İKV Özel Sürüm Kutu -Tek Konu-
Re: haksızlık hakkında herkes içeri
Kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım destek arkasını dönse 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: özel ikv kutusu olmayanların üretim puanları değişmeyecekmi?
bana en yakın kutu satan yer Samsun. kutu almak için Samsun'amı gideyim ? veya kutuları internek üzerinden kontörle fln satabilirler :Szaxdzaxdzaxd yazdı:Arkadaslar gunlerdır aylardır haftalardır carımızıda dakka bası ıkv ozel kutu hakkında reklam gelıyor.
Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Bence bu yazı herseyı acıklıyor ben ozel kutu aldım ama alamayan arkadaslarımız ıcın bu cok buyuk haksızlık demekkı ıkvde buyuk bı azalıs var ve uretılen kutuları ıstedıklerı sekılde satılmadı yada cogu kısı normal pulus almıs bence oyundakı tum arkadasların kullanması lazımdı
Bu guncelleme bana hem mantıklı geldı mantıklı geldıgı kadarda haksız bı davranıs seklınde geldı
Olıps
Tılsım
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
700.000 bin oyuncusu olan İKV nin sadece 50.000 ni faydalanacan
Çok garip 650.000 oyucu ciddi bir sayı.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Laz61
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
YAZIKALAR OLSUN SİZİN GİBİ YÖNETİME
Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
bu nedemek ya plus paketi olmayan arkadaşlara resmen küfürdür bu senelerden beri oynamış özel kutu almasa normal kutu almış dostlarımız ne olucak resmen herşeyi paraya döküosunuz eğer amacınız yenilik ve özel isteği yerine getirmekse bunu gözünüz ($-$) olarak algılamasın tamam hoş güzel istenilen bi ihtiyaçtı ama bu şekilde değil
en azından fiyatı yüksek tutup yani 290000 yerine 590000 gibi ne bilim böle şeyler beyinsiz mi bizim yönetim neden bu şekilde bi uygulama yaptı resmen para para para para lanet olsun paranıza
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
bu nedemek ya plus paketi olmayan arkadaşlara resmen küfürdür bu senelerden beri oynamış özel kutu almasa normal kutu almış dostlarımız ne olucak resmen herşeyi paraya döküosunuz eğer amacınız yenilik ve özel isteği yerine getirmekse bunu gözünüz ($-$) olarak algılamasın tamam hoş güzel istenilen bi ihtiyaçtı ama bu şekilde değil
en azından fiyatı yüksek tutup yani 290000 yerine 590000 gibi ne bilim böle şeyler beyinsiz mi bizim yönetim neden bu şekilde bi uygulama yaptı resmen para para para para lanet olsun paranıza
yazıklar olsun bu yapılan yanlışı düzeltmez iseler çok oyuncu kaybedek ikv bende dahil ..
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
-
KHoLpAsHaLiXLoa
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Lonca: kholpashali
İLK KONU BENDEN BİR İKV SKANDALI DAHA...
yapılan güncelemeden 2 senedir aldığımız plus üyleiği geçerli değil ikv de bir skandala daha şahit olduk 2 seneden beri aldığım aylk 12 tl plusu hiçe sayan ikv yönetimine iilk alkışı ben duyurmak istiyorm.. yapmış olduğunuz ikv özel kutusunun tutmaması ve elinizde patlaması sonucunda milleti bu yola o kutuları aldırmaya çalışmanız tam bir rezalet..
yine ve yine bi güncelemeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız pek şaşırmadık aslında böle bi rezilik bekliyorduk...
almış olduğum otomatik ödemeli aylık plusumu iptal etiriyorum ve yanımda bir çok arkadaşta etirecek ikv gelişsin istiyoruz siz hala para ve menfaat peşinde koşturuyorsunuz tekrar size büyük bir ALKIŞŞŞŞŞŞ ...
MERAN SUNUCUSU
Kholpashalixloa
yine ve yine bi güncelemeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız pek şaşırmadık aslında böle bi rezilik bekliyorduk...
almış olduğum otomatik ödemeli aylık plusumu iptal etiriyorum ve yanımda bir çok arkadaşta etirecek ikv gelişsin istiyoruz siz hala para ve menfaat peşinde koşturuyorsunuz tekrar size büyük bir ALKIŞŞŞŞŞŞ ...
MERAN SUNUCUSU
Kholpashalixloa
KHoLpAsHaLixLoa
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: İlk konu benden bir ikv skandalı...
Yönetim resmen hakaret etmiş
İKV KUTU ya ayrıcalık tanımış. ne yani İKV'yi IKV yapan IKV kutumudur
İKV'yi İKV yapan oyuncusudur. Siz bu oyuncular arasında ayrımcılık yaparsanız, bu düşünce ile çok ilerlersiniz..
Çalışmalarınızda başarılar..tabi başarı elde ederseniz
İKV'yi İKV yapan oyuncusudur. Siz bu oyuncular arasında ayrımcılık yaparsanız, bu düşünce ile çok ilerlersiniz..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
-
KHoLpAsHaLiXLoa
- İskele Babası

Re: YAZIKALAR OLSUN SİZİN GİBİ YÖNETİME
KHoLpAsHaLixLoa
-
KHoLpAsHaLiXLoa
- İskele Babası

Re: haksızlık hakkında herkes içeri
KHoLpAsHaLixLoa
-
KHoLpAsHaLiXLoa
- İskele Babası

Re: İlk konu benden bir ikv skandalı...
AmiR yazdı:Yönetim resmen hakaret etmiş
bir ikv klasiği beklenen oldu gene
olumlu olumsuz herkez yorumunu bildirsinki ikv yönetimi ne yapmaya çalıştığını görsün arkadaşlar...
KHoLpAsHaLixLoa