sükunete davet

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: sükunete davet

Mesaj gönderen Icha »

Mertkan yazdı:Ayça kardeşim toplantıyı yapan Alp kardeşim tarafından Davet edildin sana da icabet etmek düşer :) Lonca liderinden izin var yani
teşekkür ederim sağolun umarım orada sizinle ve Arif Beyle beraber hem loncamızı düzgünce temsil eder hem de ilgili oluşuma hayırlı bir katkı sağlayabilirim..
bana duyduğunuz güveni boşa çıkarmadan sizlerle iyi bir şeylere imza atabilmek büyük bir mutluluk vesilesi olur benim için..sağolun
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Öncelikle böyle bir konu actigi icin teskürler benim türkce biraz kit ama fromda Leoxkürsad benim ve uzerime cok geliniyor benim kapatigim konulari bazilari acmak istiyor ve beni tahrik ediyor artik yani bir sayfa actim ve takmiyorum kimseyi ayca kardes senle oyunda az sohbet ettik oyunda zaten ne kadar bir hanim hanimcik biri oldgun beliydi bu konuyu görunce surum yerine geldi ellerine saglik teskürler tekrardan

İNSANLARIN YAPTIĞI SAHTE PARADAN KORKMA, PARANIN YAPTIĞI SAHTE İNSANDAN KORK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resim
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

StylxZorabi yazdı:
Öncelikle böyle bir konu actigi icin teskürler benim türkce biraz kit ama fromda Leoxkürsad benim ve uzerime cok geliniyor benim kapatigim konulari bazilari acmak istiyor ve beni tahrik ediyor artik yani bir sayfa actim ve takmiyorum kimseyi ayca kardes senle oyunda az sohbet ettik oyunda zaten ne kadar bir hanim hanimcik biri oldgun beliydi bu konuyu görunce surum yerine geldi ellerine saglik teskürler tekrardan
[/b][/color]

teşekkürler güzel yorumlar için sağolun..umarım diğer arkadaşlar da okur ve böylece sakin, güzel ve "paylaşım" kavramının altını dolduran bir forum sayfasına sahip olmamızda küçük de olsa bir fayda sağlar...
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

Icha yazdı:İyi forumlar;

Dikkatinizi çektiğine eminim, son bir kaç gündür forumda ki bazı başlıklarda(ki ezici çoğunluk başlıkta) gereksiz derecede yüksek bir tansiyon gözlemlememek elde değil...

Arkadaşlar;
nedir aranızdaki meseleler bilemem..ve açıkçası bilmeyi hiç mi hiç istemem de...Beni zırnık raddede ilgilendirmez... keşke forumda okumak zorunda kalıp bunların varlığına şahit olmasaydım da bu satırları yazıyor olmasaydım...

Ancak meseleniz ne olursa olsun kendi aranızda birazcık sakince yazışabilirsiniz ve muhattabınızla çok...nasıl denir... "kapışmak" istiyorsanız; bunu da ÖM(özel mesaj) yöntemiyle de yapabilirsiniz...

Zaten oyunda, her nedendir anlamam, bölgeden kavga etmek moda oldu...
özelden değilde onun yerine bölgeden kavga edince kişiler ne kazanır bilemem ama uzun vadede -yalakalık değişkenini çıkardığınızda denklemden- "saygı" kaybettikleri kesindir...(yalakalıktan kasıt; siz bölgeden hedehödö bir şey yazdığınızda fısıltı ile size "helal sana çok iyi cevap verdin aslansın kaplansın" diye yazıp; arkanızdan atıp tutan oyun içi kanka(!)larınızdır...onların "sahte" saygı gösterileri dışında bölgeden kavga etmenin insana kattığı katacağı şey ne olabilir ki?)

Bakın;
"Saygı", kişinin gururu ve onurunun toplamıdır..onlar olmadan size saygı duyulmaz ve sanmam ki gerçekten gururu ve onuru olan insanlar herkesin dinleyeceği (okuyacağı/göreceği) şekilde kavga etsinler..(ama tabii bu benim kişisel görüşüm farklı düşünenler de olabilir..saygım sonsuz farklı düşüncelere)

Velakin bu bahsi geçen bölge kirliliği yetmezmiş gibi
şimdi de
forumda mı kavga aramaya başladı millet???
Lütfen...bunu yapmayın...
Bu forumu bir çok kişi okuyor....Bunların arasında yaşı küçük kardeşlerimiz de var..

Onların varlığı içindir ki yazdıklarımızda biraz olsun özenli ifadeler kullanmamızın daha şık olacağını müsadenizle düşünüyor ve öneriyorum..

Bizler İKV oyuncuları olarak sadece itemlarımız KP lerimiz ve WS performansımızla değil; insanlığımızla da iyi birer örnek olabiliriz...

Bu yazılanlara rağmen karşınızda ki şahısla "hayır illa kavga" etmek istiyorsanız
ve gerçekten bu kavga niyetinde ciddi iseniz
özel mesajlarla kavganızı ediniz

Forumun havasını "çok psikopatlı gökgürültülü hormonlu sağanak atmasyonlu" hale getirmenin bencileyin kimseye faydası yok.Bari o temiz kalsın...rica ederim...

O yüzden...
lütfen...
biraz sükunet...
biraz özen...
biraz saygı...

teşekkürler ve sevgiler
;)
güncel..
belki okumamışlardır ve ne diyor bu diye bakarlar
belki okumuşlardır ama umursamamışlardır ama belki şimdi umursarlar...
belki biraz sakince düşünüp temiz bir forum çabasına destek verirler bizzat forumda kapışanlar ya da kapışacak olanlar ;)
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Rica ederim kardeşim sen Böyle olduğun sürece Mertkan ve Börteçine Loncası Her zaman ve her zaman arkanda biz bir aileyiz ;)
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Bende konu hakkındaki düşüncelerimi dile getireyim. Bu tür davranışlarda bulunan insanlar genelde düşünerek vakit kaybetmeyen , kafaları boş , aylak dolaşan tiplerdir.Bunların yanı sıra bu kişilerin yaşları küçük olması dolayısıyla konuları aklında değerlendirip yorumlaması beklenemez.

Zira, yaşadıkları sorunlara mantıklı bir yaklaşımla çözüm getirmek yerine kavgayı,zorbalığı tercih ediyorlar.Kendilerinin diğer taraftan üstün olduğunu düşünüp,onları küçük düşürme çabası içerisindeler.Felsefe öğretmenim bir gün ''Sadece aptallar kavga eder.'' demişti.Sanırım kendisine hak veriyorum :)

Yaşları küçük olduğundan bu tip davranışları sürdürüyorlar demiştim, birde olgun insanların , birbirine küçük düşürücü, hakaret dolu sözler sarfetmesi kaçınılmaz oluyor kimi zaman.
Sadece fiziksel açıdan büyümüş olarak nitelendirdiğimiz bu insanlar.Hayattan hiç bir beklentisi olmayan, kendini sanal dünyanın macerasına aşırı derecede kaptırmış insanlardır.Atalarımızında dediği gibi ''Akıl yaşta değil , baştadır.''

Birde şu konu var bu konunun açılması bu insanlar için ne kadar önemli ? saydığım nitelikteki bir insanın bu davete katılmasını beklemek birazda olsa zor olmazmı :)

Yinede bu konuyu açıp bu insanların yanlışlarını dile getirdiğin, onların azda olsa yanlışlarını fark etmelerini sağlamaya çalıştığın için teşekkür ederim kendi adıma.

Saygılar..İyi Forumlar..
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Kayzer yazdı:Bende konu hakkındaki düşüncelerimi dile getireyim. Bu tür davranışlarda bulunan insanlar genelde düşünerek vakit kaybetmeyen , kafaları boş , aylak dolaşan tiplerdir.Bunların yanı sıra bu kişilerin yaşları küçük olması dolayısıyla konuları aklında değerlendirip yorumlaması beklenemez.

Zira, yaşadıkları sorunlara mantıklı bir yaklaşımla çözüm getirmek yerine kavgayı,zorbalığı tercih ediyorlar.Kendilerinin diğer taraftan üstün olduğunu düşünüp,onları küçük düşürme çabası içerisindeler.Felsefe öğretmenim bir gün ''Sadece aptallar kavga eder.'' demişti.Sanırım kendisine hak veriyorum :)

Yaşları küçük olduğundan bu tip davranışları sürdürüyorlar demiştim, birde olgun insanların , birbirine küçük düşürücü, hakaret dolu sözler sarfetmesi kaçınılmaz oluyor kimi zaman.
Sadece fiziksel açıdan büyümüş olarak nitelendirdiğimiz bu insanlar.Hayattan hiç bir beklentisi olmayan, kendini sanal dünyanın macerasına aşırı derecede kaptırmış insanlardır.Atalarımızında dediği gibi ''Akıl yaşta değil , baştadır.''

Birde şu konu var bu konunun açılması bu insanlar için ne kadar önemli ? saydığım nitelikteki bir insanın bu davete katılmasını beklemek birazda olsa zor olmazmı :)

Yinede bu konuyu açıp bu insanların yanlışlarını dile getirdiğin, onların azda olsa yanlışlarını fark etmelerini sağlamaya çalıştığın için teşekkür ederim kendi adıma.

Saygılar..İyi Forumlar..

Güzel dile getirdin sana da tskler bu konudan sonra kara verdim 3 kurusluk adama 5 kurusluk deger vermiycem
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

Icha yazdı:
Icha yazdı:İyi forumlar;

Dikkatinizi çektiğine eminim, son bir kaç gündür forumda ki bazı başlıklarda(ki ezici çoğunluk başlıkta) gereksiz derecede yüksek bir tansiyon gözlemlememek elde değil...

Arkadaşlar;
nedir aranızdaki meseleler bilemem..ve açıkçası bilmeyi hiç mi hiç istemem de...Beni zırnık raddede ilgilendirmez... keşke forumda okumak zorunda kalıp bunların varlığına şahit olmasaydım da bu satırları yazıyor olmasaydım...

Ancak meseleniz ne olursa olsun kendi aranızda birazcık sakince yazışabilirsiniz ve muhattabınızla çok...nasıl denir... "kapışmak" istiyorsanız; bunu da ÖM(özel mesaj) yöntemiyle de yapabilirsiniz...

Zaten oyunda, her nedendir anlamam, bölgeden kavga etmek moda oldu...
özelden değilde onun yerine bölgeden kavga edince kişiler ne kazanır bilemem ama uzun vadede -yalakalık değişkenini çıkardığınızda denklemden- "saygı" kaybettikleri kesindir...(yalakalıktan kasıt; siz bölgeden hedehödö bir şey yazdığınızda fısıltı ile size "helal sana çok iyi cevap verdin aslansın kaplansın" diye yazıp; arkanızdan atıp tutan oyun içi kanka(!)larınızdır...onların "sahte" saygı gösterileri dışında bölgeden kavga etmenin insana kattığı katacağı şey ne olabilir ki?)

Bakın;
"Saygı", kişinin gururu ve onurunun toplamıdır..onlar olmadan size saygı duyulmaz ve sanmam ki gerçekten gururu ve onuru olan insanlar herkesin dinleyeceği (okuyacağı/göreceği) şekilde kavga etsinler..(ama tabii bu benim kişisel görüşüm farklı düşünenler de olabilir..saygım sonsuz farklı düşüncelere)

Velakin bu bahsi geçen bölge kirliliği yetmezmiş gibi
şimdi de
forumda mı kavga aramaya başladı millet???
Lütfen...bunu yapmayın...
Bu forumu bir çok kişi okuyor....Bunların arasında yaşı küçük kardeşlerimiz de var..

Onların varlığı içindir ki yazdıklarımızda biraz olsun özenli ifadeler kullanmamızın daha şık olacağını müsadenizle düşünüyor ve öneriyorum..

Bizler İKV oyuncuları olarak sadece itemlarımız KP lerimiz ve WS performansımızla değil; insanlığımızla da iyi birer örnek olabiliriz...

Bu yazılanlara rağmen karşınızda ki şahısla "hayır illa kavga" etmek istiyorsanız
ve gerçekten bu kavga niyetinde ciddi iseniz
özel mesajlarla kavganızı ediniz

Forumun havasını "çok psikopatlı gökgürültülü hormonlu sağanak atmasyonlu" hale getirmenin bencileyin kimseye faydası yok.Bari o temiz kalsın...rica ederim...

O yüzden...
lütfen...
biraz sükunet...
biraz özen...
biraz saygı...

teşekkürler ve sevgiler
;)
güncel..
belki okumamışlardır ve "ne diyor bu" diye bakarlar
belki okumuşlardır ama umursamamışlardır ama belki şimdi umursarlar...
belki biraz sakince düşünüp temiz bir forum çabasına destek verirler, bizzat forumda kapışanlar ya da birazdan kapışma niyetinde olanlar ;)
davette ısrarın kabahati olmazmış ;)
Yapım halinde...
under construction..

“Genel Sohbet” sayfasına dön