakat Şunuda EkLemeLiyimki , Siz Eğer Tarafsız Hakem Tutmuyorsanız , Şifre ALmıyorsanız , Beni ve Loncamı Bu OLaydan SORUMLU TUTAMAZSINIZ ...
NOT : WS'yi Kaybeden MegaxsouLL AdLı Karakter Loncamızdan WS Sonrası Çarını SiLmediğinden DoLayı ÇıkarıLmıştır.
İyi ForumLar.
Şimdi Konunun En Başına , WS BaşLangıcına Gidiyorum İLK OLarak.Çarına WS Atma OLayı Sanırım 5-10 Dakika İçinde GerçekLeşti.Bu İşLerin Bu Kadar KoLay OLmayacağını Sanırım 15-16 Yaşında Ergen Biriside BiLirki Tarafsız Bir Hakem tutuLur , İLk OLarak KuraLLar BeLirLenir ve Sonrasında Her İki Tarafta KabuL Ediyorsa ŞifreLer Hakeme VeriLip WS'ye GeçiLir.Siz Eğer Bunu Yapmıyorsanız , BENİM Şiresini BiLmediğim Bir Adamın Çarının İçine Girip , Çarını SiLmemi BekLemeyin ..
Daha Sonrasona GeLince , FarzımisaL AdLı Karakter WS'yi Kazandı , Tebrik Ederim.Ama Süveyda Sana WS Sonrasında YaptıkLarından Sonra Verdiğim Değere Yakışmadığına Karar Vermek Pek Zor OLmadı.Bana Diyorsunki Bankada Beni Tek görünce Kaçıyor , Beni Şu Güne Kadar Herkes BiLirki (Savaşç Haricinde ) Eğer Bir Arz Yanımdan Geçiyorsa İLk İşim Direk Onu Hedef ALıp DaLmak DeğiLdir.Eğer Bana DALıyorsa Gerisi GeLir , KesiLirim veya KesiLmem Burası Bana KaLmış Bişey.
Bu Arada Süvayda AdLı Karakteri KuLLanan Şahsa 2 Çift Laf .BöLgeden FarzımisaL'in Abisiyim Gibi LafLAr KuLLandın , Ayrıca Sonradan Kime Sorduğunu Pek Çözemedim Ama Kendini WS'de Hakem İLan Ettin.Bir WS'de Eğer Hakem Varsa Tarafsızdır , Kardeş DeğiL .
WS Sonrası Loncama Hakaret EdenLerin Hepsini BiLiyorum.OnLar Zaten Geçmişte Kuyruğuna Bastığımız KişiLer.Fakat Şunuda EkLemeLiyimki , Siz Eğer Tarafsız Hakem Tutmuyorsanız , Şifre ALmıyorsanız , Beni ve Loncamı Bu OLaydan SORUMLU TUTAMAZSINIZ ...
NOT : WS'yi Kaybeden MegaxsouLL AdLı Karakter Loncamızdan WS Sonrası Çarını SiLmediğinden DoLayı ÇıkarıLmıştır.
İyi ForumLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Sahaf Yardımcısı
Megaxmc tavuklar gibi kacma gel carına atak millete hırlama Choosenxkral . . .
Sonunu Düşünen KraL Olamazz
Sonunu Düşünen KraL Olamazz
- ustaarmour
- İskele Babası
Meraba.
Öncelikle size birşeyi hatırlatmak ıstıyorum hakemim Süveyda olsa çarı bende silmezdim.Onun gibi karaktersiz hakemden cok Farzımisal in tarafını tutan bir insan.Bir hakem asla böyle sözler sarfetmez sadece sonucu soyler geçer.Yani suç bence Megaxsoull yani hasan abide bunun gibi karaktersizleri hakem diye getiriyor
Ayrıca setin varmışya istediğin charınla gel benle at ? Gerçi ws atmasını bılmıyorsunda neyse cahilligine verelim...
Spannungxcmcm
Öncelikle size birşeyi hatırlatmak ıstıyorum hakemim Süveyda olsa çarı bende silmezdim.Onun gibi karaktersiz hakemden cok Farzımisal in tarafını tutan bir insan.Bir hakem asla böyle sözler sarfetmez sadece sonucu soyler geçer.Yani suç bence Megaxsoull yani hasan abide bunun gibi karaktersizleri hakem diye getiriyor
Spannungxcmcm
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
Evet Kadir dediklerine tamamen katılıyorum.Ne yazık ki hakemde yani kendini hakem sanan karaktersize bende verdiğim değerin çok ama çok gereksiz oldugunu anladım.Hakem tarafsız olur ama yazdıklarına bakılırsa bunun hakemliği bilmediği anlasılır.Neyse bu konuda herkesin ne oldugu anlasıldı.Anlasılan bundan sonra her adama değer vermeyeceğiz.Her zaman dediğimiz gibi ADAMINA GÖRE MUAMELE bundan sonra . . .
XxXszrXxX yazdı:Vs'i Falan Boşverinde ??
FARZIMİSAL Kimin Karakteri ? Bir Anda Işık Setle Fırladı ? Migrat Yaptığını Bİle Gören Yok Adamın . ?
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.